Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

pupici la fete

am zis sa mancam si noi ceva mai deosebit astazi, asa ca de zi de sarbatoare..si am scos din congelator punga de fructe de mare achizitionata inca de pe vremea cand eram 40 + si pofteam rau de tot la ele..le-am facut..cum necum, dar le-am facut..in tigaie, cu mirodenii, un pic de vinut alb...dar acum imi este teama sa le mananc..mai, sunt niste chestii acoloooo..o aratare a "inflorit" pe masura ce se decongela in tigaie..banuiesc ca-i un caracatitoi..astept sa se trezeasca grig si sper sa-i fie foame tare, ca altfel..dam comanda de pizza!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

no, uite cine ne scoate din foame..Iulika sa traiesti! cu ciorbita de dovlecel cu tot!

faina fata din poza! si ce zapada mami!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

kemsy super tare filmuletul iar loris un vorbaret...asa face si ama vb minute in sir cu imaginea ei din oglinda...locul de joaca are sus o oglinda...e asa haioasa..o cearta apoi rade...

andre chiara e o dulce care a crescut repede iar tu esti o mamica tare finuta !

ioanna mie banii pt cic pe 2 luni si alocatia pt 4 luni mi-au intrat pe 15, am verificat intamplator pe net si nu imi vine sa cred..nu stiu daca are legatura cu data in care am depus dosarul ca zi...adica pe 11...

kawaichan...ce tare ca se joaca asa cu degetele de la picioare...abia astept sa le prinda asa si ama...nu stiu de ce asta ma impresioneaza tare la bebeii

intr-adevar selen la diversificare e clar nu o sa incepem toate la fel (si in capraru scrie ca depinde de copil, de greutate)...tot mai caut si eu pe net mai citesc...mie mi-a zis de supa de legume si mi-a zis sa ii dau de acum tocmai ca sa evitam constipatia care incet incet a devenit regula la Ama....face o data la doua zile..dar sincer vreau sa mai astept un pic....

si cu ceva intarziere, La multe multe multe lunite pentru Alexutu, Ana si Rares! sa cresteti frumos!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Dana ai facut si ceva paste sau orez pe langa fructele de mare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Cuscra da stiu ca doctorul Amei e greu de multumit!Ce are cu papusica?Noi vrem sa-i transmitem ca o sustinem in tot ceea ce face.
Legat de baita,noi inca facem in cadita,ca nu suntem asa mare.Dar in curand o sa avem si noi aceasta problema,ca vad ca baiatul meu e lungan .
Noroc ca la botez a primit cadou un cadru de cada,foarte dragut,cu jucarii pe el..dar sa stam mai intai in fundulet,adica sa ne dublam varsta.Eheee,cat mai e pana atunci!!!
Deocamdata ne descoperim si noi piciorusele si ii udam pe mami si pe tati la fiecare baita .

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

ooo da....de fapt la fiecare vizita Ama a fost bine santatoasa si in parametrii...acum e mai rau cu placintelele ca le facem cam rar si mami e ingrijorata...iar el mi a zis inintial sa i dau suc de portocale si acum zice ca as putea sa nu mai astept pana la 6 luni si sa i dau supa de legume 100 ml cu mai putin morocov, daca nu a functionat sucul...eu inca nu s pusa la punct cu diversifcarea si nu vreau sa ma grabesc dar tare as fi vrut sa ii dau exclusiv lapte...

am citit cu ceva intarziere ce e drept ca ginerele meu frumos a fost cuminte si curajos si nu a facut febra...il pupam cu drag!
si pe el si pe mamica lui!

, de Ama

Mergi la inceput

mai, am gustat putin din "aratarile" din tigaie..nu de alta, dar sa fiu convingatoare cand i le voi prezenta lui grig drept cea mai buna mancare ever (omu' meu nu-i fan chestii din astea)..nu's rele, dar am gresit cu prea multa sare..uff..o las asa, ce sa-i mai fac..

Croco, multumim pentru urare

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

ce bine ca esti pe aici, Monique!!!
ca vroiam sa te intreb cum faci tu coca pentru pizza..spune-mi si mie ca la gaga, cate linguri/cesti de faina, cate de apa, cata drojdie..ca noi gresim pe undeva, de ne iese prea tare blatul..chiar si cand este calda pizza, este tare;

da..am facut niste orez..l-am fiert separat si apoi la final l-am aruncat in tigaie..a mai fiert putin acolo..sunt bunute fructele de mare, numai ca am impresia ca le-am fiert prea mult..era acolo, o chestie, ca un bastonas roz (va rog eu frumos sa nu radeti de ignoranta mea!) -oare ce-o fi?!!-..si bastonasele acelea, s-au desfacut asa, ca niste foi..banuiesc eu ca nu trebuia sa se intample asa;

tu cum faci fructele de mare?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

ce bine ca esti pe aici, Monique!!!
ca vroiam sa te intreb cum faci tu coca pentru pizza..spune-mi si mie ca la gaga, cate linguri/cesti de faina, cate de apa, cata drojdie..ca noi gresim pe undeva, de ne iese prea tare blatul..chiar si cand este calda pizza, este tare;

da..am facut niste orez..l-am fiert separat si apoi la final l-am aruncat in tigaie..a mai fiert putin acolo..sunt bunute fructele de mare, numai ca am impresia ca le-am fiert prea mult..era acolo, o chestie, ca un bastonas roz (va rog eu frumos sa nu radeti de ignoranta mea!) -oare ce-o fi?!!-..si bastonasele acelea, s-au desfacut asa, ca niste foi..banuiesc eu ca nu trebuia sa se intample asa;

tu cum faci fructele de mare?

Thank God I'm a woman!

deci ai pus deja orez, ca ma gandeam sa lungesti cu orez sa nu fie asa sarat. Surimi e ala, e peste facut pasta si rulouri.

La multi ani Anei!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

iulika ce bine arati si ce fundal de vis!

, de Ama

Mergi la inceput

sunt la zi!!!!!!!!
mai nou citesc cand alaptez...ma relaxeaza si mai tare..

, de Ama

Mergi la inceput