*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (98)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Aleinad, eu nu-i dau si si, incerc o zi carne, alta ou, si una pe saptamana doar legume si branzeturi. Bine, nu-mi iese tot timpul, dar incerc.
He he, ieri z a mancat o scama. A luat-o frumos de pe jos, a bagat-o-n gura, si ia-o de unde nu-i, pana m-am dumirit eu...

Eu, cica, invat, tot citesc cate-o poeta, fac schite, mai dau un refresh... zau ca merge.... va ganditi de bine la mine la 4? Poate-mi pica ce stiu.

“Nu m-au speriat, Durere,/ Nici ghiarele/ nici dintii/ cu care atītea fiare,/ ce tu le-ai asmutit/ Mi-au sfīsiat iar carnea/ īn junghiuri de cutit” (Durerii) Cum va place Farago?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Mai, eu lucrez in sistem, si STIU cat e de motivata lumea. Mai ales acum. Numa` la cresa n-am lucrat, dar am mers in sus pe toate nivelurile, si m-am ingrozit de multi colegi...
Si daca te automotivezi, si nu pierzi Omul din tine, da, faci lucruri mari... dar... Nu mai zic de diferentele dintre cresa privata si cea de stat, aici. Vorbim de Romania, Alra, no offence.
De frustrari n-o feresc, mai devreme sau mai tarziu tot le `incaseaza`, sunt fte constienta de asta, desi nu par...
Ati vazut cum trebuie starnita Alra sa iasa din barlog?
Am pus in calcul si varianta sa o duc incetuc la cresa din toamna, si daca nu merge si vad-aud grozavii, sa caut alte solutii, pana in iarna cand incep si eu... Ma gandesc, ma razgandesc, iar ma mai gandesc... ma iubeste... nu ma iubeste ... rup petale...

============
===================

povesti de groaza poti auzi peste tot, depinde cum sunt interpretate realitatile respective si de subiectivitatea persoanei care vorbeste. nici aici nu umbla cainii cu covrigi in coada insa nici nu se face atata "stiinta" pe crestearea copiilor mici ca in romania unde mamele au timp si stau 2 ani acasa. surprinzator multora, aici "OK" inseamna mult mai putin decat pretentiile din RO. multe din prietenele mele cand vorbim de copii au impresia ca in BE e un fel de fitza suprema si nu e deloc asa.
deci eu nu stiu nici la gram cat mananca fetele, nici nu citesc "ce" cu toate ca e afisat la nicole si la laura primim fluturasi cu meniul, accept ca la cresa mai si plang caci sunt multi si nu au cum sa stea cu toti in brate sau sa le dea la toti de mancare in acelasi timp, ca la gradinita nu ii da nimeni in gura laurei, si nu de lene ci pur si simplu ca de la 3 ani in sus e NORMAL si decent ca un copil sa manance singur si nu il iubesti mai putin daca nu ii dai in gura ci dimpotriva.
dar una peste alta aici se respecta peste tot niste linii mari si din cauza asta toata lumea are incredere in sistem. evident ca sunt si nuante si din cauza asta unele crese sunt preferate altora.

relativ la "iesit din barlog" sunt acasa cu fetele mai. laura e virusata si mie incepe sa imi fie rau: stare de rau si senzatie de voma (cu ocazia asta raspund si corinei ). laura a avut diaree si a vomat nasol azi noapte. nicole vad ca e ok, bate casa in 4 labe si se joaca cu masina aia rosie de impins de la fisher price.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Mai, eu lucrez in sistem, si STIU cat e de motivata lumea. Mai ales acum. Numa` la cresa n-am lucrat, dar am mers in sus pe toate nivelurile, si m-am ingrozit de multi colegi...
Si daca te automotivezi, si nu pierzi Omul din tine, da, faci lucruri mari... dar... Nu mai zic de diferentele dintre cresa privata si cea de stat, aici. Vorbim de Romania, Alra, no offence.
De frustrari n-o feresc, mai devreme sau mai tarziu tot le `incaseaza`, sunt fte constienta de asta, desi nu par...

============
===================

Subscriu...din pacate asta e adevarul din cresele de stat din Romania.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu consider "acceptabil" faptul ca baga in gura chestii de pe jos, incerc sa minimizez numarul de obiecte mici periculoase pe care le poate inghiti (deci restrictionez serios jucariile laurei ), iar frimiturile, scamele si hartiutele le consider "digerabile" deci total nepericuloase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Si eu , si eu la mancare! si ca sa fiu in ton cu criza economica, propun amanarea mesei festive in Craiova, pt ca noi, care suntem departe sa apucam sa ne luam bilete de avion low cost!
La curent, noi de cand ne-am mutat din chirie, (inainte sa ne gandim la criza economica) si ne-am luat cateva electronice , am ales clasa a+ si am pus becuri economice in toata casa(se aprind bine..Anca), facturile s-au injumatatit, in conditiile in care intre timp a aparut si Thomas si masina de spalat de ex, functioneaza cu mult mai mult decat inainte..

