Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ce doarme fata meaToata ziua a dormit. Cand ma gandesc ca vine noaptea...of of mai mai

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Ce doarme fata meaToata ziua a dormit. Cand ma gandesc ca vine noaptea...of of mai mai

crede`ma o sa isi schimbe programul...eu am fost campioana la nopti nedormite, condimentate cu urlete non stop, si acum doarme noaptea! ai rabdare!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Floricik, avem cumva acelasi pediatru? si mie la fel mi-a spus pediatrul sa pun ulei de masline sau chiar de floarea soarelui amestecat cu o fiola de vitamina A si sa ii dau pe corp si la fundulet si bepanthen doar daca e iritat! Ne-a mai recomandat sa nu il stergem cu servetele umede la fundulet, ci sa il spalam pur si simplu: apa e cea mai sfanta!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Lavi noroc cu forumul ca vad prin ce ati trecut voi si ma linistesc. Stiu ca nu o va tine mult. Sper. Am totusi noroc ca ea nu prea plange. Doar maraie putin.
Romanitza stati prin Titan ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

hmmm, nu! stam in berceni (pta sudului)!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

RamonaC,ce dulce ai fost! Ca sa nu mai rosesti,lasa-ma sa-ti spun ca eu fac parte din categoria `pigmei`...am 1,57!!!
Cu schimbatul laptelui,eu nu ma gandeam sa o fac,dar,de la un timp,Annabelle papa mai putin si plange des inainte si dupa ce papa...Dr. de familie a spus ca probabil are ceva probleme digestive si mi-a recomandat Aptamil. Plus ca am inceput sa-i dau din nou Debridat.
Acum nu stiu daca ar fi chiar neaparata nevoie sa-i schimb laptele,probabil Debridatul isi va face treaba,dar voi incerca.
Of,sper ca noul pediatru sa te linisteasca si Domi sa pape cum trebuie. Ia in greutate? Daca ia,nu ar trebui sa fii prea ingrijorata.

Andre,am citit doar lucruri bune despre Aptamil si vreau sa-l incerc...sper sa nu iau o decizie gresita...Am foarte mari emotii,dupa ce am mai citit pe forum cu schimbarea lapticului...

Laurairina,ma repet,dar iti spun si tie...eu am 1,57m
Nu sunt expert,dar nu cred ca ar fi bine sa incerci tae-bo inca...pilates e bun pt tine,si e si foarte placut. Eu nu am facut nici cezariana,am nascut mai demult,si am mai facut tae-bo inainte.

Dankutza,cu placere,si eu ii voi schimba lapticul si asa voi proceda. Si mi se pare normal sa nu-i schimb brusc lapticul,sa nu derutez saracul copil!
Imi pare rau sa aud ca a fost Cezarica atat de iritata,bine ca ai rezolvat problema.
Din fericire,noi nu am avut probleme de acest gen...nu am folosit servetele umede,ci am spalat-o cu vata inmuiata in apa calda,si am folosit Bepanthene o data pe zi.Dupa baita ii facem masaj cu crema hidratanta de la Mustela...la gatut a mai fost cateodata rosie si am dat-o cu oxid de zinc,tot de la Mustela.

Broscutza ,ma bucur ca te-ai linistit. Bucura-te de copilul tau si nu o mai compara cu altii!

DianaR,stepper-ul e preferatul meu,din pacate nu am aici...pana ma intorc in Tokyo mai e ceva!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

buna seara mamici de fulgisori, am fost si noi azi la vaccin toate bune si frumoase pana acum, bebe a plans la intepatura si gata a trecut repede

ne-a dat D-na Doctor asa ceva pt ajutarea tranzitului

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Deci listuta noastra cu mamici rotunjoare si rotundee ar fi urmatoarea, asta daca am retinut eu bine, daca nu, veniti sa corectati, ca nu am facut cu rea intentie, eventual completati la inaltime:

Laurairina, 62kg, target 51kg, 1.6m;
LumiRichard, 54kg, target 48kg, 1.57m;
RamonaCopot, 87kg, target 70kg, 1.64m;
Ali762000, 61kg, target 53kg, ..m;
DianaR, 69.5kg, target 54kg, ..m;
Camy, 79,5kg, target 55kg,..m;
Smaranditza, 70kg, target 55kg, 1.6m;
Romanitza30, 79kg, target 62kg, 1.76m;
Dankutza si Dienutze nu vor sa vina la listuta, eu le astept, ca nu strica nik din aspectul listutei
Cine mai doreste , cine mai pofteste la marea listutaa???Cu promisiunea de a se ambitiona sa isi atinga targetul bineinteles

...aa..si pe Floricik o punem la program de....ingrasat

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lauriciule...esti tare. Ai dat foaia la carnetul de pariuri? (mi-am adus aminte de cand votam noi numele la fetita Ancutzei- la care degeaba am votat eu cu 2 maini :)) ). Deci tu m-ai bagat la target de 60 kg??? Eu abia imi pusesem cu chiu cu vai acolo 70, ca mi se parea enorm de greu sa slabesc si 17 kg, apoi 27 . N-am mai avut 60 kg din clasa a 11-a de cand am inceput sa cresc de parca papam praf de copt zi de zi. Mda....accept provocarea, daca targetul asta trebuie sa il ating pana plecam de la scutece . Inaltimea mea e de 1,64 cm.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Raluci, sa va fie de bine vaccinarea si sa nu aveti efecte secundare. Nu se vede ce v-a dat doctorita voua, ca e reclama interzisa. Pune link-ul cu un spatiu dupa www si il scoatem noi.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput