Comori de nov-dec2004(202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna dimineata!

onitza sa stii ca odata ce copilul creste si incepe sa aiba propriile idei/ pareri, relatia cu adultii se schimba mult. Asa am patit si noi cu Matei si bunicii, cu crae credeam ca are o relatie speciala. Problema e ca uneori copiii fac aprecieri care ii ridica in ochii batranilor, insa de indata ce devin "obraznicuti" se ridica o spranceana, aceea cu "aveam pretentia la tine, ca esti mare de acum"

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRANDOLINA, ai dreptate in tot ce ai spus.

OTILIA, am vazut ca intr-o sapt ai ecografia. Abia astept sa vad ce e in burtica!

Daniel s-a invatat in brate...cand il iau din patut si il pun cu capul pe umar, ce credeti ca sta? Ridica ambitziosu' capul si si-l batzaie din stanga in dreapta zici ca danseaza!

Ma intorc la treaba ca pe urma iar ma "cheama" la alaptat!

Mergi la inceput

OTILIA, te-am visat azi-noapte! Iti dadeam vestea ca am ramas insarcinata chiar si cu trompele legate si te bucurai pt mine...iar eu saream in sus de bucurie si dupa un timp imi dau eu seama ca n=am facut siecs si nu aveam cum sa raman gravi si tu radeai de te prapadeai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Eu am dormit binisor, adica Elisa a dormit mai bine, doar 3 treziri si prin minune a dormit pana la 8 in loc de 6. Asa da, boierie.
M-am trezit cu chef de munca, trimestru II . Am facut impreuna cu Ana cacao cu lapte, am mancat cu fetele, pus rufe la spalat si intins, spalat pe jos, dereticat, parca nu-s eu. Ce bine e sa fii in putere.
Si toate acestea fara cafea, de abia acum vreau sa savurez un capucino.

Ioana, o gluma buna imi lipsea sa fie totul frumos asa de dimineata, mersic. A fost tare visul tau. Am impresia ca deja te gandesti la prostioare . De fapt nu stiu ce va retine ca dupa ceza e totul intact pe acolo, noi cred ca am asteptat vreo 12 zile dupa ce s-a nascut Ana , asa ca prin comparatie voi sunteti cam lenesi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

OTILIA, ce albinutza esti! Bravo! Legat de subiectul tabu, sotul tine post si a zis ca dupa ce botezam pe bebe si trece si postul. Mai am de asteptat ...plus ca sunt si lohiile.

Faza dura: ma trezesc ma cantaresc - 54,5 kg (in ideea in care aseara am mancat juma de cozonac )..rasuflu usurata si zic gata, ma cumintesc ce-i asta? de dim am baut o cafea mica, , nemancata ma duc in billa, car 2 sacose grele rau, vin acasa, pun masa de pranz, eu pap supa de legume cu o felie paine secara , inainte de masa pranz, am facut si vreo 10 min cardio si dupa copioasa supa, ma cantaresc: 55,7 kg! Ce sa mai zic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

onitzooo tu vrei bataie???
dale in colo de kg se duc ele, oricum o sa ai mult mai putin decat ai avut in sarcina, dar mai asteapta si tu, papa cum trebuie ca dupa o sa plangi ca nu ia Dani cum trebuie, sau ca nu ai laptic, sau ca esti obosita, lasa cura pt peste macar 1 2 luni, daca nu vrie sa vin cu bata dupa tine:))

Oti, la cat mai multe zile bune, si nopti dormite
oare cum rezisti la programul asta? si cu bebita la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Onitza chair ca esti durere....se pare ca arati si esti nemaipomenit de bine avand in vedere ca abia ai nascut...eu nici cand nu eram insarcinata nu eram asa... Sanatosi sa fiti...si sa vina mai repede vremea frumoasa, sa vezi tu apoi cat sport o sa faci la impins caruciorul prin parcuri... eu una abia astept.

si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Otilia, chiar, cand ne spui ce culoare o sa aiba caruciorul?

[url=http://lilypie.com][/url] si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Nu-s in stare sa pun o semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eveline, merg joi la eco. Incep sa cred ca-i fetita, am vazut eco de baiat la 13s fix si are clopotel nu gluma. Zarurile-s aruncate oricum . Sper sa fie totul bine ca ma mir ca nu simt nimic inca desi ma apropii de 18s.
Alexa, rezist cu cafea si noroc cu mama care o mai ia cateodata dimineata sa mai pot prinde jumatate de ora de somn. Cateodata ma enereveaza disperarea ei, cateodata mi se pare tare draguta cum cauta ea noaptea cu manuta ei pufoasa si catifelata, trage fermoarul de la hanorac sa scoata titi, are un fel de a se bazai cand vrea sa suga si spune "papa" sau "tzitzi". Cateodata imi trag plapuma pana la gat sau ma intorc pe urta ca sa blochez accesul .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput