Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Eu habar n-am sa fac capitol nou...si nici nu vreau sa stric ceva pe acolo...deci asteptam pe cineva priceput.

intrebare pt cele care aveti animale de casa....eu am o pisica de vreo 10 ani...mi-e tare draga si nu vreau sa o dau...dar ma gandesc sa nu-i faca rau bebelului, adica parul ei. bine,...ea nu intra in dormitor, unde o sa stea bebe...dar o sa-l mai iau si pe el in celelalte camere..pe unde sta pisi....si cate un fir de par tot mai ramane chiar daca fac eu curat.
Deci ce sa fac cu pisica? e neaparat nevoie sa scap de ea...sau nu e chiar asa pericol?????

35+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies ...ulei de migdale o sa incerc...cred ca de la plafar se ia nu? .... pai era tarziu ptr k am muncit atat de mult astea 2 zile incat am cazut franta si orikm nu am adormit direct...am mai stat la tv

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

Eu habar n-am sa fac capitol nou...si nici nu vreau sa stric ceva pe acolo...deci asteptam pe cineva priceput.

intrebare pt cele care aveti animale de casa....eu am o pisica de vreo 10 ani...mi-e tare draga si nu vreau sa o dau...dar ma gandesc sa nu-i faca rau bebelului, adica parul ei. bine,...ea nu intra in dormitor, unde o sa stea bebe...dar o sa-l mai iau si pe el in celelalte camere..pe unde sta pisi....si cate un fir de par tot mai ramane chiar daca fac eu curat.
Deci ce sa fac cu pisica? e neaparat nevoie sa scap de ea...sau nu e chiar asa pericol?????

35+ Luca Stefan

sfatul meu ar fi sa O DAI !!! dar nu stiu daca trebuie sa tii cont de el,atata timp cat eu NU SUPORT PISICILE !!! ... sa nu te superi pe mine

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la un capitol nou!!!.

Sa fie plin doar cu vesti bune!!!!

Mergi la inceput