Doamna invatatoare -intre ideal si realitate

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

yuppy, de curiozitate, la ce scoala sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

La Scoala nr. 96, sector 4. Trebuie sa ma interesez la ce dna as putea sa-l mut, deoarece mai sunt doar doua clase de a-I-a, dintre care la B, dna se pensioneaza-deci va veni o dna noua( si nu stiu cum va fi), iar la C este o dna care nu este titulara....ii tine locul altei invatatoare care tocmai a nascut.
Sa-l mut la alta scoala imi este departe de casa, trebuie s a traverseze o intersectie foarte circulata,...aici, unde suntem acum scoala este langa bloc, daca nu avea cine sa-l ia, putea veni si singur acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

yuppy, eu l-as muta la doamna cea noua. Tanar nu inseamna neaparat nepregatit. Poate o va indragi chiar mai mult decat pe prima, si tocmai fiind noua are mai multa rabdare cu cei mici. Eu nu l-as tine intr-o clasa in care nu invata decat sa copieze, restul depinzand de munca mea de acasa cu el. Sincer. Gandeste-te cum va fi mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Yuppi,ceea ce povestesti tu nu e deloc in regula.Trebuie sa iei masuri,spre binele copilului tau.Nu am mai auzit asa ceva,sa copie doar,fara sa gandeasca...

Mergi la inceput

Am vorbit cu sotul, si ne-am hotarat sa-l mutam la alta clasa, ramane sa incep de maine sa ,,fac sapaturi'' , sa ma interesez, de celelalte doua invatatoare, si sper din tot sufletul sa aleg solutia cea mai buna.
Astazi cand l-a luat mama de la scoala, ultima ora a avut-o de sport, si dna de sport i-a spus mamei mele:,, dna, vorbiti cu mama( adica cu mine), sa faca ceva sa mute copilul din clasa asta,ca in afara de el si de alti 3 copii, restul sunt cu probleme''. acum ca s-a gandit la probleme de comportament, de intelect...nu stiu, DAR CERT ESTE CA DE MAINE MERG SA MA INTERESEZ. PUPICI LA TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Imi pare rau dar eu nu cred ca o clasa intreaga are probleme de comportament .
Cred ca invatatoarea este de vina pur si simplu copiii o depasesc si ea nu stie sa le faca fata .Nu stie sa le predea astfel incat lectiile sa devina atractive , sa le trezeasca interesul
Copilul tau si poate inca doi sunt de genul cumintei si linistiti dar asta nu inseamna ca ceilalti au probleme . Intr-o clasa sunt copii colerici, flegmatici-melancolici, etc ea este cea care trebuie sa gasesca o comunicare dedicata fiecaruia .
Faptul ca sta la tabla si scrie este definitoriu pentru atitudinea ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Yuppi, este dureros modul asta de a pune problema: ceilalti copii sunt cu problema, ei sunt cu probleme de comportament, mai ales la clasa intiia; 100% vinovata este acolo acea invatatoare pe care o vad total incapabila sa matrizeze copiii si sa-si faca meseria;
asta s-a intimplat si la fiul meu in clasa anul asta, el e in clasa a patra si au o remplasanta in locul titularei care e in maternitate, dintr-o clasa buna a devenit brusc o clasa in care copiii au probleme de comportament, sunt ironici si impertinenti cu invatatoarea, si stau mai mult pe afara pentru ca asta-i scoate mereu din clasa; culmea e ca nu se sesizeaza nimeni ca au fost trei ani in care copiii acestia n-au avut astfel de probleme; o invatatoare incompetenta poate strica oricind o clasa, ca in cazul clasei copilului tau si al meu;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Zilele trecute a venit zgarioat pe gat, ca in timpul orei, s-a repezit un alt baietel din alta banca la el, si l-a zgariat. Eu nu inteleg cum poate un copil in timpul orei sa se duca l aalti colegi sa-i deranjeze, cum dna invatatoare nu poate lua masuri...daca ii da afara din clasa, vin parintii si fac galagie, daca le da note mici...vin parintii...si tot asa.
Am vorbit deja, si de la anul il voi muta in alta clasa. Ma bucur ca este si el de acord, imi era putin teama de reactia lui( lui placandu-i d einvatatoarea actuala), dar este OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui yuppy

Zilele trecute a venit zgarioat pe gat, ca in timpul orei, s-a repezit un alt baietel din alta banca la el, si l-a zgariat. Eu nu inteleg cum poate un copil in timpul orei sa se duca l aalti colegi sa-i deranjeze, cum dna invatatoare nu poate lua masuri...daca ii da afara din clasa, vin parintii si fac galagie, daca le da note mici...vin parintii...si tot asa.
Am vorbit deja, si de la anul il voi muta in alta clasa. Ma bucur ca este si el de acord, imi era putin teama de reactia lui( lui placandu-i d einvatatoarea actuala), dar este OK.

Ai luat decizia cea mai buna.
Invatatoarea actuala nu stie sa ii tina captivati de activitatea facuta si nu pare sa stie cum sa se impuna in clasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cucuveaua spune:

copilul meu a fost incantat de scoala.la inceput. temele s-au inmultit, mai nou dau autodictari aproape saptamanal( adica memoreaza o poezie si trebuie s-o scrie din cap, fara greseala, ca altfel are s sau i), au i la purtare si ea se plange mereu ca nu-i poate controla...sunt 14 in clasa, ce o fi asa de greu????14 copii de 7 ani...nu mai suport sa o aud plangandu-se mereu de copii, plus ca face diferentieri clare la note, are preferinte

Mergi la inceput