Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Intru doar pe fuga, pt ca azi am program de bucatareala si curatenie generala. Incep programu "slabitu" numai de luni, pt ca i-am promis pe azi la sot o placinta cu mere (din aia cu foi), si trebuie sa ma sacrific ...nu-l pot lasa sa manance singur o tava intreaga

Asadar: 1,60 inaltime, 70 de kg , targetul propus: 55 kg
Mda...pt ca nu am intrebat medicul concret pt abdomene...le las deoparte deocamdata, si caut ceva exercitii pt picioare. Vroiam sa merg la fitness, dar e asa departe sala de casa noastra... incat nu as reusi sa fac mare lucru intre doua alaptari. Ramane internetul de baza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Lavi, Andre , multumesc . O sa incerc cu ceai de galbenele ca tare imi e mila de ea mititica.
Laura ai grija cu piciorul. Maseaza un pic glezna.

Noi stam la mami in brate si ascultam muzica. Cutiuta muzicala.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

EU ZIC CA TOT LA SALA E MAI BINE. EU MI-AM TOT DESCARCAT DE PE NET EXERCITII PILATES SI AEROBIC, LE-AM PUS SI PE CD DAR IN FATA TV-ULUI N`AM TRAGERE DE INIMA!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, dragele mele!
Nu am mai scris, dar v-am citit. Nu stiu cum reusiti voi sa le impacati pe toate, a se vedea bebe, curatenie, mancare, mici cumparaturi... Eu sunt depasita de situatie.
Vad ca ziceti de slabit, ooooff!
Eu intru la categoria cu 3 cifre Deci nu are rost sa va stric lista. Am fost pe la baneasa sa ma uit de ceva pt botez, am venit acasa cu depresie. Si pb e ca la depresie...mananc!
Noroc cu magazinele pt bb caci am innoit-o pe micuta de la Z, au reduceri frumoase.
Azi ma bazam ca va sta tati cu ea, dar a fugit de dimineata cu treburi anuntate aseara tarziu. Dar e de comitet vad, doarme acum, adormita la mine in brate, ca e dulce asa.
Luni asteptam pediatra sa faca cele 3 vaccinuri, 2 intepaturi doar.
Am niste emotii si o frica...nu am cuvinte. De fapt ma apuca panica numai la gandul de vaccinuri.

Azi dam tortulet si limonada! Facem 2 lunite si suntem vesele si vorbarete!

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

La multe lunite NATALIA OANA!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Pentru iritatia de scutec

Acum o saptamana am trecut si noi prin asa ceva. Eu folosesc Bepanthene de regula, si doar o singura data pe zi, de obicei dupa cacalica, folosesc o crema cu oxid de zinc (Topfer- am fixatie pe astia, nu gluma). La inceput era funduletul rosu. La urmatorul scutec schimbat si mai rosu si tot asa. Era saracuta, un mic babuin la fundulet.
Mi-am scos arsenalul. Cum, am vazut curuletul rosu, am trecut numai pe crema cu oxid de zinc. La fiecare schimbat, spalat curuletul cu apa calda, spalat cu ceai de galbenele si musetel, lasat curuletul la aerisit. AM gasit o crema cu ulei de catina. Ei, bine! La asta s-a mai vazut ceva rezulatate pana am ajuns din nou de unde am plecat. Nu mai stiam ce sa mai fac. Pana la urma, mi-a zis mama sa o dau cu cutaden "ca asa va reparam eu curuletele si uite, ca ati ajuns cat usa"
Cumpar eu cutaden si ... stupoare. Nu e voie la copii sub 3 ani. Ii zic sora-mii ca nu e bun. Ea insisita sa o dau la fundulet, dar doar de 2 ori si apoi sa ma intorc la cremele normale. Are efect negativ, daca as dau pt o perioada indelungata. Ce sa va zic? Imediat s-a cunoscut. Deja dupa prima aplicare, curuletul arata mult mai bine. Am mai aplicat odata si s-a "albit" curuletul.
Acum nici nu zici ca a fost asa de iritat vreodata, mai ales ca la un moment dat incepuse sa supureze putin, de imi venea sa ma arunc pe geam. Pur si simplu, crema nu se lipea acolo. Acum, totul a ramas in urma. Important este sa stiti ca puteti apela la cutaden in cazuri de forta majora. Pt noi a fost foarte bun.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

pozeeeeeeeeeeee

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Ancutza pai d'aia ma feresc de cunostinte.... ca devin paranoia ca are copilul meu ceva, si de fapt nu are nimic.... Deci pe la 2 luni jumate sa-i pun si fetei mele niste muzica MJ, nu?
Ah, si la faza cu parturile am avut si eu aceeasi dilema : Daca functioneaza sa iasa partu' merge si pentru kk, nu?
Lumi incerc sa revin cu picioarele pe pamant Ia zi, nu mai aveti colici? Sau am inteles eu gresit?
Of Laura m-a deprimat total ce mi-a spus tipa aia... parca ca si cum copilul meu nu e normal... si grasunica te solicita, asa-i? Noi nu prea avem loc in casa de carut ca e imens, dar urmatorul lucru pe care i-l voi cumpara Iuliei va fi o scoica sa o pot purta dupa mine prin casa... poate va sta mai linistita mititica
monica mai omule.... zici ca ne vor raul astia cu bolile lor spitalicesti... recuperare rapida!
smaranditza mie imi place programul propus de tine numai ca eu mor de foame noaptea cand alaptez si nu cred ca as rezista... prefer sa astept sa incep diversificarea in hrana copilului si abia dupa aia sa ma gandesc la asa ceva
Stii monis de fapt cred ca macina gandul unui "program" pe care am auzit ca si-l fac bebelusii la un moment dat, si ma gandesc cam cand va veni momentul si la noi... si cum vad ca nu vine, probabil ma deprim.... cred ca vreau sa fim mai mari decat suntem
Pai cunostinta mea are fata de 21 de ani.... vezi? D'aia ti-am spus mamica Zen... cum le "vezi" tu pe toate
Carla si noi tot asa stam la masa, cam o ora, in care facem de toate : mancam, eructam, ne agitam, cantam, vorbim, iar mancam, stam in brate si adormim....
Andre urmaresc mereu postarile tale, pentru ca noi am nascut fetele la 2 zile diferenta.... sunt curioasa ce face Chiara in fiecare zi...Zbantuiala placuta cu fetele tale!
Lumi wow e nemaipomenita Alexa ta
Romanitza verifica sa ii fie bun numarul, poate ii trebuie unul mai mic..., nu stiu ce sa spun....
RamoC asa e si zana mea cateodata si mai mereu... Da' ce idee sa faci laptele asa.... Bine ca a mers....
MyLady cum Doamne iarta-ma te-ai pricopsit cu asa ceva? Exista o explicatie??? Insanatosire grabnica... Becca e bine?
Floricik ti-au raspuns fetele... Eu doar o spalam mai bine pe acolo cu sapun la fiecare baita
Dienutze SA va traiasca minunea!!!! Nati
Si sar'na de tort, desi as fi mancat clatitele cuivaaaaaa
Dankutza vai, ce pacat de asa complicatii. Bine ca e ok acum.... dar de la ce s-a inrosit in primul rand? Stii cumva?
Si fata mea refuza sa stea pe burta mea... sta numai daca are ea chef, in rest e o lupta continua sa o pun la eructat...Mda, beleam aiurita ochii in calendar si ma uitam ca mia sunt zece zile pana face si Iulia mea 2 lunitze mama mama ce trece timpul..
Mama da ce ati scris azi... abia am ajuns la "capat"
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Multumesc fetelor pentru sugestii. Acum nu s-a mai udat , sa vedem mai incolo.
Valeu ...discutati de kg! ma inscriu si eu clar in cursa! Am 79kg acum si tb sa ajung la 60-62 cam cat aveam eu cu juma de an inainte sa raman insarcinata...am luat mult dupa nunta si in sarcina; cu o saptamana inainte de nastere aveam deja 97 kg!!!! imaginati-va ce monstrulet eram ca sunt si inalta, am 1.76 !! in fine...ma bag si eu, numa sa vad cum combin dietele pt ca alaptez.. si poate primesc si eu unda verde de la doctor sa incep sala!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Dankutza ai incercat sa o dai la fund cu ulei de masline? Eu doar cu ulei o dau pe corp si la fund de fiecare data cand o schimb. Pediatrul mi-a zis ca e mai bine asa pt ca Bepanthene contine diverse 'balarii'. Uleiul este fiert si are o fiola de vitamina A in el.( o fiola la 120 ml de ulei).

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput