Gravidutze si mamici de Cluj- 149
Raspunsuri - Pagina 18
elenuta23 spune:
mi-am teminat de adunat, de intins rufele si ma gandeam ca ne mai zice cineva de Gabyta ![]()
oare ce face????
emotiile nu ma vor lasa sa dorm , parca acum m-am trezit ![]()
www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
sara2007 spune:
HAI GABYYY.........MULT CURAJ MAMICO CA V-A FI BINE

ABIA ASTEPTAM S-O CUNOASTEM PE SOFI
BEX dar ce simptome avea fetita?ca si SARA s-a racit putin.a facut febra 38 luni seara si marti toata ziua,i-am dat panadol si i-a trecut.are ceva secretii apoase dar combinate cu ceva verzui,dar de tusit nu tuseste deloc...dar iti dai seama ca m-am panicat putin,si pe dc n-am gasit-o azi la cabinet..
RAMO imi pare nespus de rau de ce-am citit.......nici eu nu stiu cam ce-as putea sa=--ti spun..e greu.orcium mult curaj sa gasesti sa treci si peste asta si urma toarea data sa fie bine,sa fie cum vrei tu..
ANCAB e tare STEFAN cu cocosul.
ALEX ce tare a fost TIADRIS..
DARIANDRA cred ca afost mortala DARIA cum v-a imitat.
ANDREEA felicitari pt baietel..si eu as fi vrut primadata tot fetita,ca m-am obisnuit cu fetele...dar cand am aflat de baietel nu l-as mai fi dat pe 10 fete,asa e..ne obisnuim in orice situatioe si cu orice..sanatosi sa fie numai
VICTO multa sanatate
DULCINNEA as repeta vorbele fetelor...si eu spun sa nu te stresezi cu plicurile.la mine doctorita abia a luat plicul,era sa se bata matusa-mea cu ea sa il ieie..n-are rost sa te mai gandesti...sa scapati in pace asta conteaza..si poate pana nasti se vor rezolva toate pana la urma,de-aia si nasti poate mai tarziu..nu te-ai gandit?si eu stiu cum e cu banii cateodata..
IOANA13 ai si tu deja baiat mare...
APROPO de alucruri traznite la copii....eram la bunica-mea si vorbeam ceva de nelutu...,,SOTUL,,la care SARA rade,nu stiu de ce.A intrebat-o atunci bunicu-meo,,CINE-I NELUTU?,,asa din gluma...la care ea,,PETENU LUI MAMI...adica prietenul lui mami..![]()
HAI GABY...ce emotii ma si eu...parca ma vad acolo..fug la nany ca mor de somn.nopate buna
puisorul spune:
Super buna dimineata 
Parca intra zilele in sac, nu mai am timp de nimic
. De citit am mai citit dar de scris nici o sansa. Sunt prinsa pana peste cap cu sotul imobilizat la pat( macar operatia a reusit si mai avem doar doua saptamani jumatate pana poate sa umble) si cu Stefi cu laringita. Ii fac la greu aerosoli si dupa doua zile parca e mai bine.
Gabi 

. Sper ca pana la ora asta sa fi scapat si sa o tii deja in brate pe Sofia 
La multi ani Stefan!!! Sa fii cuminte, sanatos si sa se bucure mai si tati de tine 
La multi ani Monica si Cristina 
Alex, multumim de invitatie dar nu o putem onora din cauza de sot intr-un picior ![]()
Co, voiam sa venim si noi maine intr-o vizita de recumoastere cu Stefi la gradi dar cum inca tuseste zicem pas.
Ramo, 

Andreea,felicitari pt a doua putzulica ![]()
Adriana, cum e la noul job?
Nico, bafta la examen
. Si eu tot aman intarcatul ,cica acum sa vina primavara 
Dulcineea, eu toti banii i-am dat dupa ce am nascut, si daca nu ii dadeam tot acolo eram. Pe moasa si pe anestezista nu le-am mai vazut, iar pe doctor l-am mai vazut o data doua minute. Nu te stresa, eventual la moasa daca se ocupa bine de tine sa ii dai cativa banuti si gata. Sper sa nu te superi dar daca o sa ai nevoie de ceva pt tine sau pt bebe, spune fara nici o jena. Toate am trecut prin momente financiare mai proaste 
Elenuta, mai tuseste Iulia? Sigur o sa va ajute aparatul de aerosoli.
Raluca, imi pare foarte rau 
Ioana,ce ati acuarelit? Stefi e inca la nivelul de pictat cu degetele ![]()
Andreea, ce dulce e Daria
, cum inregistreaza copii astia tot ce aud.
O zi frumoasa sa aveti 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
bex spune:

Citez: S-a nascut Ana Sofia la 1.20 cu nota 10, 55 cm, 3600kg.Travaliu de 3 ore, n-am mai apucat epidurala. Dar intens. E superba, minunea mea de la miezul noptii...
Bine ai venit la noi printesa! Sa fii sanatoasa si sa stii ca esti norocoasa cu o familie atat de frumoasa! Felictari mami, tati, Sara pentru surioara minunata
bex spune:
In alta ordine de idei
pentru fete
Ioana, nu stiu amananunte, decat ca se simitea rau, febra etc..Sanatae multa
Ani, era faina o mica vizita la gradi
Te sun mai tarziu, desi vad ca si mata esti up:)
mami_alexia spune:
FELICITARI, GABI!!!!!!!!!!!!!!! BINE AI VENIT PE LUME, ANA SOFIA!!!!!
Sa nu uitati de mine, cu nr de telefon
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Ioana13 spune:
Woaaaw! noi dormim si Sofia vine pe lume!!!!
Bine ai venit pe lume Ana Sofia!!! Sa fii sanatoasa si fericita!!!
Gabi, felicitari!!! 

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
Gabi felicitari, Ana Sofia sa cresti mare, sa ai parte de iubire, fericire, noroc, multe bucurii si zile senine alaturi de parintii si surioara ta.

Ioana, nu e de la vaccin am avut ceva pb o geana pt sa sinteam ca ma inteapa si imi lacrima.
nrl ma bucur ca ati reusit o sa aveti o relatie ok cu bunicii, la cat este de scump Andrei era pacat sa fie alfel. succes la examene.
OanaAlina spune:
BINE AI VENIT PE LUME ANA SOFIA!!!!!!!!!!!! SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN DIN LUME!

Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
nrl spune:

BRAVO GABI!!!

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/