diversificarea de la 3 luni
am un baietel de 3 luni si as vrea sa incep sa ii dau supa. a avut colici de mic inca mai are si acum si ma gindeam ca daca incep diversificare o sa ii fie mai bine. voi cum ati procedat??ati asteptat pina la 4 luni?? ce as putea sa ii mai dau?? e alaptat artificial
Raspunsuri
Laura25 spune:
Asteapta pana la 4 luni cel putin. Nu te grabi, ca mai rau ii faci. Sistemul lui digestiv nu e destul de dezvoltat la 3 uni pt a digera altceva decat lapte. Risti sa ii accentuezi durerile de burta, in loc sa-l linistesti. Cauta in acest subforum ca sigur o sa gasesti cateva subiecte unde s-a mai discutat despre diversificare. Nu am timp acum, dar poate te ajuta altcineva cu link-uri directe.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
sinela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micha29 am un baietel de 3 luni si as vrea sa incep sa ii dau supa. a avut colici de mic inca mai are si acum si ma gindeam ca daca incep diversificare o sa ii fie mai bine. voi cum ati procedat??ati asteptat pina la 4 luni?? ce as putea sa ii mai dau?? e alaptat artificial |
Eu i-am dat fetitei mele supa la 3.5 luni (morcov + telina + albitura ) la recomandarea doctoritei. Pana la varsta asta am alimentat-o mixt san + formula, ea era f mancacioasa si nu se satura niciodata si in plus avea colici la fel ca si copilul tau. Eu zic sa intrebi doctorul, diversificarea nu trebuie facuta oricum ci in functie de copil.
delsim spune:
e prea devreme , chiar daca ii dai formula, ca nu ai precizat ce fel de alimentatie are
toanca spune:
Mie mi se pare ca la 3 luni e mult prea mic pentru diversificare.
Noi am inceput la 4 luni si jumatate.
Mai bine intreaba medicul
roli25 spune:
Este prea devreme. Pt. colici il poti ajuta cu Sab Simplex, Gripe Water. In nici un caz cu mancare. Sistemul digestiv nu e maturizat. La varsta asta are nevoie doar de lapte. Daca il hranesti artificial se recomanda diversificarea dupa 4 luni.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Sheannamp spune:
Se discuta deja aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146844&whichpage=1