*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (98)*
Raspunsuri - Pagina 18
Mirtha spune:
Ginye Suuuppperrr cooolll solutia !!
Asa Zoe fii barbata ! 

Women"s power ! 
Eli
dracoaso
! Pardon
...madame dominatrix

!
Daniela cunoastem apucaturi a la Bogdan. Cei mai buni sunt pantofii proaspeti...cei cu care venim de afara ! Iammm...gustosiiiii
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Neatza! In urma discutiilor purtate cu Eli si cu inca o prietena am decis sa ma reprofilez din toamna; nu o sa mai fiu dna invatatoare, ci doamna educatoare. Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
mamiseli_11 spune:
Acum m-a sunat soacra mea, se pare ca bunica sotului are cancer la ficat si putin timp de trait. 
Life is a bitch.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
ginye55 spune:
Mamiseli imi pare rau! 
Mirtha ...
... 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Mirtha spune:
Da.Este o bitch. Mare.
Va doresc sa nu se ajunga la chinuri mari pina la final. Cand va fi acel final. A trecut deja pe morfina sau rezista ?
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Acum m-a sunat soacra mea, se pare ca bunica sotului are cancer la ficat si putin timp de trait. ![]() Life is a bitch.Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele Mirunica |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.
mamiseli_11 spune:
Mirtha inca nu a ajuns la morfina. Dupa analize si ecografii este localizat la ficat, ambii lobi iar azi ii fac tomografie sa vada organele din vecinatate cat sunt de afectate. ea a slabit in ultima luna foarte mult, de asta ne-am si mobilizat si am luat-o mai mult cu forta la galati pt investigatii ca ea nu vroia sa plece din casa ei. Acum se pare ca nu va mai ajunge in propria curte pana nu va fi prea tarziu. Nu cred ca mai iese din spital.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Brrr...ce frig e afara si zapada mareee...
Mamiselli, imi pare rau 

Sara s-a trezit la 8 si la 10.30 s-a culcat din nou.Am pus sa-i fac ciorbita de perisoare din pui si vita si poate incerc niste paste diseara...pt noi fac fasole cu afumatura.
Amalia spune:
Mamiseli imi pare rau de asa veste! S-o ajute Dumnezeu sa nu se chinuie!

poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
bebecris spune:
ziua buna....
ce de gospodine, azi!!!!
noi am facut prevenarul...acum are febra: 38,4...i-am bagat un novocalmin in fundulet si a adormit pe tati ca era f obosit...eu de dimineata stau in picioare...am facut curat in toataaaa casa, am bagat masina cu rufe, am fiert o gaina si acum am supa pe foc (o fac cu galuste) si pilaful la cuptor...dupa aia ma apuc de fursecuri arabesti...am facut si aseara si s-au mancat...sunt taaare obosita...dar maine bag si eu somn mai mult dimineata...
in februarie ii taiem motu' lui david!!!
ma ajutati si pe mine cu niste variante de meniu (aperitiv mai exact) pentru ca o sa facem un gratar in rest....mewrgem la nasi, la curte!!!
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
elilov3 spune:
ziua buna
mirtha
ce tare ai fost
am ras cu ion de numa numa...ce dragalasa si curioasa e eva cu papuceii..a incercat si balaciosul papucale da a dat in nasuc si cred ca s-a lecuit....sa va trageti cumparaturi cat mai bengoase fara credite dale-n colo ca noi azi avusaram mester la masina de spalat nici nu am terminat de platit la ea si se trica....deh imp e ca se rez si va mai tine cativa anisori are numa 5 ![]()

ginye sa iti fie de bine schimbarea sa aud ca te si titularizezi
go mama , go 

bebecris pupam puiul intepat sa ii treaca temperatura 
mamiselli off si eu sper sa nu ajunga sa sufere sivb lui mirtha nu o bitch ci o very big bitch eu sunt convinsa de asta....
pentru linistirea sufleteasca si alungarea durerii 
criss puapm fetita care face ceau..a moama ce program incarcat ai super oricum 
amalia ia zi tu acuma sincer , sincer deloc nu iti e dor de batran seara, nu ti se pare uneori ca lipseste ceva?...gata ai mai terminat de aranjat lucrurile prin casica? 
na ca uitai ce vruiam sa scriu
asa am un nasparlos de navigator mozila care nu ma alsa sa scriu boldat si alte cele si trebuie sa scriu eu...asa ma enerveazaaaaa
asa imi vine sa ii fac..merg am pregatire...n-am chef da trebuie.off
Ramo2007 spune:
Fetelor, Sara n-a vrut sa pape ciorba cu lingurita...inchidea gura cand o vedea
a papat singura de pe tavita perisoarele, facute bucatele mici, morcovul, cartoful...dovlecelul...dar ce fac cu zeama?
Am vazut ca mai multi copilasi fac asa...le-o trece repede?ca sincer vreau sa pape si ceva zeama