Vacanta Paris
Cei ce au fost in vacanta la Paris cu copii (7-8 ani)imi pot spune impresii de vacanta?
Mergem si noi in august, cu un ˝bebe˝ de 7 ani, ce nu rezista la stat la cozi pentru a vizita muzee (gen Louvre). Ce pot vizita in 6 zile, atat cat sa nu plec din Paris un ˝sac de nervi˝? Disneyland e trecut pe lista!
Multumesc
Raspunsuri
alinkav spune:
Buna!
Pai eu nu cred ca e tare mic copilul, asa ca va fi destul de bine!
Noi am fost anul trecut de Paste(3 zile de altfel-ca atat aveam vacanta) cu un copil de 5,5 ani si celalalt de 1,5 ani(care statea in carucior sport-super de ajutor, l-am luat special ptr calatoria asta). Ca sa evitam cozile, am luat direct din aeroport de la birou turistic bilete ptr metrou, paris museum pass(includea aproape toate muzee, scria pe el exact care), care ne-a scutit de stat nici macar 5 min, am luat si bilete ptr Disney.
Noi am reusit sa vizitam o gramada de locuri, chiar si cu copii mici, am colaborat super bine, asta a fost situatia noastra ca am avut doar 3 zile la dispozitie, dar voi aveti 6 , asa ca eu zic ca ai timp de vizite mai amanuntite!
Vezi ca era si un subiect despre Paris, de unde m-am documentat eu, exact unde ce se afla, si ce ai de vizitat!
Metroul in Paris e de vis!Dupa prima calatorie, am zis ca am mers cu metroul lor toata viata mea!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
celi-bia spune:
Copilul nu este deloc mic mai ales pentru Disney e varsta ideala, cat despre altceva de vizitat in Paris cu copilasul ar fi urmatoarele:
Turnul Eiffel s-ar putea sa-i placa cu conditia sa urcati cu liftul pana la ultimul etaj, dar mergeti sa-l vedeti in timpul saptamanii ca e mai putina lume decat in weekend.
De altfel plimbarile pe malul Senei si chiar pe Sena cu vaporasul sigur ii vor placea.
Nu va recomand sa urcati in Arcul de Triumf ca sunt vreo 200 de scari si sigur nu va avea rabdare, in plus nu se vede nimic spactaculos de sus.
Apoi pentru copil s-ar putea sa fie plictisitoare catedralele unde nu va intelege nimic si chiar si muzeele desi e pacat sa ajungeti la Paris si sa nu vedeti Luvru. Vedeti voi ce hotarati.
Si noi am stat tot 6 zile si se pot vedea foarte multe cu conditia sa va tina picioarele si pe voi si pe copil.
Pentru el ar mai fi Parcul Asterix, dar eu nu stiu sa-ti dau mai multe amanunte despre el, intreaba fetele care au fost cu copiii acolo.
Distractie placuta, sunt sigura ca o sa va intoarceti incantati.
http://www.celina-bianca.blogspot.com/
karfe spune:
Eu amfost de 2 ori la paris cu baietelul meu la 5 si la 6 ani si a fost f. incantat de plimbarile facute.La Louvre nu am crezut ca va intelege ceva.Am fost 2 zile cu cars rouge,disneyland,Sea life(neaparat acolo e la ostatie RER de disney si la turn Eiffel nici nu a vrut sa auda de lift,am urcat 1 etaj si a inceput sa planga ca nu urcam pana sus,asa ca am suit pana la 2.
Lui i-a placut f. mult Parisul.