Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Floricik, avem cumva acelasi pediatru? si mie la fel mi-a spus pediatrul sa pun ulei de masline sau chiar de floarea soarelui amestecat cu o fiola de vitamina A si sa ii dau pe corp si la fundulet si bepanthen doar daca e iritat! Ne-a mai recomandat sa nu il stergem cu servetele umede la fundulet, ci sa il spalam pur si simplu: apa e cea mai sfanta!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE

La noi exista la o farmacie din oras crema Petrini, pe care mi-au recomandat-o alte mamici. Dar la fundulet o sterg cu servetele pampers....ma gandesc ca sunt speciale pentru ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lumi_richard...mersic pt gandul bun
fete care ati nascut natural vreau sa va intreb ceva:
voi aveti hemoroizi?sau...ii mai avet inca??? eu am doi si vad ca nu se retrag...s-au retras un pic..insa nu de tot...sunt moi, nu ma dor..insa partea intre duamna si anus...e un pic rigda..si parca umflata..in cat timp se retrag hemoroizii astia? eu ma dau acolo cu hermozom...

POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80
La noi exista la o farmacie din oras crema Petrini, pe care mi-au recomandat-o alte mamici. Dar la fundulet o sterg cu servetele pampers....ma gandesc ca sunt speciale pentru ei...

hihi, si eu tot petrini folosesc , din maternitate ne-a recomandat-o si ii merge bine cu ea.Eu eram pregatita cu tubul de Bephantene, dar daca ii merge bine cu crema asta si nici nu e scumpa, e si mai bine! Si se prepara la toate farmaciile din oras, nu numai la una. Cand se irita rau si mai face bubite, am patit-o de doua ori, am folosit Sudocrem primita ca mostra in maternitate, si i-a trecut.

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Cine mai doreste , cine mai pofteste la marea listutaa???Cu promisiunea de a se ambitiona sa isi atinga targetul bineinteles

Eu ma bag numai daca imi spuneti detaliat ( cele care alaptati ) ce regim alimentar veti adopta ... ca sunt o mancacioasa mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:

Ancutza pai d'aia ma feresc de cunostinte.... ca devin paranoia ca are copilul meu ceva, si de fapt nu are nimic.... Deci pe la 2 luni jumate sa-i pun si fetei mele niste muzica MJ, nu?
Ah, si la faza cu parturile am avut si eu aceeasi dilema : Daca functioneaza sa iasa partu' merge si pentru kk, nu?

Broscuto vezi si tu ce gusturi muzicale are printesa ta, poate nu-i place MJ si vrea Chica Bomb

la faza cealalta cu parturile uite ca nu merge intotdeauna, eu putin mai aveam si ii puneam aseara supozitor, am lasat-o totusi sa faca singura si a facut azi-noapte

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Da da da..... asa si eu... cand pun mana pe supozitor o aud cum face kk.... dupa care ma mustrez singura ca nu am incredere in ea....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:

hihi, si eu tot petrini folosesc , din maternitate ne-a recomandat-o si ii merge bine cu ea.Eu eram pregatita cu tubul de Bephantene, dar daca ii merge bine cu crema asta si nici nu e scumpa, e si mai bine! Si se prepara la toate farmaciile din oras, nu numai la una. Cand se irita rau si mai face bubite, am patit-o de doua ori, am folosit Sudocrem primita ca mostra in maternitate, si i-a trecut.

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

sa stii ca ii aparusera la un mom. dat niste bubite rosii si atunci am dat-o cu bephantenul ala si i-au trecut... e foarte bun...
sudocrem nu am folosit si nici nu ma tenteaza... dar bine macar ca stiu de la tine ca e bun.

Mergi la inceput

Hai ca v-am umplut pagina cu posturi de broscutaaaaaa :P
Va las sa respirati... eu scriu cu zana in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lumi...Dominic papa doar 60 ml de lapte praf, sau matern. Cu greu il mai pacalesc sa pape 100 cand sta mai mult de 3 ore nemancat, sau cand a papat 1 minut 2 la tzitzi si dupa 2 ore ulra de foame. Azi am reusit si i-am dat 100 ml, ca i l-am preparat cu un pliculet de baby drink. Nu stiu cat a luat in greutate ca nu am cantar si pana vineri stau ca pe ghimpi. Daca nu a luat peste 500 g nici luna asta, intru oficial in butoi. Ma gandeam sa ii cumpar si cantar, ca tot am dat banii aiurea pe toate leagnele si balasoarele si chestiile inutile, inca vreo 3-400 pe un cantar tot acolo is...dar daca dupa aia o sa vad ca nu pune pe el nimic, nu stiu cum o sa o mai scot la capat. Oare e posibil sa aiba intoleranta la lactoza din lapte praf?? Laptele de mama are asa ceva in el?

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Raluci, si eu tot masura mica folosesc si s-ar putea sa trebuiasca sa schimbam la mare. O sa sun la spital sa vorbesc cu fetele care dau consultanta de alaptat si o sa-ti spun ce-mi zic. Daca cumva nu-ti zic nimic pe luni-marti, sa ma tragi de maneca, te rog.

My Lady, eu nu am facut hemoroizi. De altfel am avut o nastere frumoasa. Travaliul nu a fost usor, dar macar a fost scurt. Iar din momentul in care am inceput sa imping, a fost super, pentru ca aveam epidurala si nu simteam decat presiune si oboseala. L-am simtit pe pui mic cum a iesit, dar nu m-a durut. M-am rupt, dar nu f rau, iar acum nici nu simt vreo urma. Sper sa-ti treaca si hemo si celelalte probleme cat mai repede!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

lumi_richard...mersic pt gandul bun
fete care ati nascut natural vreau sa va intreb ceva:
voi aveti hemoroizi?sau...ii mai avet inca??? eu am doi si vad ca nu se retrag...s-au retras un pic..insa nu de tot...sunt moi, nu ma dor..insa partea intre duamna si anus...e un pic rigda..si parca umflata..in cat timp se retrag hemoroizii astia? eu ma dau acolo cu hermozom...

POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009

am mai zis eu pe undeva ca e o crema foarte buna de la asla med speciala pt hemoroizi sau ultraproct, de asemena poti sa incerci supozitoare carpicon

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Mergi la inceput