In legatura cu cresele, aici e putin invers fata de ce scrieti despre cele din ro. cele de stat sunt considerate putin mai de incredere; celor private le-a scazut credibilitatea in urma unor scandaluri , cazuri izolate de abuz sexual , fizic, psihic ,asupra copiilor.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Si ... pentru ca tot suntem la intrebari ...
Voi le dati puiutilor si carne si ou in aceeasi zi?

Da, chiar si la aceeasi masa fiindca nu mananca cine stie ce cantitati. Pediatrul mi-a zis ca e ok. Dar acuma depinde si de ce cantitati mananca copilul, de exemplu Nicolu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

povesti de groaza poti auzi peste tot, depinde cum sunt interpretate realitatile respective si de subiectivitatea persoanei care vorbeste. nici aici nu umbla cainii cu covrigi in coada insa nici nu se face atata "stiinta" pe crestearea copiilor mici ca in romania unde mamele au timp si stau 2 ani acasa. surprinzator multora, aici "OK" inseamna mult mai putin decat pretentiile din RO. multe din prietenele mele cand vorbim de copii au impresia ca in BE e un fel de fitza suprema si nu e deloc asa.
deci eu nu stiu nici la gram cat mananca fetele, nici nu citesc "ce" cu toate ca e afisat la nicole si la laura primim fluturasi cu meniul, accept ca la cresa mai si plang caci sunt multi si nu au cum sa stea cu toti in brate sau sa le dea la toti de mancare in acelasi timp, ca la gradinita nu ii da nimeni in gura laurei, si nu de lene ci pur si simplu ca de la 3 ani in sus e NORMAL si decent ca un copil sa manance singur si nu il iubesti mai putin daca nu ii dai in gura ci dimpotriva.

Hm, ma inversunez si invat si mai aprig.
Nu e vb de auzit povesti, ci de VAZUT ce si cum.
De murit de foame sigur nu moare, deja isi pescuie mancarea si se enerveaza daca i-o dau eu ...
Pe undeva, nu vreau copil militarit si asezat in rand cu toti, pentru ca asa trebuie, cu program fix, orice-ai spune. Daca vrea sa doarma 2 somnuri pe zi, sa si le faca, doarme mai bine si noaptea. Daca nu si le face, noaptea e iar dezastru.
Cum nu, mi-ar fi mai usor cu-o rutina, dar viata nu-mi permite. Eu aleg sa traiesc asa, nu dau vina pe nimeni. Alergam de nebuni tot timpul, mancam ce gasim in fridge sau ce gatesc pe fuga - uneori doar pt ea gatesc - adoarme in masina, in mei-tai, unde suntem. Visez si eu frumos, la o bunica care sa fie, sau la o bona, sa n-o arunc in agitatia pe care-o traiesc eu. Dar cum n-am, o impartim cum putem intre noi doi, si c`est la vie. Iubire sa fie!
Vorba ta, intr-un final tot la `carnatii` de la `masa` noastra ajunge...

============
===================

Mergi la inceput

De-atata entuziasm mi s-a spart o teava la baie... a venit vecinu ca picura... la mine e uscat... cred ca trebuie sparta gresia, faianta, tevile sunt pe sub ele...
Life is great!
Vin pe seara!

============

===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
haha ce m-ati bine dispus in aceasta dimineata
CV taiat gaina, cocos si orice alta oratanie zburatoare prin ograda bunicilor
participat la injunghait porc si taierea acestuia pe bucati
participat la scoaterea pieii de pe oaie, capra si bou
.....aplic pentru slujba de dominatoare....ce ziceti ma incadrez

si acum ca sa intelegeti toate cele cand mi-a dat prima data mama sa duc o gaina spre sacrificare unui vecin [primise 3 bucati zburatoare]...mah nu am gasit pe niciunul dornic...nevrand sa o supar pe mama eu sacrificat animalul cu una bucat cutit neavand topor in doatere.....deh eram prin clasa a 6-a daca nu ma insel..mi-a fost mila insa apoi am trecut vitejeste peste moment asta e...gandit-am eu daca stateau stramosii sa se gandeasca asa mureau de foame....deh creier de gubil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

reducere cheltuieli
schimbat pampersii cu scutecele wickies seara pentru nana am procurat un bax pampersi..sa stea gubilul uscat si fara iritatiuni, moser coane fanica
schmbat tipul servetelelor umede...traiasca happy si wickies
dat lapte de vacutza toata ziua numai seara si dimineaata o portie de 210 ml lapte milumil ca si fier
schimbat abonamentele la telefon am primit o super oferta cu 7 ron si 16 ron....7 ron 20 min mationale 16 ron 45 nationale + nush cate in o si nelimitat cu 3 nr favorite....
redus chltuieli inutile de la h. inginerica de 10 ron am trecut la cea de 6 ron sau chiar 3
vietuit numai intr-o camera seara cand apridem lumina, micsorat timpul de vizionare la calc....
paine mai ieftina de la un producator local...si listtttttaaaaa e lunga bre

eh si cea mai mare realizare e lasatul lui ion de tigari din start economisim cam 3oo ron ceea ce e super...
tragand linie realizez ca am reusit sa micsoram cheltuielile., da tot nu se simte ca lu ionu i-au luat 17,5 % din salariu, iar factura la gaze a venit ingrijorator de mare...deci aceeasi jale la buget

Mergi la inceput