Azoospermie -cap 36-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krimbo spune:

Mirela 2, multi maca e easy de procurat, cauti orice distribuitor forever si cumperi, e cam 20eur/cutia si o cutie ajunge pt o luna.

Mergi la inceput

M-am hotarat sa incep (in paralel cu puregon) tratamentul naturizt. Fac si eu 6 luni si vad ce se intampla. Naprasnic, Multi Maca si Proxeed + healthy food. Oricum tot FIV facem asa ca orice nb de gigei in plus e bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Krimbo,pierdere de timp, bani, uz psihic cu Puregonul.Nimeni cu azoo nu a reusit.Toti sotii nostri au ajuns tot la biopsii, punctii sau TESE.
Nu vreau sa te descurajez, si noi am gandit tot ca tine, dar acum, dupa ceva timp, regretam banii aruncati aiurea, mai puteam face un FIV cu ei.Sa dea Domnul sa reusesti tu.
Steff,Anita,Pisix, Miki,Maya,Amzulica,Goss,Mirela,Copilutzu,Bytzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Andra tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Krimbo ti-a dat vreun medic acest tratament sau iei tu asa...din auzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Anita, , muncesc si sper sa fac un imprumut la vara sa pot continua lupta cu azoo.

Mergi la inceput

fir-ar sa fie de azoo , cum am picat tocmai noi azoogirls in aceasta situatie urata nu stiu ce sa mai zic nu mai am cuvinte...offf

Mergi la inceput

Att azoo grlz:
Puregon mi-a dat Mioara Matei. Naturistele sunt si de pe la medic si de pe la prieteni si de pe forum. Tot fiv vom face si noi, dar poate macar in loc de 10 - 20 buc gasiti al centrifugare in sa ajung la 20-40. :D Eu sper, si chiar si numai autosugestia tot ajuta. In final daca nu se va schimba nimic in nr si vor fi tot 10 asta e, macar am incercat si asta. Eu am vb cu sotia si sunt de acord sa facem si cu donator si sa infiem aso dar ea ma tot bate la cap sa incercam cu ce avem mai intai. Fac tot ce e posibil indiferent de costuri si daca o fi sa mearga merge daca nu atunci fiv cu ce se va gasi, ori de la mine ori de la altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Krimbo este bine ca mai ai 10-20 de calitate, profita de ei,sotul numai are nimic-.O.- iar pe sotie o inteleg , este foarte greu psihic, sa mergi la Inseminare/FIV cu donator cu sotul de mana, saracul i-mi urmarea perioada fertila mai bine ca mine
Succes mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna Krimbo

Iti admir vointa si dorinta de a face ceva.
Daca voua v-a gasit ceva in spermograma la centrifuga (deci stii clar ca nu e un blocaj, sau cel putin unul total) e posibil puregonul sa te ajute.
De exemplu sotul meu a facut (Menopur, in fine, aceeasi chestie) si a avut rezultate bune la ...biopsie (sotul meu are lipsa canalelor deferende)
ProXeed e minunat, s-a mai discutat despre asta, combina mai multe vitamine bune pentru spermatogeneza. Totul e sa ti le poti comanda.
Mai exista si varianta austriaca Profertil, in care de asemenea am multa incredere.
Incearca sa nu bagi in tine chiar tot ce scrie pe forum, unele pot face rau.
Cu o luna inainte de FIV poti adauga vit C si neaparat acid folic (ajuta la diviziunea celulara). Succes

pentru fetele mele

Mergi la inceput