Clubul "hand-made"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Diana, este impresionant cat de bine lucreaza Pati !!!!! Cred ca esti mandra pana la cer de asa fata talentata. Am ramas uimita. Supeeeerb ! Si ramele decorate de tine sunt superbe ... dar la tine ma asteptam sa faci lucru frumos :)

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Cristale, chiar nu e greu! vorbeam singura cu calculatorul "aaaa! daaaa, da, bai....ahaaaa...si pui alea pe spate...."
multam fain!!
Luna, vad ca nu m-am vindecat de targuri, si dupa xce am citit la tine ca e super ok, si ceva research pe net, am aplicat....acuma, nu stiu, se face o selectie, ceva? sau cum?
astept raspuns de la ei....ma intreb de unde au mailul meu, totusi
Diana, ti-am lasat si pe blog Ai o fetita foarte, foarte talentata! Merita un blogulet de printesica. Stii ca poti sa alegi de la shabbyblogs, o hainuta de blog mai frumusica decit cele standard (eu tare greu m-am hotarit care sa o aleg - si am si schimbat-o de vre-o doua ori )
pupici!!!

Mergi la inceput

Ionita, da, fac o selectie. Ar fi pacat sa nu participi .. daca tot e chiar la tine in oras ... Tin pumnii sa fii acceptata.

made in Brasov

Mergi la inceput

Am trimis...acuma, daca le-o place sau nu ce or vedea pe blog la mine, oi vedea.....
Oare imi trimit un mail daca ma accepta sau nu? sau doar daca raspunsul e DA?

Mergi la inceput

Haha :) Nu stiu :) Daca DA .. sigur iti raspund .. daca NU ... nu stiu :D

made in Brasov

Mergi la inceput

Eu aseara mi-am pierdut vremea incercand sa fac un sapun .. si .. nu mi-a iesit [:-(((] Am fost ametita .. si am uitat ca trebuie sa pun aromele la urma .... si asa ... mi-a iesit un mare nimic fara aroma [:-(((]

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Ionita cu placere. Sa ne arati si noua ce iese. Si eu de multa vreme tot zic ca imi fac o poseta tricotata sau crosetata si tot de altceva ma apuc...cine stie poate intr-o zi....

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

bine ca o trec pe lista cu lucruri pe care vreau sa le fac.
si lista mea e lungaaaaa
Bine ca stiu cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

n/am mai apucat sa intru sa va citesc. am vazut ionitza pe forum pe breslo ca nu ti/a mers asa de bine, imi pare sincer rau. dar asa e, tre sa trecem si prin din astea, eu m/am intors o data de la bucuresti tare daramata, si am zis clar ca la asa targ nu mai merg. noroc cu luna noua ca m/a scos atunci din suparare si m/a inscris la un targ bun
pentru cine vrea un targ bun in bucuresti sa urmareasca site/ul ilovehandmade, vineri o sa publice conditiile.

va multumesc tuturor pentru aprecieri, sunt asa de mandra de patricica mea! acum e intr/o tabara si o sa le invete pe celelalte fetite sa faca martisoare, m/am muncit sa fac 35 de ace de quilling pentru ele.

va pup
diana

Mergi la inceput

M-am apucat de impletit la gentuta....sa vedem ce iese/daca iese ceva
Pot si torsade ...doar ca nu aveam fir alb cum am visat ci un degrade....

Mergi la inceput