Clubul "hand-made"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Am mai lucrat ceva...ultimele 6 felicitari...sunt asa de incantata de ele...dar ma intreb: lumea in ziua de azi mai trimite felicitari...sau cele online sunt mai la indemana?

http://community.webshots.com/album/576385078dYxdQV

Pupici si spor la lucru,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

sunt in pana de inspiratie la tabloute, si m-am apucat de brose din fetru.....
perioada stresanta....asta o fi cauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

N-am mai trecut de un secol pe forum .. si ... acum .. ce vad ? Un minunat club hand-made. Excelenta initiativa !!!! Ma bucur tare mult ca v-am gasit. Ma primiti si pe mine in randurile voastre ? :)
Eu .. mesteresc cam de toate ... puteti vedea pe blogul meu:
made in Brasov

Mergi la inceput

Gabriela, trebuie sa ai mare grija la FUM !!!!!! Este foarte, foarte toxic. Daca iti iese fum .. e clar ca le-ai ars. Nu trebuie sa iasa fum din fimo. Iese un pic de miros, ceva aburi .. ceva gaz care nici acela nu este prea sanatos de inspirat.. dar nu trebuie sa iasa fum. in caz ca faci fum... neaparat deschide repede geamul larg, si nu inspira.

Ca sa protejezi culoarea, pune o folie de aluminiu sau de copt peste produse, ca un capac, ca un cort. Ca sa nu le arzi, lasa usa cuptorului deschisa, si focul la minim.

Cam atat am citit rapid pe aici ... dar promit ca ma pun la curent cu subiectele de discutie :)

made in Brasov

Mergi la inceput

Luna, multumesc de info...citisem ca e toxic...asa incat imediat am deschis geamul si am trimis copiii din camera. Culmea e ca la prima incercare...n-am avut nici o problema si am fost foarte incanatata...chiar n-am vazut nici un pic de fum...Asa invatam..multumesc inca o data.
Ti-am admirat blogul si creatiile, sunt suprebe, felicitari!
Ioana, mult spor...totul o sa fie foarte bine!
Pupici si spor la treburi,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

LunaNouabine ai venit in club. Imi place mult ce mesteresti
Gabriela foarte faine felicitari faci, si imi place ca te perfectionezi. Cand ai atata timp sa le faci pe toate?

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Cristale, Gabriela, multumesc. Spor la toate va doresc si voua ;)

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Buna Luna! te-am vaut pe breslo. mi-am dat seama cind am vizitat blogul tau.
Fiica-mea in seara asta a umblat la un tablout care era abia terminat, lasat sa se usuce, si a imprastiat putin negru ....ce sa-i mai zic....ca si incepuse sa plinga...
bine ca l-am putut repara pina la urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

salutam mamicile harnicute!

ce bucurie sa te vad pe aici, made in brasov!

eu nu am mai apucat sa fac mai nimic deoaree micuta mea e tot racita, maraita, ne chinuie dintii... dar am multe idei, asa ca in curand o sa va uimesc

gabriela, acu ma uit al felicitarile tale, tare faine funditele de la ghiocei! felicitari!

pupici
diana

www.diastudiocreativ.blogspot.com

Mergi la inceput

Buna dimineata...azi a fost ultima zi de scoala...incepe vacanta dintre semestre...uraaaaaa...
Acum mai vin desigur cu o intrebare...cum prezint felicitarile quilling...le-as pune o folie protectoare deasupra, transparenta...nu stiu...ca daca tot va fi scoasa si pusa la loc in plic, nu e posibil sa se "botzeasca" firisoarele mici de la fundite sau daca doamne fereste se strica sau se desplipeste o floricica?

Multumesc,
Gabriela si baietii in vacanta
Edit: ce site-uri de zale, cutiute de martisoare si altele aveti...cu un pret bun?
Multumesc...tot eu.

Mergi la inceput