Anticorpi anti-nucleari-pozitiv
Buna fetelor!
Sunt insarcinata in 11 saptamani,sarcina este obtinuta prin FIV.
Am facut analizele date de dr. si anticorpii anti-nucleari au iesit pozitivi.Pana luni cand o sa merg la dr puteti sa ma lamuriti voi???
Va multumesc!
+10
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
Raspunsuri
Sabina spune:
care dintre anticorpii anti nucleari? spune-mi ce scrie exact pe analize.
Te stii cu vreo boala autoimuna?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina care dintre anticorpii anti nucleari? spune-mi ce scrie exact pe analize. Te stii cu vreo boala autoimuna? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Nu nu ma stiu cu nici un fel de boala.
Pai pe analiza scrie Anticorpi anti-nucleari(nu precizeza care anume)screening,CHEMI-clt-POZITIV.Altceva nu scrie...
+11DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
Sabina spune:
astia se testeaza in lupus, sclerodermii si alte colagenoze.
Adica asta stiam eu...dar tu nu ai asa ceva.
De obiecu apar intervalele de referinta, valori pt negativ, valori pt slab pozitiv, moderat pozitiv si intens pozitiv.
La ce laborator ai facut analizele?
In orice caz, numai medicul cred ca te poate lamuri, nu-mi dau seama ce vrea sa spuna buletinul de analize.
Eu m-am testat de anti adn, anti Ro si anti SM, ca eram suspecta de lupus. Dar nu-mi dau seama de ce ti-a dat tie de facut asa ceva....
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui Sabina astia se testeaza in lupus, sclerodermii si alte colagenoze. Adica asta stiam eu...dar tu nu ai asa ceva. De obiecu apar intervalele de referinta, valori pt negativ, valori pt slab pozitiv, moderat pozitiv si intens pozitiv. La ce laborator ai facut analizele? In orice caz, numai medicul cred ca te poate lamuri, nu-mi dau seama ce vrea sa spuna buletinul de analize. Eu m-am testat de anti adn, anti Ro si anti SM, ca eram suspecta de lupus. Dar nu-mi dau seama de ce ti-a dat tie de facut asa ceva.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Eu sunt din Barlad si cei de aici au trimis la un laborator in Bucuresti pe nume Plarforma Diagnostic,probabil ca nu este atat de performant...
Oricum o sa vad luni ce-mi spune dr si probabil ca o sa le repet la un laborator performant.Multumesc frumos pt raspunsuri.

Sabina spune:
poate mergi la Iasi sa faci...eu sunt sigura ca nu e nimica, ma ales ca nu ai nicio boala din asta.
Sanatate si sa nu te ingrijorezi, nu cred ca ai de ce, sarcina usoara!
PS Sa scrii luni ce ti-a zis dr.
PS 2. Chiar in bucuresti, sunt f f putine laboratoare care lucreaza bine acesti anticopri. Exista spitalele colentiona si sf Maria, specializate pe Imunolgie.
In rest, cred cal amedsana, la med-as unde am facut eu....
Nici macar la Fundeni nu se fac, ca nu au imuno si n-au reactivi.....
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui Sabina poate mergi la Iasi sa faci...eu sunt sigura ca nu e nimica, ma ales ca nu ai nicio boala din asta. Sanatate si sa nu te ingrijorezi, nu cred ca ai de ce, sarcina usoara! PS Sa scrii luni ce ti-a zis dr. PS 2. Chiar in bucuresti, sunt f f putine laboratoare care lucreaza bine acesti anticopri. Exista spitalele colentiona si sf Maria, specializate pe Imunolgie. In rest, cred cal amedsana, la med-as unde am facut eu.... Nici macar la Fundeni nu se fac, ca nu au imuno si n-au reactivi..... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Inca o data iti multumesc foarte mult

O sa te informez cu ce mi-a spus doctorul.
Sanatate multa si tie!

pysypisi spune:
| citat din mesajul lui delsim sunt mai multe care fac:synevo, medlife, romar Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
Multumesc frumos

pysypisi spune:
Buna draga Sabina,acum am ajuns is eu acasa...
Sunt super fericita ca mi-am revazut puiutul,facea tot felul de tumbe de nu reusea dr sa-l pozeze...
In legatura cu anticorpii,dr mi-a spus sa-i repet caci ppoate sa fie si o eraoare de laborator...
Si sa vad cand o sa am timp zilele astea cred ca o sa merg in Iasi,sper sa gasesc un laborator mai bun.
Multa sanatate
+11
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
Sabina spune:
Dar pt ce ti i-a dat, asta nu pricep!!
Snt absolut convinsa ca e ceva utred cu analizele vechi.
Felicitari pt puiul jucaus , sa savurezi toata sarcina #536;)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo