Tinere senioare cu greutate>50kg(60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Hai salut girls!

Finally, am recuperat si eu!!! mama, da' cat ati scris!!! nu gluma!

In primul rand vreau sa urez multa bafta celor care sunt in stimulari!
Nico la cat mai multe outze de calitate!!!
sorinake si soricica va tin pumnii!!!!

amy maine mergi la doctor, nu? bafta multa! mersi de sugestia cu medsana... din pacate eu nu prea am incredere in ei! sunt foarte scumpi si nu imi par deloc profesionisti... am dus-o pe mama mea la analize acolo si nu i-au gasit vena (si mama chiar are vene comparativ cu mine) si mi-au "sugerat" sa recoltez la alt laborator si apoi sa duc epubreta cu sange la ei la laborator!!! inadmisibil!!! cat despre preturi nu pot spune ca am facut hormonalele cu 151 RON in bucuresti la BIOS si aceleasi analize costa la ei 280 RON! astea-s motivele pentru care i-am ocolit!

baby_blue imi pare bine ca ai luat decizia sa faci laparo! inca de cand am citit prima ta postare am avut aceasta parere! cel mai bine pot vedea medicii ce-i acolo prin operatie sau laparo! multa bafta! iti tin pumnii marti!!! apropo... tu stii si de varianta FIV cu ovocite donate??? te intreb asta deoarece mie intr-o prima faza mi-au spus ca nu pot face FIV cu ovocitele mele si ca singura cale de a avea bebe e adoptia! cand am intrebat daca nu pot face fiv cu ovocite donate mi s-a spus "aaaa... ba da... dar nu facem noi!!!" noroc ca "renumitul" medic care imi spusese ca nu imi poate recolta ovocitele se inselase asa ca acum incerc cu ovocitele mele!

in alta ordine de idei, am stat si m-am gandit mai bine si am ascultat-o pe nico si am facut ieri dozarile hormonale! m-am gandit ca daca mi-a venit cm vineri in jur de ora 14:00 si am facut recoltarea sambata pe la 13:00, pot spune ca e ziua 2, nu?
asa ca pe cai (cu semiluna ) ca se filmeaza! am de facut analize la greu luna asta ca sa incep AC de la CM-ul urmator si sa plec la unguri in martie pentru FIV! Doamne ajuta sa iasa toate bune ca sa nu fie nici un motiv de amanare!

nico la multi ani pentru husband cu intarziere!

Laura

Mergi la inceput

offfffff mai mayanule!!! prin ce situatie aiurea treci! nu-ti doresc decat sa ia putere sa treci cu bine peste asta, indiferent ce decizie ai lua!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Nico multumim frumos pentru listuta.Ciudat , la mine rusii n-au venit nici acum cu desi testul de dimineata arata NEGATIV!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Draga Beatrix , bine ai venit printre noi ..sau daca esti mai veche , bine te-am gasit.
Ce sa spun? Macar la voi femeia era moarta , e alta situatie zic eu.Da asta e vie si daca tot si-o aminteste ..la ce naiba a mai lasat-o?
El a zis azi ca da , nu a fost prima oara si nici ultima nu va fi ..deci eu ce sa inteleg?Ca asta ma asteapta pentru restul vietii?
Nu mersi ...mai bine singura decat asa cu un car de draci de fiecare data.
Am predat inelul de logodna , sa se stearga la fund cu el sau sa il dea fostei daca vrea ..eu oricum incep sa anulez tot ce aveam de gand sa incep aici: scoala de soferi , nunta , restul de scoala ..
Numa cand ma gandesc ca saraca Ana de abia asteapta sa vina aici ..si eu nu stiu cum o sa ii spun ca nu mai are rost.Mi se rupe sufletul de ea mititica.

Eeeeiii, take it easy.... Nu lua decizii asa importante fara sa le gandesti un pic la rece... Oricum, din tot ce mi-am dat seama pana acum, natia asta nu prea intelege un alt tip de temperament, altul decat al lor. Sotul meu si acum zice ca ma panichez, tip, cand vorba-aia, eu de abia ma ambalasem intr-o mica furtuna temperamentala, ca asa-s eu, sudista, bruneta si cu fatza de grecoaica galagioasa. D-asta confunda si temperamentul cu lipsa de substanta sau seriozitate, ceea ce e o mare, imensa greseala, sau judeca gresit si stilul de a munci. As putea scrie si abera pe tema asta la nesfarsit. Oricum, daca ai primit si inel de logodna, ai nimerit bine, ei nu prea fac asemenea gesturi. Nu stiu daca ai citit The Unduchables, te mai ajuta sa ii intelegi. Pe de alta parte, e adevarat ca trebuie sa faci foarte multe eforturi ca sa te adaptezi la cultura respectiva si sa faci cursuri/scoli, etc, deci respectivul chiar trebuie sa merite toate eforturile astea. Iti doresc sa gasesti calea cea mai buna!

Mergi la inceput

Beatrix iti multumesc mult dar calea cea buna se numeste EASY JET.COM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Citat:

Ha-ha-ha, tare, mi-a placut. On board, deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut fete frumoase si guralive.
Io am fost plecata in weekendul asta.
Vad ca se vehiculeaza poze si io n-am apucat....
Nico, la Multi ani pentru berbetel. Sa-ti traiasca si sa-ti fie sanatos sa poata creste copilasii mult doriti.
Celelalte fete multa sanatate .
Io am inceout ieri prima doza de decapeptil.
Deci azi Z2. Pe metereze.
Nu stiu de ce mi-a cerut dotorul sa fac maine inainte de a incepe Gonalul analize de sange.
Va pupic pe toate si va urez o duminica placuta in continuare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrix69

Citat:

Ha-ha-ha, tare, mi-a placut. On board, deci...

Am uitat sa precizez destinatia: Caraibe , Hawaii dar la o adica ma multumesc si cu un week-end la Paris.

Mergi la inceput

Monaaaaaaa.... bafta!!! tocmai ce-ai inceput FIV-ul norocos!

mai mayan ce sa zic... nu esti deloc pretentioasa cu destinatiile!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

AniG, tare ciudat CM ai! Si zau daca am intentionat sa te supar cu horoscopu'. Dar ia-l doar asa, orientativ, si incearca sa te protejezi.

...ciudat e putin spus...doamne fereste nu m-am suparat cu horoscopul, doar m-am ingrijorat

si fetele eu am inceput sa iau progesteron asa devreme din cauza testului ala fals pozitiv
credeam ca am ovulat mai devreme si e ceva si am inceput sa iau

pe prospect zice ca nu inhiba ovulatia, dar da, in unele cazuri chiar o inhiba

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput