viitorul de maine pt copii nostri!!
Raspunsuri - Pagina 3
LauraNicole spune:
Mey,sincera sa fiu si eu ma cam pun la mintea fie-mii !Mergem in parc si alergam ca zapacitele jucand leapsa si la suta mea de kile ma mir ca nu duduie pamantul dar nu ma las,ne jucam "Pititea" ,facem concursuri cine arunca piatra mai departe si calareste bicicleta cu daddy ca eu n-am intrat inca in posesia vreuneia dar si cand oi intra !Pana si cu papusile ne jucam impreuna inca si in mai face 13 ani !Facem hainute,pernute etc de numai numai!
E adevarat ca si pe laptop se joaca mandra toate cele si ii cumparam toate jocurile nintendo wii si DS pe care le vrea dar si citeste multe carti cu de la sine putere asa ca....
Ma oftic rau ca nu e vremea prea buna ca avem masa de ping pong in gradina si poate juca cu Milan,baiatul propietarilor casei !Pana atunci se joaca sah impreuna ( a invatat-o el ) .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Alizee spune:
Privind in viitor, cel mai tare ma ingrijoreaza drogurile.
Sper sa reusesc sa fiu la fel de apropiata de fii-mea si dupa ce va deveni adolescenta, incat drogurile sa nu devina un substitut al dragostei parintesti sau al prieteniei.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
mirchea spune:
Fiecare generatie, cu copilaria ei.Noi poate am avut parte de o copilarie frumoasa, dar bunicii nostri, ati uitat? Cred ca cel mai important este PACEA.
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Jocurile, distractiile, idealurile, modelele si multe altele se schimba de la o generatie la alta, si nu-i bai daca judecam la rece, dincolo de granitele dintre generatii. Trist este cu totul si cu totul altceva: Natura se degradeaza: Copiii nostri nu vor avea parte de aerul mai curat pe care majoritatea l-am respirat in copilarie (exclud exceptiile gen Copsa Mica, Bicaz). Copiii nostri nu vor gusta fructele si legumele sanatoase pe care le-am gustat in tinerete. Copiii nostri nu vor vedea pajistile mioritice, satele pitoresti, padurile seculare pe care noi le-am vazut. Copiii nostri vor gasi mult mai putini munti virgini, ape cristaline, tarmuri nepatate decat noi in vacantele sau concediile noastre. Copiii nostri nu vor sti cum arata primaverile inmiresmate, verile lenese, toamnele blande si iernile ascunse indelung sub omat in care am copilarit. |
Ba stai sa vezi, ce iarna indelung pitita sub omat ne asteapta anul asta... previziunea mea, deh...
dar ce poet ai devenit, capcaune... ca ecoologist te simteam eu ca esti... dar nu si poet :)
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaba-rema Ba stai sa vezi, ce iarna indelung pitita sub omat ne asteapta anul asta... previziunea mea, deh... |
Asta nu schimba cu nimic tendinta generala.
Si, intre noi fie vorba, gerul de-acum este un mizilic pe langa gerul din 1993 (cand in noiembrie (!), temperatura in bucuresti nu a urcat timp de peste 3 saptamani peste 0 grade, media fiind sub -10), sau gerul cumplit al iernii 1984/1985.
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Asta nu schimba cu nimic tendinta generala. Si, intre noi fie vorba, gerul de-acum este un mizilic pe langa gerul din 1993 (cand in noiembrie (!), temperatura in bucuresti nu a urcat timp de peste 3 saptamani peste 0 grade, media fiind sub -10), sau gerul cumplit al iernii 1984/1985. |
Uuna peste alta... intrebarea este: ne mai incalzim global sau nu?
(sigur e o intrebare aboslut idioata in contextul asta, dar trebuie pusa, de dragul discutiei...)
mirchea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gaba-rema
Uuna peste alta... intrebarea este: ne mai incalzim global sau nu? (sigur e o intrebare aboslut idioata in contextul asta, dar trebuie pusa, de dragul discutiei...) |
da, dar intre noi.
Anka74 spune:
Ce jocuri joaca copii nostri depinde si de noi, parintii lor.
Al meu pitic are 5 ani. Se joaca la calc. dar stie sari Sotronul fara probleme. Topaie toata ziua, mingiile le bate pana isi toceste varfurile adidasilor, merge la tenis si ii place asta, evadam din Bucuresti cat de des si cat de mult putem. Cu prietenii sta si pe calc (deh, ei sunt mai mari) dar stie sa se joace si altfel. Joaca Nu te supara frate, Piticot, Pacalici, joaca carti - de la toci (cati dintre voi, adulti, stiti toci? la poker, joaca sah, table, butoiase, joaca remmy..poate nu exceleaza la toate, insa stie regulile si le urmeaza. Jucam Marocco...si ii place. Tot caut Titirobil si nu ii gasesc...poate ma ajuta cineva! Seara mai trage un Red Allert cu tati la calc. Sau un Piticlic...Mergem la munte, in srnsul ca urcam pe munte, nu ne plimbam pe Bdul din Sinaia, alergam pescarusii vara pe plaja, dam cu pietre in rauri (distractie maxima, stie cum arata un baraj, stie cum arata un port...ar vrea sa vada un vulcan....La varsta lui asta ar trebui sa faca, zic eu. Si culmea, toate aceste jocuri l-au invat o multime de lucruri - a invat adunarea de la tabinet, siruri crescatoare de la toci, notiunea mai mare mai mic de la Razboi....a invatat ca nu poti castiga mereu, ca intr-un joc uneori pierzi, alteori castigi
Repet, depinde de parinti.