Gravidutze si mamici de Cluj- 149
Raspunsuri - Pagina 14
dulcineea_cj spune:
Ramo,nu stiu ce sa zic Imi pare rau Fii tare Stiu ca e usor sa-ti dam sfaturi daca nu suntem in situatia ta Incearca sa mergi mai departe 
Gabi,atunci esti in saptamana 38
Uf pai daca iti induce nasterea nu vom fii colege de salon
Lasa Sa fie totul bine Asta conteaza Nastere usoara daca sa va intampla !
bebele meu se misca foarte mult
ma mir ca mai are unde Am niste cosmaruri noaptea Tot cu nasteri si bebelusi
Va multumesc fetelor pt incurajari !
39+
Andrei Sorin
eladea2005 spune:
Gabi, mie cand mi s-au fisurat membranele si pierdeam lichid, m-au internat, m-au pus pe antibiotic dupa masa si a doua zi dimineata am si nascut...dar n-a fost nimic indus...
Ramo, nu am cuvinte...nu stiu ce-as putea spune...

imi pare nespus de rau..sa-ti dea DD putere si sa treci peste aceasta incercare...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
16+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Gabriela77 spune:
Andreea, exact asta mi-a spus si mie. Inducerea, doar la nevoie! Dar deocamdata, nu stim sigur daca e lichid amniotic, asta vedem maine!La Sara am stiut sigur ca e lichid amniotic,a curs semnificativ, desi erau doar fisurate membranele. Acum, doar asa, cate putin, de-aia sunt derutata...La tine cum a fost?
Dulcineea, eu nu simt ca va fi maine, poate de ziua lui Alex![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia
38 +
Sa vii cand stii tu, puiule!
mami_alexia spune:
Ramo, 
Gabi, oricand ar fi sa nasti, sa ne anunti, sa pregatim 
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
kitzy spune:
Ramo imi pare rau
Of, cat de bine te inteleg....
Eu azi am fost in clinica la eco ca era dr de garda, sarcina mea nu evolueaza nicicum, e doar saculetul, clar arata mai mic decat saptamana in care as fi, mi-a zis ca dupa cum arata n-o sa ramana mult acolo si in 2 saptamani ma duc iar la control si imi da si ce analize sa fac. A zis ca e rotund, bine plasat in uter, chiar pe centru, dar....nu se dezvolta. Asta e, acuma sper sa aflu din analize care-i hiba.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
dulcineea_cj spune:
Hi Hi,Gabi,poate totusi o sa fim colege de salon
Mai fetelor,e normal sa-l simt pe bebe invartindu-se ca un ac de ceasornic?
cand ein stanga,cand in dreapta,cand e pe orizontala
Nu ar trebui sa stea doar cu capul in jos?
39+
Andrei Sorin
bex spune:
Neata
pentru fete!
GAbi, astept vesti!
Ramo imi pare tare rau pentru voi ca iar se intampla....Putere si curaj!
Raluca, sanatate multa!
Alex, am scris un mesaj lung cu ce face mamaruta mea, dar mi s-a sters ca am tasta ceva aiurea, asa ca o sa iti zic pe viu:D Ideea e ca face ...de toate...papa singura 100% aproape, e harnicuta foc, ace divrese treburi fara sa o puna nimeni, canta si vorbeste intruna, se joaca cu bebelusii, ii hraneste, pipi etc, frunzareste la carti toata ziua (azi are prezentare la gradi o cartica cu o poveste noua, eu am luat Angelina-BAlerina, trebuie sa explice imaginile copiilor si sa spuna pe scurt contintul cartii, na treburi serioase:P Abia stept sa va vad pe voi...
Cred ca am mai vrut sa mai zic ceva, dar de nervi ca mia-am sters mesajul, am uitat:D
o zi faina sa aveti
OanaAlina spune:
buna dimineata!
RAMONELLA - nici nu stiu exact ce cuvinte sa folosesc ca sa exprim cuvintele mele de incurajare. iti doresc din suflet multa putere sa treci si peste asta si data viitoare sa fie bine! 
CO - ma bucur pentru tine/voi ca aveti asa o minune in viata voastra! 
GABRIELA - ha, ha, ha! ma distrez de tine si de DULCINEEA! Si eu cu RAMONA ne faceam planuri mari ca vom naste deodata si vom sta in acelasi salon... dar nu a fost sa fie... important e sa fie bebitii sanatosi si voi la fel!
ma sta Sofia la caldurica???
Noi suntem bine. Analizele sunt super ok, nu suntem anemice, nici alte probleme... ufff! am rasuflat usurata! ca sa nu intrerupem contactul cu copii pana ne intoarcem la gradi, am inceput sa mergem la CLUBUL PITICILOR! in fiecare luni si joi de dupa-amiaza! avem activitati super ok pe care cu siguranta nu le-am presta acasa... pictam cu manutele cu tempera, ne jucam cu plastelina facuta de noi din faina, ne jucam cu malai, gris... cantam, spunem poezii... e bine! dar totusi SORINA ramane de suflet. Maria ma tot intreaba cand mergem la ea.
asa ca ne vom intoarce curand la gradi.
va doresc o zi frumoasa! 
PAULA - multumescd e pontul cu setul de inox! Mariei ii place tare mult! 
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
ELENA - si noi tot aparat de aerosoli OMRON avem si sunt tare multumita. cui ii faci aerosoli? cu ce anume? Dragos este cu tine sau l-ai dus la bunici??? 
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
soanso spune:
neata la o cafea tareee
,
nu mai am nimic la ochi...bine cu nu m-am dus ca sigur imi gasea ceva
.
Ramonella, numai pb cine trece prin asa ceva stie ce e acum in sufletul tau
, iti tb multa putere, optimism, curaj sa poti merge mai departe, daca tin eu bine minte este a doua oara cant ti se intampla asta si deja pt mine e un semn de intrebare de ce...
nu stiu acuma cum se procedeaza dar mie la prima sarcina mi-au trimis la Bucuresti "samburelul" oprit in evolutie sa vada ce si cum, doar dupa vreo 6 luni am avut "unda verde" pt bb2, plus o gramada de analize si supraveghere maxima.
Bea ce face??? nu ai mai scris nimik de ia.
co, ce matinala esti
,ai fetita mare deja, azi maine mergeti si voi doua la shopping.