Gravidutze si mamici de Cluj- 149

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata!

IOANA - imi spui te rog cand este Alba ca Zapada la teatrul de papusi? cam cat dureaza un spectacol? multumesc!
legat de dormitul in pat cu tine... sa stii ca Maria cat a fost mica a dormit in patutul ei fara nici o problema. de cand a fost bolnavioara pe la gradi s-a cam schimbat placa si si prea mai vrea in patut... ar fi bine daca ai putea sa fi mai pe pozitie! acum ce sa zic. tu ai experienta cu Sara si cu siguranta vei reusi.

o zi frumoasa!

ELENA - ce repede a trecut timpul si ai o adevarata domnisorica! sanatate multa! ce ii mai dai de tuse acum???

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

IOANA - am fost ieri la magazinul cu pricina... au zis ca primesc tot cate doua si pe la inceputul saptamanii viitoare primesc din nou marfa! tot vroiam sa te intreb... sunteti mai ok acum? va doresc din tot sufletul sa aveti parte de o casnicie fericita si sa va bucurati de copilasii vostrii superbi!

Mergi la inceput

se vede ca e duminica dimineata... numai eu bantui pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!
Multumim tutror de urari. Nu mai nominalizez, ca nu vreau sa uit pe cineva!
Ieri am avut petrecere in familie, sa-l sarbatorim pe piticot.
Ne-am distrat foarte tare, o sa pun si poze cind apuc sa descar aparatul.

Acum ne gindim pe unde sa mergem...afara mi se pare un pic prea frig...mai stam o jumate de ora si ne decidem.

Oana, duminica, 24 ianuarie e Alba ca Zapada la teatrul de papusi. Cred ca tine cam o ora spectacolul.

Monica, la multi ani!!!!!

Cristina, la multi ani si tie!!!! poate nu mai intru pina in 18 si nu as vrea sa ratez.

Iulia, la multe lunitze!!!

Raluca, mii de felicitari pentru cele doua liniute! Doamne-da sa fie totul bine!

In alta ordine de idei, mai avem doau saptamini pina plecam in Anglia. abia astept...sper doar sa se indrepte un pic vremea la ei

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Oana, puteam bantui si eu cu tine, ca abia 2 ore am dormit si azi noapte

Anca, ce frumos ca mergeti al Londra

Elena, Ioanainca nimic, s-a mai eliminat din dop, dar bagajul e facut, spovedita si impartasita sunt, asa ca bebelusa poate sa vina oricand

O zi frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia38 +

Sa vii cand stii tu, puiule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara2007
ALINA si mie m-i se unge repede parul,cam la 2-3 zile,e f nasol...iei si acuma materna?pe perioada alaptarii?poate ar trebui sa i-au si eu..

Da Ioana si acum iau. fara ele as fi terminata. cam din luna a saptea iau.
Gabriela te tine puiutul in suspans cred ca abia astepti sa o tii pe scumpica ta in brate
Am reusit ieri sa iesim afara dar abia am coborat si urcat scarile din cauza genunchilor. zici ca-s o batranica de 80 de ani
Va doresc o duminica frumoasa. mergem mai incolo la mami ca ne-a pregatit pancove

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

gabi mie imi place cum suna 20.01.2010
Scot majoretele de-acuma, ca daca vine mai repede Sofia si nu mai intru pana pleci la spital

O duminica placuta tuturor.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

GABI - eu nu mai aveam rabdare cand eram insarcinata cu Maria... In saptamana aia am fost in Mihai Viteazu pe jos in plimbare, pe la BelVedere, am urcat de nenumarate ori scarile in ritm alert pana la et IV si tot degeaba... a venit cand a vrut ea... exact la 40 de saptamani... punctuale fetita mamei!
sarcina usoara si dormi acum ca pe urma stii tu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Gabi, si Alexia a venit dupa putina miscare..pe jos, din Dambul Rotund pana in centru.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut!
Si eu faceam multe plimbari... dupa ce mi s-a rupt apa, noaptea in pat, m-am tot gindit ca daca ma prindea prin oras ma cam faceam de mindra minune... ca atita a curs!

Adriana, ai scapat de raceala?

Va pup! O zi frumoasa de iarna e afara... numa buna de nascut! Dar toata luna ianuarie va fi frumoasa

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput