Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Salutare fetele.
Am avut o noapte tare nasoala. Fata mea avea chef de vorba nu de somn.

Ema vad ca are la sprancene pielea fff uscata. Se cojeste. Eu am dat-o cu ulei de masline dar de la ce o fi ??? Sa o dau si cu crema de galbenele? Ca tot am in casa...

Vad ca vorbiti si de kg...nu mai zic nimic Sunt in cealalta extrema. Nici asa nu e bine. Deloc.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

buna seara

Floricik si Sabina are la sprancene pielea uscata si se cojeste, eu am dat-o cu o crema de maini foarte buna si i-a trecut o perioada, acum vad ca are iar.

faza mai nashpa e ca Saby are pielea pe fatza tare uscata...am dat-o cu ulei de bb dar tot asa e... zici ca e crapata, oare de ce si ce sa-i fac?

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ralu nu pot accesa pagina aia...zice ca e reclama!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Raluci, sa va fie de bine vaccinarea si sa nu aveti efecte secundare. Nu se vede ce v-a dat doctorita voua, ca e reclama interzisa. Pune link-ul cu un spatiu dupa www si il scoatem noi.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

am modificat

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

Ancutza pai d'aia ma feresc de cunostinte.... ca devin paranoia ca are copilul meu ceva, si de fapt nu are nimic.... Deci pe la 2 luni jumate sa-i pun si fetei mele niste muzica MJ, nu?
Ah, si la faza cu parturile am avut si eu aceeasi dilema : Daca functioneaza sa iasa partu' merge si pentru kk, nu?

Broscuto vezi si tu ce gusturi muzicale are printesa ta, poate nu-i place MJ si vrea Chica Bomb

la faza cealalta cu parturile uite ca nu merge intotdeauna, eu putin mai aveam si ii puneam aseara supozitor, am lasat-o totusi sa faca singura si a facut azi-noapte

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Interesanta chestia aia Ralu...o sa ii cumpar si eu sa vad ce efect are...poate e mai buna ca Debriadtul.Dar nu stiu cum o sa il conving sa bea ceai...ca el nu suporta biberoanele!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

RamonaC, iote modificarile, deci zici matale ca 60 kg ar fi un vis pt tine..hai sa visam frumos si sa ne atingem targheturile

Laurairina, 62kg, target 51kg, 1.6m;
LumiRichard, 54kg, target 48kg, 1.57m;
RamonaCopot, 87kg, target 70kg, 1.64m;
Ali762000, 61kg, target 53kg, ..m;
DianaR, 69.5kg, target 54kg, ..m;
Camy, 79,5kg, target 55kg,..m;
Smaranditza, 70kg, target 55kg, 1.6m;
Romanitza30, 79kg, target 62kg, 1.76m;

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Lauriciule...esti tare. Ai dat foaia la carnetul de pariuri? (mi-am adus aminte de cand votam noi numele la fetita Ancutzei- la care degeaba am votat eu cu 2 maini :)) ).

Ramo ce sa-ti fac daca ai fost in minoritate cu toate cele 2 maini ale tale ?!

ai fost asa scumpa ...te pup ...promit ca imi iau o catea sau o pisica si ii pun numele Alma

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

www.trilulilu.ro/alexelignat/bb470f0c454e6e" target="_blank">MELODIA PREFERATA A LUI RARES asa rade cand asculta!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

www.trilulilu.ro/alexelignat/bb470f0c454e6e" target="_blank">MELODIA PREFERATA A LUI RARES asa rade cand asculta!

RARES CRESTE

Lavi si noi ascultam melodia asta din Cutiuta Muzicala, si mie imi place, Sabinei nu mai zic

ps: imi place si aia cu "azi Grivei e manios"

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Dienutze, si mie imi era f frica de cum va reactiona la vaccin, dar a fost ok. A plans putin, dar cum a terminat asistenta de administrat injectiile i-am dat un biberon cu laptic de mami si a fost f bine. Eu nici n-am plans cum credeam ca voi face. Mult succes!

Dankutza, nu stiu daca ai vazut mesajul meu de mai devreme - la noi unguentul de galbenele (luat de la Plafar cred) a facut minuni la popou. Si e natural, nu cred sa aiba vreo interdictie.

Ancutza, se pare ca e normal sa faca kk mai rar pe masura ce cresc, mai ales bebeii alaptati la san. Te inteleg ca te ingrijorezi, ca si eu am trecut prin asta cand nu facuse juma' de zi, chiar daca stiam de la dr ca pot trece si 3 zile fara sa faca si sa fie ok, sau chiar sa faca o data pe sapt.

Mami a ajuns bine, doar ca i-au ramas bagajele in Frankfurt, pt. ca a fost escala scurta.

Piciorul meu e asa s-asa - glezna doare mai putin, dar ma doare piciorul de la glezna in sus, pe o parte. L-am cam sucit.

Raluci, deci si tu folosesti mamelon de silicon? Sper ca am retinut bine. Crezi ca il vei folosi cat timp alaptezi, sau mai incerci si fara? Si eu folosesc, pt ca fara nu am avut succes. Am mai incercat si zilele trecute fara, a supt un pic, dar cand si-a dat seama ce face l-a apucat plansul si a trebuit sa pun mamelonul artificial la loc

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput