RUGACIUNE COLECTIVA PT A DOBANDI PRUNCI BUNI (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetelor si miii de multumiri de sprijin si rugaciuni, Doamne Ajuta!

am ajuns acasa desi suntem tot internate, dar am plecat cu invoire si semnatura si merg zilnic la antibiotic ca e intravenos si avem branula la manuta, timp de 10 zile, insa astazi la ORL a zis ca e totul ok si facem 7 zile

am mers la spital cand am vazut ca a facut febra si ma plangeam de deshidratare; intr-adevar era deshidratata si avea si anemie; am plecat si cu diaree nu am mai putut sta deloc acasa; analizele la sange si kk ni le-a dat in o ora jum am asteptat in UPU (nu pot descrie cat a plans Maya la luat sange si au intepat-o de 5 ori ca nu i0a gasit vena si apoi iar de vreo 3 ori pana i-a pus branula); drita mi-a zis ca ar tbuie sa raman sa ma mai vada un pic si sa stea in perfuzie; am stat cu ea in perfuzie 4 ore! si a inceput sa-si mai revina

conditiile erau super ok, am stat la rezerva, insa atmosfera in sine ma deprima si simteam eu si un curent cumva si de aceea am cerut acasa plus ca eu dormeam (daca se putea numi dormit) in acelasi pat cu ea,iar primele 2 nopti au fost critice caci nu putea repira de la mucisori si se ineca prin somn si voma; a doua zi am fost la orl si ne-a zis clar- otita virala; am innebunit; de la raceala mucisorii nu s-au aspirat cum trebuie (si Dumnezeu stie cat am chinuit-o cu batista bebelusului) si au ramas pe canalul dintre ureche si gat (asa am inteles) si a facut infectie; eram la inceput,inca nu curgea urechea etc si a fost numai bine ca m-am dus; asa ca dr a hotarat antibiotic C-FORTE intravenos, are un spectru fff larg; numai ca asistenta aia care i-a administrat prima doza a uitat sa specifice ca poate voma si l-a facut si fff repede nesimtita si noroc ca aveam fata in brate ca a vomat ca un om mare si in jeturi, de m-a murdarit pe mine toata, pat si pe ea; doamne ce m-am speriat si abia atunci cand am iesit cu copilul in brate pe hol imi zice pe u ton calm:"am uitat sa va ai zic ca unii copii asa varsa la prrima doza"

nu putea dormi mititica, de la ora 6 se tipa pe hol, deschideau usi, intrau infirmiere, etc; abia asteptam sa ajung acasa; nu m-am dus de langa ea decat pana la baie, am stat NON STOP si am pazit-o; astazi am reusit sa iau si urina sa-i dau la analize si din nou kk caci dimineata a facut diaree

tare e greu sa treci prin asa experienta

in schimb ma bucur ca la ORL astazi a zis ca otita e spre vindecare si facem doar 7 zile antibiotic; ii dau si eurespal pt tusea urata, nurofen pt febra, smecta si calciu carbonic pt diaree, dufalact pt protectie sa nu faca candida de la antibitic, doamne iarta-ma cat ii mai chinui stomacelul;

mi-a zis destul de clar dr sa o alimentez cu mancare, sa nu mai dau atata san, sa-i introduc lichide, apa fff multa, ceai de menta ii dau indulcit cu glucoza; am gresit cu diversificarea ca mereu am cedat si i-am dat san cum am vazut refuz din partea ei; astazi am reusit sa-i dau ficatel si doamne cat ma bucur, iar ieri a baut 150 ml de apa si ceai; vad si in urina ca se hidrateaza

o chestie interesanta: drii verifica deshidratarea la pielea de pe burtica; daca e uscata, sunt deshidratati; trebuie sa-i dau si calciu, nu sunt pbleme mari la asta, doar ca il are la limita inferioara; ma bucur ca eu nu i-am dat niciodata si a luat din san si ce a mai papat ea pe ici colo

azi-noapte a dormit si ea mai bine

nu stiu cat de coerenta am fost, iertare pentru greseli, mai revin la detalii, dar trebuie sa merg la printesa acum e ragusita si mi se rupe sufletul cand o aud cum plange sau gangureste;

ma simteam vinovata ca eu Mayei nu i-am dat ever caciula in casa,insa m-a linistit dr ca nu e de la nepurtat caciula; e de la viroza veche

mai vreau sa va mai spun atatea, dar acum sunt fff obosita

va imbrratisez cu drag si va multumesc inca o data pentru toata sustinerea

va pup

am detailat totul si in legatura cu bebelusii caci avem si mamici aici si bineinteles, noi toate viitoare mamici;

Maicuta sa ma lumineze sa fac ceea ce trebuie, sunt toatl debusolata, dar trebuie sa am incredere in Cel de Sus

Doamne ajuta inca o data si multumiri din inima pentru sprijin fetele mele de suflet

Laura si Cerasela multa sanatate

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Laura m-am rugat pentru micuta Maya, e greu cu mersul la spital. Iti spun din experienta mea de trei bebici... sa nu pui caciulita in casa... cand are mucisori acum sti, multe lichide, umidificator cu abur cald si o culci cu caputul mai ridicat pe o pernuta fiindca altfel se inneaca. Plus ca sansa ca sa curga spre ureche e mai mica. O sa-i treaca...o sa fie bine. Sa o ungi cu uei de la maslu.

Nikeam citit povestea ta...tu draguta de tine ai asa de multe de dus, toti avem o cruce...ma rog la Dumnezeu sa ma ierte ca eu ma plang de soacra care nu-mi face nici 1% din cele ce le patimesti tu...

Nu te necaji de ce spune mama ..sa nu mai zic de soacra...tu sa te gandesti la copilas, sotul tau are nevoie de tine sanatoasa ca sa-l cresteti impreuna. E greu cum spui tu, sa te schimbi de la o zi la alta, dar tu esti foarte inteleapta si ai sa reusesti...Hai sa-ti arat o extrema...nu-i nimic daca pierzi serviciul, Domnul o sa randuiasca altul, Domnul ne daruieste multe, iar noi trebuie sa intelegem si sa ne bucuram de ce ne daruieste.
Vad ca ai un parinte duhovnic minunat care iti este alaturi in rugaciune, slava Domnului, la cate in cercari ai...Esti in rugaciunea mea, Domnul si Maicuta Lui sa te binecuvinteze si sa te aiba in paza pe tine si sot si bebelusul cel mic. Multumesc ca m-ai invatat sa-mi incredintez problemele sfintilor...ce eliberator este si aducator de liniste...nu stiam eu cum sa "vorbesc" si sa le spun nevoile...

Eu n-am spus aici ca sa nu le intristez pe fete... am fost foarte trista fiindca am pierdut un bebe acum 3 sapt, eram insarcinata in 10 sap si asteptam sa dau fetelor vestea cea mare...apoi pe 1 ian am mers la spital si bebele se oprise din evolutie...eu am 3 fetite dar am fost foarte trista si am plans mult...Dau Slava Domnului pentru toate si nadajduiesc ca El stie de ce ne daruieste aceste incercari...

Va imbratisez pe toate cu drag si sa aveti o zi binecuvantata
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

of... am lipsit cateva zile si azi cand am intrat pe forum aflu de tine laura. of... sanatate multa fetei. Doamne ai grija de maya! imi pare rau ca treceti prin asa ceva.

felicitari la fetele gravidute noi sa va fie de bine si sa aveti sarcina usoara.

sanatate multa tuturor. aveti grija de voi cu gerul asta.

postez cate ceva:
Pilda zilei

Pentru ce mergem zilnic la munca ?

Un om care se afla pe cale s-a oprit in mijlocul unui grup de muncitori si - vrand sa afle ce aveau de gand aceia sa faca - a inceput sa intrebe cand pe unul, cand pe altul, despre cele ce faceau.

Astfel, el intreba pe primul muncitor:

- Ce faci aici, frate ?

- Imi castig painea ! I-a raspuns lucratorul fara sa ridice capul.

Calatorul a mers apoi la al doilea muncitor, pe care l-a intrebat:

- Dar tu, ce faci aici, omule ?

Muncitorul cel de-al doilea, privind cu mult drag spre cele ce facea, ii spuse:

- Vedeti ?! Tai o piatra frumoasa !

Mai apoi, el s-a adresat si unui al treilea muncitor, care, cu multa bucurie si lumina pe chip, i-a raspuns:

- Construim o biserica minunata !

