Tinere senioare cu greutate>50kg(60)
Raspunsuri - Pagina 2
soricica spune:
neata si de la mine ,
chiar daca scriu asa de tarziu sa stiti ca m-am trezit de la 6 dimineata ca sa merg sa imi fac analizele hormonale pentru ziua 2.
ieri am fost la biolog si la ginecolog, am stat, am calculat, am verificat analizele, ne-am mai uitat la san si am hot urmatoarele : sa facem acum IA nr.3 -doar e nr cu noroc , nu pot sa il las sa treaca pe langa mine cu gigei soricei( 8 mil.) si apoi sa trecem la FIV tot cu soricei.
am prins curaj si am zis ca mai fac 2 incercari, nu una.trebuie sa iasa un chitaila la un momenet dat.
C a fost tare haios aseara cand a zis ca , atunci cand o sa il vada prima data pe soricel o sa ii traga un bobarnac in mustati ca prea s-a lasat asteptat.
deci, cum analizele au iesit OK, diseara la 18 nu pot zice decat:"soricuta, dans cu gonal"
va pup pe toate fetele cucuiete si va urez multa bafta tuturor.
galliciana spune:
ce dieta,fetita luminita -ca sormea,ca si eu mananc seara,la fel!
am vrut sa dorm 1/2 ora!!! am luat cainele din dotare in pat,si nu s-a putut.....
a venit si taxu,l-am strans intre noi cat s-a putut,si gata,cel mai slab-cedeaza!!!!! adica,eu!!!! m-am ridicat!....ei 2 au ramas in continuare,si,cica,mai avem program !!!
ma duc sa continui mancarea, sa ii trimit si sormii!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
MayanMistica spune:
Buna dimineata si pupici la toate frumuselele noastre.Muiculita ce mi-ati facut voi dis de dimineata ( a se citi pranzu mare) cu bombele alea calorice? Ca tare bine mai arata.
galliciana spune:
ce bombe,mayanule!!!!
ca cat mai grase,cu atat mai frumoase!!
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana luminita,daca vrei,iau io cuinele din dotare! astept inca o minune in viata mea!!! |
fata mea,mersi, ce idee buna! Ti-l aduc la cluj!!!
da' te mananca cu totul, ca-i rautz!
incercai si eu pe fotobucket-ul ala dar nu-mi iese...:-(
vroiam sa-ti arat cainosul!sa te linistesc!
si lu' nico ceva poze deocheate, ca i-am promis cu juma de gura e drept!
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita42
fata mea,mersi, ce idee buna! Ti-l aduc la cluj!!! da' te mananca cu totul, ca-i rautz! incercai si eu pe fotobucket-ul ala dar nu-mi iese...:-( vroiam sa-ti arat cainosul!sa te linistesc! si lu' nico ceva poze deocheate, ca i-am promis cu juma de gura e drept! |
fetita luminita!!!!
de la cluj la baia mare,mai sunt vreo 150 km,pe sosea,
in rest,mai mult....
si??????ce daca????????,
luminita42 spune:
Soricico e bun si IA, daca zice doftorul ca mai tii la 2 stimulari! Iesi mai ieftin!.. ca noi dadeam cu FIV-ul inainte, dar uitaram sa te intrebam cum stai cu finantzele..:-))
Succes!
[/quote]
luminita42 spune:
[/quote]
fetita luminita!!!!
de la cluj la baia mare,mai sunt vreo 150 km,pe sosea,
in rest,mai mult....
si??????ce daca????????,
[/quote]
io am crezut ca esti rezidenta de cluj, da' ce conteaza, esti p-aproape!!!
ti-l aduc pe cainosu'
e mare,gras, alb si cu ochii negri! urechi expresive!
curu lui e mai lat decat capu'!
miroase, da' nu te teme! doar din cand in cand!
ai pune ramasag ca-i porc daca n-ar zice ham!
atentie!doarme singuuuur in pat!
Al tau sa fie!...
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita42 Sa vedem ce mai fac azi. Am de modificat niste chestii pt fostul serviciu da' in fiecare zi aman. N-am si n-am chef. Mancare am pt. azi, am mai spalat ceva si poate un pic de curatenie dar nu garantez |
Luminita, ai inceput sa te comporti ca o "Luminatie". Gata, te-ai obisnuit cu ritmul. Mie mi-a luat 2 ani pana sa ma prind de strategie.