Comori de nov-dec2004(202)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Bravo! Bravo! Bravo!

Felicitari mamico, sa fie bb sanatosi fara de colici!!! Bine ca s-a terminat cu bine si in sfarsit avem o alta comoara despre care sa vorbim

Paxela multumim de vesti si te rugam frumos sa ne tii la curent!

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Ioana curajoasa, refacere usoara si laptic din plin.
Bine ai venit bb Daniel, sa fii sanatos, norocos, cuminte. Ti-ai ales o zi superba de nastere 10.02.2010.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Bravo, Onitza!

Sa-ti traiasca bebe Daniel!!

Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

cuscra draga si scumpa felicitari!!! toate florile din cluj pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Vesti noi de la onitza, sa ridicat din patut, era vesala si fericita, in curand va merge la rezerva , unde pana la 11 seara il va avea si pe bebe cu ea, noi o sa mergem sa o vedem pe la 7 si revenim pe seara cu noutati
si ce am uitat sa va spun de ieri, am un finut frumossss,scump, cu ochii mari si negrii cu perisor negru ca si paul, si din prima impresie tot cu tati seamana, daca imi va da voie mami pun si pozite cu el , daca nu ii las ei placerea sa faca asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa, multam de vesti. Am zis eu de la prima ecografie ca seaman cu Paul din profil . Iti dai seama ca asteptam poze dar mami hotaraste. Ma bucur ca se muta la rezerva, o sa fie si mai bine acolo.
Cum ti s-a parut personalul din spital?
De curiozitate, ce dilatatie avea cand a ajuns la spital ? Era gata sa nasca acasa?
Stiind ca am nascut in acelasi loc mi-am rascolit putin amintirile.
Te-am sunat mai devreme azi dar nu ai raspuns. Aseara m-am prins ca e telefonul inchis si cum tot stateam cu el pitita sub plapuma sa nu se trezeasca Elisa pana la urma am indraznit sa sun pe al Ioanei. De abia dupa mesajul tau am reusit sa adorm.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

oti, la spital a ajuns cu dlatatie mica, se scuratse colul si deabia incepea dilatatia , prevazusera ca va naste spre dimineatza, doctorul ei chiar plecase acasa, si lea zis sa il cheme cand se apropie, apoi au aflat ca a avut operatia la ochi, si lau chemat de urgenta pt cezariana.
aseara dupa mesaj la scurt timp a bagato in operatie, nu stiam sigur ca e nr tau , iar alex nu avea tel , la el ca el il avea sigur,si nu am mai revenit
personalul , super, in afara de o tanti de la reanimare care zbiera sa nu mai stam pe acolo (so creada ea) restul au vb cu noi , neau povestit, ne-au explicat, ni-lau aratat pe bebe, in schimb a doua tanti de la reanimare super, nea zis exact ce sa facem, ce sa dam pt bebe

Mergi la inceput

am uitat evident ceva, o poza cu bebe e la mine pe mesenger , pana obtin acordul lui mami pt altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Paxela, multumim de vesti!!!Ce nasica fericita ghicesc eu acolo...
Onitza, sa-ti traiasca flacaul si sa va bucurati cu totii de el!!O zi frumoasa si-a ales intr-adevar! Mami, sa te refaci repede si sa vii cu poze.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

cam tarziu dar acum am intrat pe usa, am fost la onitza astazi, este uimitor de bine, e la rezerva deja , zburda( da da la propriu) cand am vazuto cum sa sculat din pat nu stiam cum sa o prind si unde va cadea, si ea era ok, vesela zglobie nici urma de cazut sau macar tint cu mana de diverse locuri
o doare putin capul de la rahie, bebe e cu ea in salon, sper ca am reusit sa o conving a il dea peste noapte la salonul de bebei , sa se poata odihnii, ca ea zici ca a nascut de o luna nu de nici 24 de ore
va pupa pe toate , va multumeste pentru gandurile bune ,azi i-am dus si o listare a mesajelor de la voi sa le citeasca singurica, pozeeeee

Mergi la inceput