Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

VIK

La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si bucuroasa alaturi de minunea ta, de sotior si de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

luto acum am vazut pozele cu flacaul tau...si am primit indirect si raspunsul la intrebarea cum faceti voi baie in cada mare....
e un scump si tot incerc sa imi dau seama cu cine seamana insa sunteti clar amandoi acolo....

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Buna seara!
Eu sunt tot înnamolita pe la începutul capitolului si scriu de câteva ore la câteva rânduri .
Cecilia, la multi ani tie si mamarutei tale dragi!
Liliana, .
Monica, .
Madalina, uite, eu nu-mi mai amintesc daca tu ai povestit aici vreodata despre bunicii tai si daca ai avut o relatie apropiata cu ei în copilarie. De obicei, însa, copiii care au bunici sunt niste fericiti. Iar daca îi au aproape e si mai mare norocul. De ce? Nu numai pentru ca îi pot supraveghea pe nepotei cu drag si responsabilitate, asa cum nu ar reusi nicio bona din lume, dar mai ales pentru ca le arata copiilor o dragoste netarmurita si le ofera înca un camin, în care bunica face prajiturele si mâncarica gustoasa, iar bunicul spune povesti sau înalta zmee. Bine, asta e o imagine usor înfrumusetata, nu e întotdeauna asa, dar bunicii sunt foarte importanti pentru copii, caci îi alinta un pic mai mult decât parintii, le iau partea în conflictul cu noi, îi rasfata pe la spatele nostru si sunt asa, un fel de aliati maturi ai copilariei lor.
Oricum am face, noi, parintii, vom pune si limite copiilor, îi vom pedepsi câteodata, îi vom trimite sa faca teme, îi vom lua de la joaca la masa etc, asa ca responsabilitatea educatiei lor cade pe umerii nostri si uneori copiii se supara pe noi pentru ca le vom pune limite. Bunicii nu au aceasta grija, ei sunt doar cu partea distractiva a vietii si e usor sa ajunga preferatii nepotilor. Te înteleg ca esti îngrijorata, si eu sunt.
Dar avem nevoie de bunici pentru copiii nostri, ca sa-i faca fericiti si sa le ofere clipe de care îsi vor aminti toata viata. Cu noi vor ramâne într-un fel de conflict gata sa izbucneasca oricând (si tu esti chiar un exemplu în acest sens, daca nu te superi), caci relatia dintre parinti si copii este foarte apropiata si e imposibil sa evitam ciocnirile. Pe cei pe care îi vedem mai rar îi vedem mai cu drag, dar iubirea pentru cei de foarte aproape este mai profunda. Te atasezi si de un scaun pe care l-ai avut ani de zile în casa, cum sa nu fie asa cu un om, chiar daca te-a suparat adesea?
Chiar daca vor fi si zile urâte, cu certuri si suparari, copiii ne vor iubi tot atât de mult pe cât îi iubim si noi, nici mai mult, nici mai putin, caci doar ei ne cunosc cel mai bine.
Eu cred ca noi abia suntem la începutul temerilor legate de sentimentele copiilor nostri. O sa fie greu...

Va felicit pe toate cele care ati avut botez si aniversari - am vazut ca ati petrecut minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ioana, s-ar putea sa ai dreptate..poate am pus prea multa faina..imi da cineva niste gramaje/nr de linguri..

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ioiiii Kemsy ce tare ai fost ca iti schimbi stilul cu unul mai elegant...ca sa poti sa-l scoti pe Loris din nisip
Faci niste glume foarte faine mami
Elle pozele sunt super tari,mai ales aceea cu un baietel care tine o papusa in mana
Eu nu inteleg de ce naiba fac astia set de curatenie, bucatarii si cuptoare cu microunde de jucarie ca sa le invete pe astea mici ...prost de mici .... Auzi, set cu mop si maturica

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

intre timp (raspunsul il scrisesem de dim) a venit si medicul care m-a uimit si contrariat un pic...mi a zis ca daca are pb de scaun sa trec deja la 100 ml supa de legume, noaptea intre 12 si 6 sa nu ma duc la ea sa o las sa planga, asta pt binele meu ca sa ma pot odihni....e cam comunist tipu.....mi a zis ca pot manca ORICE ca nu din cauza asta are crampe (voi mai aveti restrictii?) si ca de la 6 luni cand va sta in fundulet pusa deja la olita...apoi in premergator..despre care am citit ca e total interzis ca le deformeaza mersul...ce sa mai, m-am enervat...

Wooowwww, nici nu o sa mai stii la 7 luni daca sa o pui mai intai pe olita sau in premergator Scuza-ma dar chiar ca e usor terorist...poate se sperie copilul....cum sa-l lasi sa planga ?
Iti dau un pupic Croco sa-ti mai treaca din nesomn

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hellooooooooo!

intru sa fac capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

sunt in recuperari....dar are Davidelu o foame de cateva zile ....de ma gandesc sa incep diversificarea cu cateva felii de paine.....ca vad ca Raluca vrea sa adopte metoda cu pieptul de pui taiat cubulete
mergem sa mancam si venim iar

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

49

Mergi la inceput