Alex, printul helvet
Raspunsuri - Pagina 4
Piciulika spune:
Aaah, eu acuma am vazut ca tu ai pus titlul din ce ma aberam eu...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si DPN+1 ... AZI?!
papanash spune:
sa putem dormi linistiti/
Ursulet,dragalas, haide-vino !
pupam fetele cucuietele, de 2 ori cuscre ( ???? )
Piciulika, n-avea teama, suntem aici !
Gabi, esti asa de linistita....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
luy spune:
Se anunta un weekend cu suspans la cote maxime... Dar suntem deja obisnuite, ca ne-a facut 'incalzirea' toata saptamana ursuletzul elvetian
Haideti fetelor, mai cu talent :
sa convingem bebelusii sa iasa la lumina !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Piciulika spune:
Sarumana, dragelor, da sa stitzi ca deocamdata nu s-a aprins nici un foculetz...
Asa ca fac iar corespondentza cu arhitectul si banca, runda a 2a...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si DPN+1 ... AZI?! Galeria majoretelor pentru cuscre
Celia spune:
Silvia draga , sper sa fie asa cum iti doresti si sa iti tii la piept cat mai repede micul ursulet.
Gabriela, vad ca Sofia vrea sa vina mai repede , sa fie si la voi asa cum va doriti.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Piciulika spune:
Mey, ma simt asa de obligata sa nasc, la asa grozav suport moral!!!
Beau cani dupa cani de ceai de frunze de zmeura, am varat pe gat si cocktailu' ala care cica cel mai sanatos sub supravegherea moasei - ei, eu il am pe Radu, e calificat ca mosh de data trecuta - si m-am plimbaat, scari am destule in casa, misun, ma mentzin activa... Da' nimica!!!
Am mancat ca sparta in seara asta - sa am de unde, ca cica cocktailu' cu ricinu da alte efecte care stimuleaza si contractziile...
Vedetzi, contribui cum pot!
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si DPN+1 ... AZI?! Galeria majoretelor pentru cuscre
Piciulika spune:
Tot citesc si recitesc ce frumos imi scrietzi, si va sunt asa recunoascatoare!
Si asa as vrea sa va scriu fiecareia in parte, si Nanei, Valentinei... toate 'clasicele noastre' care vin si pun o cadana sau majoreta in buchet!
Dar nu stiu ce sa va zic, decat ca ma emotzionatzi foarte tare.
Va imbratzisez, prietene dragi!
slippers76 spune:
Draga Pici, nu ma incadrez cu siguranta la "clasicii" enumerati, dar iti urez nastere usoara (cand o vrea ursuletzu', ca ursuleatza mea a vrut doar la 41 saptamani si 4 zile), sau mai incearca metodele "clasice"(Radu implicat, la noi a functionat, sau cel putin asa imi place sa cred, cu Miruna, ca Vlad a venit inainte de de termen), naturiste (ulei de ricin) sau farmaceutice (calciu). Sau ai pur si simplu rabdare. Der Bear Nummer Zwei o sti el mai bine ce si cum
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Piciulika spune:
Fetelor, cred ca plec spre spital... M-au trezit niste contractzii "de alea" la 3 minute, la 2:18...
Doamne-ajuta!
Va multzumesc si va puuuup.