Alex, printul helvet

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gabriela, stai ca-s emotionata tare,nu mai stiu cum sa schimb .Multumim pentru vestile bune.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bine ai venit pe lume, Alex mic si scump!
Sa dea bunul Dumnezeu sa fii sanatos si sa te bucuri de familia ta minunata care te-a asteptat cu mare drag!

Multi pupici din tara de gheata, iar pentru mami cea minunata, o imbratisare stransa!
Bravo, Piciulik!
Felicitari Radu si Micha! Sa va traiasca minunea!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

"Dragelor, multumesc tare, dar cred ca ati exagerat cu majoretele! A venit practic in 2 ore, prin canal viju-viju in 20 min, 2 pressinguri! Moasa ne-a felicitat, chit ca am murit... A fost cam horror. Dar e asa minunat si sanatos! Multumesc lui DD ca a trecut si suntem bine! Va imbratisez pe toate cu recunostinta!
Piciulika et Co "

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bun venit pe lume, Alex, ursuletz mult-iubit si asteptat cu atata nerabdare !

Sa ai o viata minunata, sa fii sanatos si fericit, esti norocos ca ai intrat intr-o familie atat de frumoasa !

Felicitari parintilor euforici Silvia si Radu, sa va bucurati de ursuletzii vostri frumosi !
Felicitari fratiorului Michael, tocmai s-a ales cu un super-fratior, viitor tovaras de pozne !
Refacere usoara mamicii si pofta de mancare bebelusului !

Va imbratisam cu drag si asteptam cu mare nerabdare poze cu personajul principal al zilei de azi si familia in formula completa

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Alex sa dea Domnul sa ai o viata lunga, luminoasa, frumoasa, plina de sanatate, iubire, noroc, prosperitate, sa te bucuri de tot ce e frumos, sa ai parte de faima si recunoastere!! Bine ai venit in lumea noastra, unde iti doresc sa fii un OM MARE!!!

Picio, FELICITARI MAMI!!! Sper sa ai parte de si mai multe impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

La tastatura se afla Radu (sot de piciulika)
Ne-am pregatit de maraton si am participat la 100m garduri pana la urma. Silvia a fost din nou acea viteaza mamica pe care am mai vazut-o in actiune acu 2 ani. De data asta nici macar PDA-ul nu au mai apucat sa-l puna. Alex era atat de grabit sa vada cum e pe lumea asta incat a decis sa infrunte legile nasterii normale (adica domol, cu pauze si ingaduinta) si a aparut in doi timpi si o miscare.
Piciulika va multumeste pentru milioanele de majorete si cuvinte de imbarbatare. Dupa cum o stiu va rezista exact 1 zi fara DC asa ca o veti auzi live f curand.
Toate bune de la noi4:
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/4279327679/
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/4280084100/
http://www.flickr.com/photos/septoct2007/4280089762/

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si DPN+1 ... AZI?! Galeria majoretelor pentru cuscre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai! Cat e de frumos!

Radu, multumim din suflet pt surpriza frumoasa, am stiut eu de ce nu am somn!

Silvia, parca nici nu a nascut, asa bine arata! Ptiu, ptiu! Cat de frumosi sunteti toti! O familie perfecta!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia38 +

Sa vii cand stii tu, puiule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Radu multumim de vesti!
Eu una m-am topit...bb Alex e superb!A venit si Erika langa mine si il priveam impreuna indragostite!
Sa fiti fericiti in formula noua 4,sanatosi,voiosi si mereu impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

O familie minunata si dulce!
Sa fiti sanatosi, dragilor, si fericiti asa cum sunteti acum!
Alex este minunat! La fel si Micha cu carliontii lui zglobii!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Alex, bun venit in aceasta lume! Sa ai o viata lunga si fericita alaturi de Michael si parintii tai minunati!
DD si ingerii de pe pamant;
parintii tai cu bunatatea, intelepciunea si grija lor sa vegeze mereu asupra ta!

Picea, felicitari mamico!
Tzi-am zis ca ursuletul no2 va aluneca pur si simplu ! Stiu, nu e tocmai asa, insa noi femeile avem o capacitate de abstractizare si refacere deosebita, asa-i?
Refacere rapida si muuuuuuuuult laptic! Si te asteptam cu povestea nasterii. Nu e graba.

Michael avea o privira atat de tandra, era pur si simplu fascinat. Imi amintesc de licarirea din ochii lui Teo la venirea surioarei lui! Coplesitor, pur si simplu cuvintele nu pot cuprinde acea stare!
Radu, multumim pt vesti!

La multi ani !!!!!
Sa avem parte de un an mult mai bun, cum nici nu am visat!!!

Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput