Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancutzica,noi avem crema hidratanta de la Mustela.Inainte o dadeam numai pe corp,dar,dupa ce am vazut ca avea fruntea si sprancenele uscate(se si cojea), am dat putin si pe acolo,si acum nu mai are.

Laurairina,multumim pt listuta. Trebuie sa stabilim si niste reguli,sa fim un adevarat `grup de sustinere`,daca una trage chiulul,celelalte sa o certe! Eu am mare nevoie,ca nu ma abtin de la dulciuri

Raluci b, eu tot nu pot vedea link-ul....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Ancutza, se pare ca e normal sa faca kk mai rar pe masura ce cresc, mai ales bebeii alaptati la san. Te inteleg ca te ingrijorezi, ca si eu am trecut prin asta cand nu facuse juma' de zi, chiar daca stiam de la dr ca pot trece si 3 zile fara sa faca si sa fie ok, sau chiar sa faca o data pe sapt.

da Laura, dar cand stiu ca face zi de zi si cand o vad cum se screme si isi strange burtica mi se face mila si aproape ca cedez folosirii supozitorului numai sa nu o vad ca sufera

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ancutza te inteleg, daca se chirceste si iti dai seama ca o doare e alta treaba. Atunci probabil o fi vorba de constipatie. A facut pana la urma? Nu mai stiu daca ai zis, scuze.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ramonacopotde sot ce sa zic....lucreaza mult...ca asa e la noi la MAI...cand e acasa are si el grija de fata...o leagana...o tine in bratze...o adoarme..ii da sa pape..singurul lucru care nu l-a facut pana acum...nu a schimbat-o de pampers
eh...nici la ,,je,, nu e grav...a fost o perioada mai nashpa...si cu mine si cu fata...am avut o nastere horror rau...si acumodarea a fost dificila dupa...acum le rezolvam din mers...daca as avea ID tau de mess..ti-as povesti mai detaliat
laviniablaga,scumpo...saru-mana de gandul bun si pup puisorul tau bolfos
broscuta_80cum s-a ajuns aici...simplu...oboseala...carentze in acomodare...si ce am explicat mai sus ramonei.saru-mana si tie pentru gandul bun

POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Ancutzica,noi avem crema hidratanta de la Mustela.Inainte o dadeam numai pe corp,dar,dupa ce am vazut ca avea fruntea si sprancenele uscate(se si cojea), am dat putin si pe acolo,si acum nu mai are.

Lumi eu am o crema cu musetel luata din Austria, e tare buna, Kamill parca se cheama , cu aia o dau pe sprancene si vad ca ii prieste

eu va sustin pe toate cu

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Laurairina,multumim pt listuta. Trebuie sa stabilim si niste reguli,sa fim un adevarat `grup de sustinere`,daca una trage chiulul,celelalte sa o certe! Eu am mare nevoie,ca nu ma abtin de la dulciuri

Raluci b, eu tot nu pot vedea link-ul....

da replay la mesajul meu cu linkul, si-l copiezi de acolo

sau bebelusultau punct ro/detalii.php?cod=HU13

laura - folosesc cu succes mameloanele de silicon, mai apuca si fara dar destul de greu, eu acum am marime mica oare se schimba pe masura ce bebe creste ? tu ce stii.. as vrea sa le folosesc tot timpul, oricum m-am obisnuit si eu si el asa

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Ancutza te inteleg, daca se chirceste si iti dai seama ca o doare e alta treaba. Atunci probabil o fi vorba de constipatie. A facut pana la urma? Nu mai stiu daca ai zis, scuze.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

a facut , a facut

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

RamonaC,nu inteleg ceva...Domi papa doar 60 ml de formula,sau papa cei 60ml de LP dupa ce ii dai san?

Mergi la inceput

My Lady,imi pare rau ca treci prin asa o perioada grea...sper sa treaca repede!

Monis,de cand tot vreau sa-ti raspund!!! Eu ii dau 4 pic de Vigantol,pt ca are fontanela mare.

Va multumim foarte mult pt comentariile la pozici!

Mergi la inceput

DianaR,m-am uitat iar la pozele tale,sunteti o familie atat de frumoasa!!!

Si m-am amuzat copios la filmuletele cu Timeea,ce frumos isi plimba sticluta si ce viteza are de-a busilea!!!

Ma duc la datorie,v-am pupacit pe toate!

Mergi la inceput