Abia la sfarsit a inteles calatorul cele ce lucrau acei muncitori, insa si faptul ca fiecare vedea in munca lui altceva. Unul vedea in aceasta doar o simpla slujba, de care avea nevoie, un altul facea aceasta din pasiune pentru slujba lui, iar un altul o facea din dragoste pentru ceea ce se zidea, pentru ceea ce rezulta in urma acelei munci.

Triodul, cale spre Inviere

"Adesea, cerul este mai aproape de noi atunci cand ne aplecam, decat atunci cand ne indreptam in sus." Sfantul Grigorie Teologul

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ieri s-a pomenit Sfanta Xenia de la Petersburg, cea nebuna pentru Hristos.

Pentru rugaciunile Sfintei Xenia Doamne miluieste-ne pe noi!

Sfânta Xenia a trăit în al 18-lea secol, dar este cunoscut relativ puțin despre ea sau familia sa. Și-a petrecut cea mai mare parte a vieții ei în Petersburg, în timpul domniei împărăteselor Elizabeta și Ecaterina a doua.

Xenia Grigorievna Petrova a fost soția unui ofițer de armată, Andrei Fedeorovici Petrov. Ea a devenit văduvă la vârsta de 26 de ani când soțul său a murit brusc, la o petrecere. Ea a plâns moartea soțului ei, și în special pentru că el a murit fără spovedanie și împărtășanie. Din acel moment, Xenia și-a pierdut interesul pentru lucrurile lumești și a urmat calea grea a nebuniei pentru Hristos. Sursa acestui mod ciudat de viață poate fi găsită în prima Epistolă către Corinteni (I Cor. 1, 18-24, I Cor. 2, 14, I Cor. 3,18-19).
Ea a început să îmbrace hainele soțului ei și să insiste să fie numită Andrei Feodorovici. Ea le-a spus oamenilor că ea a murit, nu soțul ei. Într-un anumit fel, aceasta era adevărat. A abandonat felul ei de viață anterior și a trăit o renaștere spirituală.

Când a dăruit altora casa și tot ceea ce avea, rudele sale s-au plâns autorităților. După ce au vorbit cu Xenia, autoritățile au fost convinse că ea e în posesia facultăților sale mintale și că avea dreptul să dea tot ce avea în ce mod dorea. În curând, ea nu a mai avut nimic pentru ea, așa că a început să se plimbe prin zona săracă a Petersburgului, fără un loc unde să își culce capul. Ea a refuzat orice ajutor de la rudele sale, fericită să fie liberă de orice legături cu lumea.

Când uniforma roșie și verde a soțului ei s-a învechit, ea a continuat să se îmbrace în zdrențe de aceleași culori. După un timp, Sfânta Xenia a părăsit Petersburgul pentru 8 ani. Se crede că a fost în pelerinaj la locurile sfinte din întreaga Rusie. Se poate ca ea să fi vizitat pe Sfântul Teodor de Sanaxar (19 februarie), de asemenea militar. Viața lui s-a schimbat dramatic după ce un tânăr ofițer a murit în timpul unei petreceri, la băut. Poate că acest ofițer a fost soțul Sfintei Xenia. În orice caz, ea îl știa pe Sfântul Teodor și a avut de câștigat în urma sfaturilor sale.
Sfânta Xenia s-a întors până la urmă în Petersburg unde își băteau joc de ea și o insultau pentru comportamentul ei straniu.

Când accepta bani de la oameni, primea doar monede mici, pe care le folosea să ii ajute pe săraci. Își petrecea nopțile în rugăciuni, fără să doarmă, pe un câmp din apropierea orașului.
În curând, virtutea sa și darurile sale au început să fie observate. Ea a prezis evenimente viitoare care urmau sa afecteze cetățenii Petersburgului și chiar familia regală. Împotriva voii ei, ea a început să fie cunoscută ca cineva plăcut lui Dumnezeu. Oamenii considerau vizitele ei în casele sau căminele lor ca mari binecuvântări.
Sfânta Xenia a t

răit cam 45 de ani după moartea soțului ei, și a plecat la Domnului la vârsta de 71 de ani. Data exactă și împrejurările nu sunt cunoscute, dar se crede că a avut loc pe la sfârșitul secolului 18. A fost înmormântată în cimitirul Smolensk.

Prin anii 1820, oamenii făceau pelerinaj la mormântul ei, să se roage pentru sufletul ei și să o roage să se roage lui Dumnezeu pentru noi. Atât de mulți vizitatori luau pământ din mormântul ei, încât trebuia să fie înlocuit în fiecare an. Mai târziu a fost construită o capelă pe mormântul ei.

Cei care își îndreaptă rugăciunile către Sfânta Xenia, primesc vindecare din bolile lor și eliberare de probleme. Este de asemenea cunoscută pentru ajutorarea celor care își caută de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Lili_g, imi pare atat de rau de ce am citit.. nu-mi vine sa cred

laurraa pt tine si un pt micuta Maya ca tare s-a mai chinuit micuta

felicitari noilor gravidute

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata TUTUROR,

Trec cu drag sa va salut si ma bucur ca ati scris mai mult. Laurra, multa sanatate Mayei si iti multumim din suflet ca ai impartasit cu noi din experienta ta, cu siguranta va fi de folos cuiva!

Nike, multa sanatate si tie. Sfaturile mele sunt de prisos, cred eu, ai primit multe indemnuri intelepte. Sa dea Dumnezeu sa fii in continuare la fel de tare si de buna in tot ce faci si sa fii sanatoasa tu si bebe

Georgia,
Ioanact,

Ma retrag repede, trebuie sa ma pregatesc s-o sterg... sunt suparata pt ca am racit IARRRRRRR !!!!!!!! Incep sa ma deoftoricesc si sper sa treaca repede si fara sa-mi fie rau...

Va imbratisez cu multa dragoste pe toate!

Va rog frumos sa va rugati si pentru mine, maine, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vreau sa ajung sa vorbesc cu parintele duhovnic si sa il intreb si de cititul Psalmilor si poate mai primesc niste sfaturi cu privire la Rugaciunea noastra.

Va doresc o zi frumoasa, SANATATE si sa auzim vesti bune! TUTUROR!

Cu drag,
Ana

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

doamne ajuta!
sora mea va sta toata sapatamana la Matei Bals.Nu stim exact ce este.
A trebuit sa rezolv situatia nepotelului meu pe care il iubesc f mult,dar pe care parintii mei il rasfata enorm,incat nu mai asculta de nimic si nimeni.
Am avut de luptat cu bunicii,cu nepotelul,dar in final am facut asa cum trebuia,asa ca sora mea sa fie multumita si ca pustiul sa stie ca nu copilul comanda in casa si ca nu poti ramane la 12 ani nesupravegheat.In final mi-au multumit parintii,dar era ca in faza aceea cu vitejii care se arata dupa razboi.

eu ma simt rau.sunt putin necajita ca mastocitoza a rabufnit pur si simplu.inainte aveam ceva bubite exact in zona lombara.erau acolo de ani, ma obisnuisem cu pruritul,cu durerea.acum au urcat pana aproape de jumatatea spatelui si au si coborat mai jos.
vor trece ele.incerc sa mananc cate ceva,dar fie vomit fie am dureri mari de la histamina.tot ce ma rog e ca bebele sa fie sanatos si sa nu slabesc sub 40 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

cami, La multi ani fratelui tau, sa fiti sanatosi cu totii si sa inaltati Slava lui Dumnezeu pentru minunea ce a fost facuta pentru Alina. Ma cutremur de fiecare data cand ma gandesc prin ce a trecut.
Lauraa, sanatate micutei Maya. Aviz mamicilor, daca copilasii racesc si le curge nasul, luati masuri din timp. E musai sa consume lichide pentru fluidizarea secretiilor, altfel apar complicatii. Eu am avut un stress cu fetita mea din cauza asta. S-a nascut pe 3 feb., era foarte frig si o pipaiam mereu in zona de sub urechi. Slava Domnului nu a fost racita pana la un an nici o data.
Lili_g imi pare rau ca ai trecut prin asa grea incercare. Stiu cum e… Inca nu mi-am revenit si plang de cate ori imi aduc aminte ca pruncutul meu a murit asa devreme si nebotezat. Este bine ca dupa ce ramaneti insarcinate sa faceti cruce peste burta voastra si sa spuneti: se boteaza robul sau roaba lui Dumnezeu (nume de baiat si fata) In numele Tatalui si al FIului si al Sfantului Duh, amin. Mai intrebati si voi preotii, eu asa am aflat ca era bine sa fac, insa era prea tarziu.
Impresionanta viata Sf. Xenia. Am avut si eu cartea “Sfanta Xenia cea smerita si nebuna pentru Hristos” si o recomand.
Nike draga, multe mai ai de tras. M-ai lasat muta cu suferintele si problemele tale. Eu chiar ar trebui sa nu ma mai plang. Asa cum parintii tai isi rasfata nepotul din partea surorii tale, il vor rasfata si pe micutul tau. Ai grija de tine si de bebitza.
Livsy, sa-ti treaca repede raceala si sa te faci bine. Ma lupt si eu cu o durere de gat, care sper sa nu aduca cu ea si alte simptome.
Dumnezeu sa va ocroteasca pe toate.
la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Inca de la inceput imi cer iertare si nu vreau sa supar pe nimeni, insa citesc acum o carte din seria Ne vorbeste Parintele Ilarion Argatu, "Pe treptele suirii catre cer" pagina 133, unde se vorbeste despre pacate si greutatea lor si vreau sa fac cunoscut acest lucru.
33. - Am intrat necurata in Biserica sau inainte de a fi curata. Am intrat in pridvorul Bisericii necurata spunand ca, acolo nu este pacat.

Vai de cel ce intineaza Locasul Cel Sfant a lui Dumnezeu!. Sfanta Scriptura in nenumarate locuri, atrage atentia celor spurcati si intinati sa nu se atinga de nimic sfant si de ceea ce este inchinat lui Dumnezeu.
Cel intinat nu trebuie sa se atinga de ceilalti semeni din jurul lui, pentru a nu-i intina si pe ei.
Femeii celei necurate, i se porunceste sa stea acasa si sa se roage.
Femeia necurata, sa nu se atinga de nimic sfant: nici de icoane, nici de aghiazma, nici de preot, nici de Biserica, nici de candela, de nimic. Nu are voie sa calce pamantul din curtea Bisericii, pentru ca si acesta este sfintit de arhiereu inainte de a se zidi Biserica. Nu are voie sa intre in pridvorul Bisericii, pentru ca si acesta a fost sfintit de arhiereu odata cu Biserica sau mai tarziu si face corp comun cu ea.
Cei ce sfatuiesc ca, in pridvorul Bisericii este voie sa stea femeia necurata, aducand argument ca in pridvorul Bisericii stau catehumenii, gresesc amarnic. Nu se compara statea de catehumen cu starea de necuratie trupeasca a femeii si nici starea de necuratie a femeii cu starea de dupa necuratie, cand femeia poate intra in pridvorul Bisericii pentru a lua molifta. Acei mireni sau preoti care sfatuiesc asa, vor sta si ei si cei pe care i-au sfatuit in noroi si intinaciune pe lumea de dincolo pana-n gat. Acesta va fi chinul lor vesnic.
Sunt unii dintre mireni si dintre preoti care, sfatuiesc foarte gresit pe femei, sa intre in Biserica, dar sa aiba grija sa nu murdareasca Biserica. Este foarte gresit, pentru ca insasi natura sau starea de necuratie a femeii intineaza Biserica. Acestia confunda murdarirea Bisericii cu intinarea ei. Or mai fi Biserici murdare din lipsa de ravna a celor ce sunt pusi sa le ingrijeasca dar, sunt sfinte.
Intinarea nu are sens de murdarie ci sensul de necuratie sau de spurcaciune. Si diavolii cu chip de lumina si imbracati in alb, numiti si teologii iadului, apar curati si stralucitori, dar sunt spurcati si necurati prin natura lor.
Cartea porunceste ca, atunci cand va intra in Sf. Biserica ceva necurat: animale, femeie necurata sau eretic, sa se sfinteasca din nou acea Biserica.
----------------------
Am copiat exact ceea ce am gasit scris la pagina mentionata.
Sa ne fie spre folos tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Nike ai fost la Dr ginecolog, sa te consulte..si sa-i spui in ce mediu lucrezi si cum lucrezi si vezi ce-ti recomanda..
In cate sapt esti?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput