O pilota sau 2?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
AnaBella spune:
Asi, eu mi-am luat pilota de 220 x 260 de la Debenhams, adica marimea SuperKingSize si ne place mult. Asternuturile le-am luat tot de la ei, adica fata de plapuma plus perne.
Acolo au de mai multe tipuri, adica si de puf si de microfibra si de holofibra. Noi am luat de microfibra, compusa din doua pilote de fapt, care se capseaza, deci in final ai 3 combinatii. Holofibra era mai usoara, dar nu aveau capsabile. Cele de puf sunt mai grele si mult mai scumpe.
Merita sa mergi pana acolo, poti alege in functie de cat de calda vrei sa fie. Eu am luat de sarbatori si la pret redus a fost vreo 300 de lei.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asi spune:
Am luat una ieftina de proba dar inca nu am luat definitiv.
Ana multumesc, azi chiar am programata o iesire in polus si ma duc si pana la debenhams.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ellinia/ellinia.jpg)
ellinia spune:
Cum se pot curata pilotele mari, cele de 200/230, daca nu ma insel e chiar mai mare.In masina de spalat nu incape, cei de la curatatorii le primesc, oare?
cristina22 spune:
eu cu masina de spalat reusesc sa le spal, dar le bag pe rand.Am varianta cu capse.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
AnaBella spune:
Asi, am fost de curanad prin Debenhams si raionul cu plapumi e cam gol. Nu stiu de ce. Oare se muta magazinul acolo unde au pus un banner ?
Daca am noutati iti scriu, sa stii ca noi suntem super fericiti cu imensitatea noastra de plapuma. Nu cred ca o pot baga in masina nici macar de-capsata, dar ce conteaza :-) ... o sa o duc la spalatorie. Importat e ca e mare si nici unul nu suntem dezveliti.
tumpi spune:
La mine problema e inversa, am doua pilote si vreau una mare, numai ca pb e ca aici se folosesc mai mult varianta cu 2 pilote si varietatea de lenjerii cu cearceaf de plapuma asa mare nu gasesc, mai ales ca mi-ar tb o pilota cam 200/220X200.La cearceafurile de pat rezolv ca am 2 saltele.
Pilotele cu capse, de fel sun t cele vara/iarna.Iarna le folosesti impreuna, vara din una poti face 2, bine vara la noi ca eu mai toata vara ma invelesc cu pilota
Aaa si chiar si cu doua pilote eu ma trezesc cateodata dezvelita ca al meu isi baga pilota lui sub el si mi-o ia pe a mea.Sincer eu imi doresc una mare.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wF58c4I/]
[/url]