Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 2
plateea spune:
'neata again!
LA MULTI ANI, ROCO!
REFACERE RAPIDA, BEA!
HAIRCUT... ai dreptate! creste semnatura! dar scade AMR-ul! si decat sa construiesc un morcov cat jumate din desertul Namibiei, mai bine ma exprim prin semnatura! plus ca alea sunt chestiile pe care le mai fac pana la marea intalnire, asa ca o sa tot dispara pe parcurs! momentan ma lupt cu d-na C, de care sper, sub 3 litice pe zi sa scap, si... apoi o luam incetul cu incetul!
azi conving sotul sa ma duca la New Yorker, ca au reduceri si eu sunt maaaare fan Fishbone! si de unde n-am avut pofte pana acum, acum vreau... hainute si papucei. papuceii nu stiu daca au vreo sansa, da bluzitele, sigur nu scapa!
vai, mie, ce somn mi-e... da m-am chinuit de la 3 pana acum, si... gata! astept injectia, si ma bag la vizionat seriale politiste! si la epilat cele 5 fire pe care le am pe picioare, ca pe fifi am dus-o ieri la cosmetica! si ce bine a fost... si ma tot plangeam ca nu am mai vazut-o de vreo 3-4 luni, si biata fata m-a asigurat ca e totul la locul lui, sa stau linistita...
38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD
AMR teoretic 2 sapt. , practic... 4 zile
CURAJ, GAINA CA TE TAI!
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea 'neata again! LA MULTI ANI, ROCO! REFACERE RAPIDA, BEA! HAIRCUT... ai dreptate! creste semnatura! dar scade AMR-ul! si decat sa construiesc un morcov cat jumate din desertul Namibiei, mai bine ma exprim prin semnatura! plus ca alea sunt chestiile pe care le mai fac pana la marea intalnire, asa ca o sa tot dispara pe parcurs! momentan ma lupt cu d-na C, de care sper, sub 3 litice pe zi sa scap, si... apoi o luam incetul cu incetul! azi conving sotul sa ma duca la New Yorker, ca au reduceri si eu sunt maaaare fan Fishbone! si de unde n-am avut pofte pana acum, acum vreau... hainute si papucei. papuceii nu stiu daca au vreo sansa, da bluzitele, sigur nu scapa! vai, mie, ce somn mi-e... da m-am chinuit de la 3 pana acum, si... gata! astept injectia, si ma bag la vizionat seriale politiste! si la epilat cele 5 fire pe care le am pe picioare, ca pe fifi am dus-o ieri la cosmetica! si ce bine a fost... si ma tot plangeam ca nu am mai vazut-o de vreo 3-4 luni, si biata fata m-a asigurat ca e totul la locul lui, sa stau linistita... 38+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD AMR teoretic 2 sapt. , practic... 4 zile CURAJ, GAINA CA TE TAI! |
esti foarte tare, iti doresc bafta cu sa reusesti sa descoperi una consistenta, dar cueu zic sa mai astepti pana dupa nastere
Spor la cumparaturi. Eu de cand arat cat casa evit cu desavarsire magazinele de haine ca sa nu ajung intr-o depresie cumplita la cat de pline de oglinzi sunt, plus ca n-as putea sa-mi mai iau haine nestiind la ce dimensiuni o sa ajung dupa marele eveniment
sa treaca coliciunea
36+ Maia Ilinca
pinguinroz spune:
Fetelor raportez si eu:
Mamica de Sara Maria, nascuta la 10.01.2010, cezariana, saptamani, 3.200, 50 cm, apgar 10, o minunatie.
haircut spune:
Incerc sa mai prind si eu un puiut de somn ca-s treaza de la 5,30 si dupa-amiaza am ganduri de plimbari, preferabil fara contractii...
uite ca am ajuns si eu sa beau singura
36+ Maia Ilinca
lucia2000 spune:
'Neatza fetele.
Legat de haine nici eu nu-mi cumpar in perioada asta, si tot pentru ca nu stiu ce marime mi-ar trebui dupa.
Cert e ca marimi mai mici decat inainte de sarcina.
Inca mai am cu 11 kg mai putin decat in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata.
De 5-6 sper sa scap din spital deci la final voi fi fericita.
Ar trebui sa am cu 16-17 kg mai putin decat inainte de sarcina.
Yupiiiiii.
38+ Teodor AMR 6 zile
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
cris_mario spune:
buna dimi
nu am reusit sa mai intru aseara ptr k am terminat toata treaba in dormitor,am aranjat hainele ... E GATA !!! si e superb,sunt super incantata
acum ma apuc de sufragerie,holll si baie ,apoi pe la 2 vine un prieten sa montam patutul si e gata totul
citesc si revin
Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
LA MULTI ANI, MAMICA NOASTRA EROINA!!
AZI PLECAM ACASAAA!!!
va pup si revin cand intram pe ...ritm
Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze
gratiana77 spune:
Buna dimineata burtici, mamici si pufuleti! Astazi am fost mai lenesa cu trezitul, mai ales ca nu prea am ce face, decat de spalat vreo 3 costumase de bebe.
Mi-am impus ca de saptamana viitoare sa o las mai moale cu activitatile, ca daca am inceput sa pierd din dop inseamna ca bebelina ar cam vrea sa iasa. Deci, mai multa odihna si vizionari la TV si mai putina plimbare. Luni merg si eu, in sfarsit, la ginecolog; abia astept sa imi vad ca de 5 saptamani nu am mai facut nicio eco. Sper sa nu fie prea grasuta si sa ma "omoare" la nastere.
38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze