Clubul "hand-made"
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Cristale spune:
Lili e superba geanta de blugi....vreau si eu una. Mi-am taiat o fusta care nu mai imi era buna si sper sa reusesc si eu sa fac una. Problema e ca o cos cu mana pentru ca nu am masina de cusut. Sper sa iasa ceva.
www.floar3d3colt.blogspot.com
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
GabrielaG spune:
Lili imi place geanta...cred ca la vara o sa-mi confectionez si eu una...desi nu am facut niciodata.
Fetele, ce mai faceti? Lucrati de zor pt 1-8 martie?
Pupici si spor la treaba,
Gabriela si baietii
ionitza spune:
Eu am fost foarte ocupata la servici, iar acasa...stiti cum e...nici nu stiu cind trec cele 2-3-4 ore care le am la dispozitie sa mai fac una-alta...de creat...nu am mai facut nimic, doar o husa de telefon impreuna cu fetita mea.
Luna, banui ca e la targ mai toate zilele
cristale, am vazut floricelele, f frumusele!
gabriela, pe cind un blog?
Va pupacesc pe toate!
si spor la toate!
Cristale spune:
Multumesc Ionitza.
Lasa ca vine weekendul si o sa ai mai mult timp pentru creat.
Spor la toate fetele.
www.floar3d3colt.blogspot.com
LunaNoua spune:
Pup fete harnice
Eu nu sunt la targ .. dar sunt cu o tona de treburi. de pe 25februarie pana pe 14 martie am programate targuri peste targuri. Nu stiu cum ma voi descurca cuele .. ca prea multa marfa nu am. Imi trebuie 20 de maini sa le rezolv pe toate
Spor la treaba fetele !!! Termin cu targurili si apoi vorbim din nou :)
Deea
made in Brasov
ionitza spune:
Asta cu "targurili" imi aduce aminte de o faza tare:
Eram in austria la un restaurant, abia ajunsi in statiune, tanjeam dupa ceva cald si bun. Una dintre prietene se uita pe meniu, si noi modoveni fiind intreba: "supili, undi's supili???"
iar chelnerul, care era linga noi in momentul ala, a luat meniul, l-a deschis si i-a aratat: "SUPILI!"
Ma'ntreb si acum daca era cumva roman.....ca am inatlnit multi romani in zona aia.
LunaNoua spune:
Hehehe... ce faza dragutza, Ionita Ce mai mesteresti ?
Eu de saptamana aviatoare sunt la targ de martisor .. si nu am nici un martisor Asta da situatie
Nici nu stiu daca sa fac sau nu .. nu as vrea sa raman cu ele.
made in Brasov
ionitza spune:
Eu sunt cam in pana de inspiratie....mi-am facut o husa de telefon impreuna cu fiica-mea Deea. mi-e draga, mai mult ca a cusut si ea ceva la husa...
Ma asteapta si pe mine un targ pe 5-7 martie, si nu stiu cu ce sa particip, pentru ca MAN mi-a sugerat sa fac oglinzi cu vitralii si nu stiu daca sa ma risc, pentru ca ar trebui sa-mi mai cumpar ceva materiale, ce-s foarte scumpe. mie mi-ar fi tare drag sa lucrez la ele....
pe de alta parte trebuie sa ma apuc sa mesteresc martisoare pentru copila de dus la gradinita la colegi, si pentru mine, ca-mi face placere sa daruiesc colegilor
dianabv spune:
eu n/am mai scris demult, desi v.am tot citit. dezamagita si eu de targ ca si luna, dar trece... oboseala a trecut cred mai greu la mine.
acum fac de zor martisoare, s/ar parea ca o sa am o comanda mai amre, si le fac, ca daca n-o veni comanda, le vindem la biserica pentru cantina sociala. sambata am facut cu copiii de la cercetasi martisoare pentru a strange bani pentru cantina asta, si o sa le vindem in 28. asa ca si ce imi raman mie, tot acolo vor ajunge...
am facut doua brose foarte frumoase, imi place tare tare mult de ele, mai ca mi le/as cumpara! le vedeti pe blog.
pupici si spor la treaba!
diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mara95/mara95.jpg)
mara95 spune:
spor tuturor la targuri!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux