Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:

helloo
va multumesc din suflet pentru urari!
petrecerea a fost super, eva s-a distrat de minune, a primit o gramada de cadouri, a asteptat tortul cu nerabdare .. au fost 5 copii, au rasturnat casa cu fundul in sus .. dar ce conteaza .. evuta mea a avut o zi tare reusita!! anna a fost cumintica, a petrecut si ea .. insa la 8 seara (ora de baie) a inceput sa urle ca niciodata .. cred ca a fost si deochiata .. eu zisesem ca ii fac baie dupa ce pleaca copiii .. nu a fost chip, si=a cerut baia, i-am facut si abia s-a linistit la san .. apoi, am lasat-o in patut, am adus tortul evei si s-a spart gasca pe la 9 si ceva seara ..
am si niste pozute .. aici
nu am citit din urma, dar recuperez eu .. diseara, suntem invitati la o petrecere sa vedem daca putem merge ..
am vazut pozute cu chiara .. Doamne ce frumoasa este .. ce ochisori de vis si hainute superbe!
va pupacesc!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ioanna81 spune:
yuhuuuu... ne-am intors 
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 M-am intors de afara si acusi ma roade o problema: cate ore pe zi dorm puiutii vostri, mai ales in timpul zilei? |
3-4 ore mami.. adunate
DAR doarme de la 10 seara pana la 8 dimineata fara pauza, asa ca nu ma plang!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
selen80 spune:
Elle great party! ce v-ati movulit toate trei! sunteti niste frumoase. ma bucur ca Eva s-a distrat..si nu mai zice ca s-a deranjat casa, ca am vazut o fata harnicuta care a facut si curat cu maturica si mopu'![]()
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
raluci_b spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ralucapaun
Iulika, thx! Deci in niciun caz nu se baga degetele pe gat copilului de Natalia (03.09.09) |
mi-am pus si eu problema asta, si am gasit ceva ff interesat, sper sa va ajute, primul ajutor cand copilul se ineaca
Ralu, mami de
Remus Andrei
(8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu
mary_07 spune:
E a doua oara cand pierd mesajul

Reiau
Andre,ma bucur sa te citesc si sa aud ce cuminte e Chiara
am vazut si poze,tare frumoase amandoua

Elle,super distractie la voi
Eva e asa duulce
....iar tu mami,meriti bataita
,nush in ce oglinda te uiti tu,dar eu nu vad kilele alea multe de care te plangeai
Legat de somn,Razvi doarme 5-6 ore pe zi,minim ...si mai doarme si toata noaptea![]()
Am pus un filmulet cu ei,se distrau de numa'
http://mamarutza.shutterfly.com/myboys/219
si niste poze...
http://mamarutza.shutterfly.com/myboys/177
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Iulika29 spune:
Elle ce petrecere reusitå!Eva o dulce ca de obicei..si tortul cu Alba ca Zåpada a fost impresionant..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Mely ce distractie ca intre fratiori au avut ei acolo
..si ce impresionanta e poza unde Alex il tzuca dulce pe fratiorul lui
..Te felicit pt 2 baieti perfecti
si pt studenta lu' mama
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
mary_07 spune:
Iulika, 

Elle,uitasem sa mentionez de tort
am salivat de-a dreptul cand l-am vazut
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
crocodana spune:
seara buna fetelor,
sunt cu un capitol in urma voastra si alerg ca un ogar... cateva idei din 47...
moni iulia...multumesc..am incercat deja...de fapt eu ma aflu in aceeasi situatie ca selen.....are crampe, elimina gaze...se trezeste..astazi vine medicul pentru rotarix...sper sa imi explice si sa imi dea o solutie sa scapam de crampe....
vroaim sa rapsund ieri dar nu am reusit...intre timp am citit ce ne a scris 4mykids despre diversificare....daca e asa ar fi ceva semne...se trezeste...e tot timpul cu mana in gurita...manevreaza bine jucariile..
intre timp (raspunsul il scrisesem de dim) a venit si medicul care m-a uimit si contrariat un pic...mi a zis ca daca are pb de scaun sa trec deja la 100 ml supa de legume, noaptea intre 12 si 6 sa nu ma duc la ea sa o las sa planga, asta pt binele meu ca sa ma pot odihni....e cam comunist tipu.....mi a zis ca pot manca ORICE ca nu din cauza asta are crampe (voi mai aveti restrictii?) si ca de la 6 luni cand va sta in fundulet pusa deja la olita...apoi in premergator..despre care am citit ca e total interzis ca le deformeaza mersul...ce sa mai, m-am enervat...
sunt nedormita de numa numa si asta ma scuza un pic pentru ca mai vroiam sa zic ceva dar am uitat zau....citesc si revin....
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
asta cu somnul scuza ca ma si repet ca fraiera....
a si tot conversand pe tema..mamica sau cariera..mi-a explicat stiintific de ce e bine sa fim langa bebeii nostri pana la un an si sa alaptam cat de mult putem.....ce lagatura se creeaza si ce important este primul an pentru viitorul lor!
si inainte de a citi cap 48 mi-am adus aminte ca vik face azi 30 de ani!!!!
La multi ani mamico! Sa iti aduca multe bucurii puiul si sa-l cresti frumos!!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!