Bravo Diana!Iepurasi de Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Desi tremur toata, trebuie sa dau vestea de la Diana: Am nascut pe 16.01 la 0.55, dupa o hemoragie masiva si 3 lesinuri.Dr.m-a operat in 10 min. Bb Alexandru are 2900g la 35s fix si acum respira singur, peste noapte a fost ajutat. Ma doare sufletul ca nu l-am vazut inca, m-au tinut in reanimare, am facut constrictie laringiana dupa anest totala.Am perfuzii cu sange si plasma,Hb 4. In curand ma muta la postoperator si abia astept sa imi alaptez iepurasul. Va tin la curent cu tot si va multumesc din suflet pentru tot. ![]() Bine ai venit pe lume bebe Alexandru!!!![]() ![]() ![]() Refacere rapida mamica eroina, laptic mult si te asteptam printre noi.![]() ![]() |

Bine ai venit pe lume bebe Alexandru! Sa iti fie viata un drum presarat cu flori, sa fii norocos si sanatos!!!

Felicitari Diana! Refacere rapida si bebelus papacios si fara colici!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Oana multumim pentru vestile despre diana si bebelusul Alexandru!
Multumiri din inima mamicilor care au urat sanatate Dariei!

Un week-end minunat va doresc!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
oanaiacovita spune:
Ma bag la capitol nou!
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
kossir spune:
fetelor eu sunt tot bulversata, inca imi curg lacrimi prosteste pe obraz, si va asigur ca eu nu plang asa usor. Ma gandeam ca eu sunt prima si ca mai am timp inca.
Oana, cand mai ai timp si dispozitie, poate pui si data pentru bebe Alexandru deschizatorul de drum
.
Si fara sa te stresam, daca mai primesti vesti cu starea Dianei, rogu-te fa ca si pana acum, transmite-le mai departe
.
Sper sa se refaca rapid si sa aiba laptic pentru "marele" ei luptator.
merg la bucatarie, poate-mi revin putin.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Desi tremur toata, trebuie sa dau vestea de la Diana: Am nascut pe 16.01 la 0.55, dupa o hemoragie masiva si 3 lesinuri.Dr.m-a operat in 10 min. Bb Alexandru are 2900g la 35s fix si acum respira singur, peste noapte a fost ajutat. Ma doare sufletul ca nu l-am vazut inca, m-au tinut in reanimare, am facut constrictie laringiana dupa anest totala.Am perfuzii cu sange si plasma,Hb 4. In curand ma muta la postoperator si abia astept sa imi alaptez iepurasul. Va tin la curent cu tot si va multumesc din suflet pentru tot. ![]() Bine ai venit pe lume bebe Alexandru!!!![]() ![]() ![]() Refacere rapida mamica eroina, laptic mult si te asteptam printre noi.![]() ![]() Oana 34+ Eric Nicholas![]() AMR 5+(sau mai putin) ![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
felicitari Dianaaaaaaaaaaa!!!!
Prima noastra mamica de iepurasi!
Esti o eroina ca ai rezistat pana acum, refacere usoara si rapida, bebe Alexandru sa fie sanatos si mancacios!
Iti doresc tot binele din lune!

castelana fericita
28+

Capitol nou - Dedicatie speciala primului iepuras