Gravidutze si mamici de Cluj- 149

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

LA MULTI ANI, MONICA!

Co, eu cat am avut viroza asta numai la gripa porcina m-am gandit...Sunt mai ipohondra

Elena, dar doctorii ce zic, legat de tusea Iuliei? Multa sanatate.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

gaby ce faci???? nu ai mers la spital????

ioana frumoasa replica lui p
tot ma gandesc uneori de unde le deiteaza mintea atatea chestii...

de dimineata nu a mai tusitdeloc Iulia, acum ciar nu mai stiuce sa fac

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

am mai pus ceva pozici

http://picasaweb.google.com/elenuta23/1142010#5426910185447574482

un sfarsit de spatamana placut

Gabita sa ne mai spui ce faci?/cum esti?? ne ti=i in tensiune.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Vai Doamne ce scumpa si smecheruta e Iulia si ce dragastos e Dragos asa si trebuie, sa aiba grija de surioara lui mai mica

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) & 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

GABY se apropie momentul mult asteptat?asa-i ca parca nu e ca si prima data..emotiile numai sunt asa mari.eu cu SARA cum am pierdut dopul cum au inceput contractiile,de fapt ininte au inceput de a-l pierde.SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI SA SCAPATI IN PACE.

BEX ce-ati cumparat frumos?si eu m-am dus ieri putin in polus,dar erau destul de scumpe cu toate reducerile lor.saracuta fetita....doamne feri,sa ne dai vesti..

LA MULTI ANI MONICA...TOT CE-TI DORESTI SA T-I SE IMPLINEASCA.

ADRIANA si SARA alapteaza papusi de cand ma vede pe mine cu ALEES,e mortala..

fug la nani sa ma odihnesc,SARA a plecat cu taica-meo la bai la SIMLEUL SILVANIEI pana duminica,si am mai mult timp liber.somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

buna dimi
am reusit sa intru sa va salut ca a adormit piticotu dupa ce toata noaptea s-a foit speram ca azi sa stea tati cu noi dar e ocupat la birou apoi meci apoi referate pentru faculta. totusi sper sa pot trage de el sa iesim la o plimbare si sa mai fac si eu 2-3 cumparaturi. singura inca nu am reusit sa ies cu alex cu caruciorul din cauza ca ma dor genunchii si abia urc si cobor scarile, ma mai doare si mana stanga de o luna juma si nu ma bazez sa o tin pe alex sau caruciorul pana ajung eu de la etajul 4 la parter sau invers. vai ce rau e sa stai la 4
gabriela tu ce mai faci? tot 2in1?
ioana cred ca e tare dulce sara cu papusicile. e mami si ea pentru ele.
elena 4 pentru iulia si sa fie sanatoasa. sa scape de tusea aia. acu am vazut si eu pozele. tare frumosi copilasi ai. am tot vrut sa te intreb de la cine mosteneste dragos ochii aia frumosi? si pana la urma ce culoare au?
adriana cred ca te-ai cam speriat. asa as fi fost si eu in locul tau.
noi tot stam si ne gandim ce sa facem cu vaccinul. mi-i tare frica fiindca volo e la faculta la cluj, mai merge la cumparaturi pe acolo si poate ne trezim ca ne aduce acasa un "virus mic" in vara vrem sa mergem cu alex la mare si iar stam pe ganduri cu gripa asta. nici nu stii ce sa faci.
noh bine. profit ca doarme alex si merg si eu sa mananc linistita.
va pupam sa fiti cuminti

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra

Mergi la inceput

neatza

am deschis kalku in speranta ca vom avea vesti de la gabita, dar se pare ca le place 2 in 1
gabycum esti????chiar nimik???/vb lui alex, astepti pana la ziua ei

alina
sincer nici eu nu stiu exact ce culoare au ochii lui D, sunt tar interesanti, se schimba in functie de culoarea hainelor , is verde-albastrui, seamana la ochisori cu starbunici, acuma daca nu se vor schimba in verde, asa ii are si C.
chiar vroiam sa te intreb si am uitat, voi numai 6 kg aveti??/
si noi tot 6 si imi fac griji , arata ok dar .....

adriana cum te mai simti???

da mai fetelor , vb de alaptat, la D nu ii surade ideea cand ma fac ca ii dau laptic din titi, deoarece imi spune ca ii lapticu lui surioara,
le-am dat la 3 copilasi laptic din titi , muls direct in lingurita ca le era pofta , iar de atunci D ma intreaba meeu de ce le-am dat laptele la surioara, ea ce mai papa?????
imi vine sa il pap cat de grijuliu e si atent

baieti au plecat la plimbare iar eu imi incep activitatea mancarica, curatenie.....

va sarut
P.s tare repede trece timpul , deja avem 4 lunite , e asa de scumpa , toata ziua o pup de mama focului
LA MULTE LUNITE, IUBITA NOASTRA!!!! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA RAMAI LA FEL DE FERICITA SI ZAMBITOARE.TE IUBIM ENORM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Elena, ce frumoasa e grija de frate Sunt bine, analizele au iesit bine, pana la urma a fost o viroza pulmonara.
La multi ani, Iulia!

Gabi, sa pregatim ?

Alina, de ce nu o pui pe pitica in port -bebe si iesiti la plimbare? Noi l-am folosit cu foarte mare succes....acum stau si ma gandesc ca atata am mai umblat-o pe Alexia pana la 2 ani...Prin autobuze, prin magazine..si nu imi faceam probleme de gripe si raceli. Acum mi-ar fi frica, e clar, de la isteria asta!

Va pup, azi am un program incarcat: si termin ziua cu !

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
ELENA f frumoasa poza asta http://picasaweb.google.com/elenuta23/1142010#5426910478796349442
LA cat mai multe lunite
mare noroc ai cu un baietel atat de grijuliu
ANDREEA prin western union nu poti trimite banii?
GABI mersi mult ,esti tare scumpa
CO chiar asa ce ai cumparat ?eu i am luat saptam trecuta la piticuta niste bluzite de la Miniblue si Kenvelo si astazi dam o tura prin Polus
sporrr la invatat si multa sanatate fetitzei ,Doamne ajuta sa fie totul bine
IOANA de cate ori se trezeste Ales pe noapte?
IOANA 13 nici noi nu prea mancam mezeluri ,e adevarat ca o data pe sapt mai cumpar cremvusti de pui si cam o data pe luna salam sasesc si de gatit gatesc tot la doua zile

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Adriana am uitat sa zic ca ma doare si spatele stau atata timp indoita cand ma mulg sunt o epava. imediat chelesc parul mi se ingrasa ingrozitor, cam la 12 ore dupa spalat. nici nu mai pot iesi din casa. de multe ori vine sotul de la birou si ma ajuta sa cobor cu alex si apoi cand terminam plimbarea iar vine si ne ajuta sa urcam. da e nasol asa ca tot depind de el. trebuie sa imi revin ca deja is satula tot pe balcon sa stau cu ea. ies cam de doua ori pe saptamana cu caruciorul afara dar eu as vrea in fiecare zi.
Elena alex are 6 kg dar numai 60 cm. la gynia nu au masurat-o bine la nastere. au zis ca are 55 cm si de fapt la o luna ea avea 50 mie mi se pare foarte bine. si-a dublat greutatea la nastere. chiar am zis ca atunci cand a vazut-o medicul de familie a zis ca ne pune la regim. sa vedeti ce slaninute are

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra

Mergi la inceput