prezenta la "umanitare"
Raspunsuri - Pagina 3
ioanadara spune:
Nushulica, am inteles ca esti foarte dezamagita insa pisigri de exemplu a punctat foarte bine.
Si ce vreau eu sa spun este ca mai exista si alte persoane care au nevoie de ajutor si care nu se regasesc la umanitare pe Dc. Deci, unii aleg sa ajute in alt fel.
Eu de exemplu am avut o mare dezamagire acum multi ani cand am trimis bani prin posta pentru un caz de pe net si de atunci am ales un alt mod de a ajuta.Sunt atatia oameni in jurul meu care au nevoie de ajutor si atatea organizatii la care am mers si am vazut cu ochii mei cate suferinte alina incat eu cel putin am netul sters clar din punctul asta de vedere.Ultimul lucru pe care l-as face ar fi sa trimit bani pe neve.
Va felicit sincer pe cele care va ocupati de umanitare pe DC insa si va admir .
nushulica spune:
intru sa va multumesc tuturor,si celor care ati scris si celor care ati citit din umbra pt ca se vad deja rezultate,la bazare s0a intrat azi ca in vremurile bune
de David
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Nu neg ca mi s-a parut mediatizarea unor cazuri pe subiecte unde activeaza fete care au si ele cazuri la umanitare mai mult decat jignitoare, dar ... Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Te referi la mesajele mele, nu?
Intentia mea nu a fost sa jignesc pe nimeni, ci sa fac cunoscute bazarele. Sunt mamici care intra doar la topicurile de la scutece, nu citesc tot forumul, sunt mamici care s-au inscris de putin timp pe site si nu stiu de bazare sau mamici care au participat la bazare, dar intre timp au uitat de ele.
Si nu inteleg de ce ar fi jignitoare mediatizarea la subiectele unde activeaza?
Oricum, imi cer sincer scuze daca am suparat pe cineva, nu aceasta a fost intentia.
nushulica
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
alinamoro spune:
Fetelor, eu am cumparat multe hainute si lucruri dragute de la bazar, am cumparat pentru copiii mei, dar si pentru niste familii mai saracute. Erau hainute ff frumoase, in stare excelenta si la preturi infime. Unele sunt noi, cu eticheta.
P.S. Kid, sunt sigura ca mamagiuliei nu se referea la tine.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
szivarvany spune:
Nu, Kid, pe tine te iubesc din umbra, la fel si pe Kari
Scriu si aici, mi-a picat rau intr-o dimineata un alt mesaj, pe la subiectul leoaicelor unde scriu Dodo si Leditia ; stiti, ele scriu asa, neagresiv, si atunci am avut si eu acel moment absolut neputincios care te scoate din minti si nu mi s-a parut corect fata de ele si alte cazuri.
Imi cer scuze oricum tuturor
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kariguld spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Nu, Kid, pe tine te iubesc din umbra, la fel si pe Kari |
sentimentul e reciproc, mai ales ca eu te adimr pe tine si pe conchita ca sunteti mame singure si foarte puternice! asa va vad eu! jos palaria in fata voastra!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Dorothee spune:
intr-adevar, binevenit subiectul. am dat o fuga pe la bazar si am vazut hainute frumoase si bune. voi cumpara si eu mai ales in semn de apreciere pt cei care organizeaza si activeaza mai des acolo.
si eu ma gandeam intr-un timp ca s-ar putea sa fiu intrebata (mai ales ca mai vizitez si Sufletul Credintei) de ce nu poftesc si pe la umanitare?!
pt mine "prezenta la umanitare" inseamna milostenie, adica din pronia dumnezeiasca dau si celui care are mai putin. am dat si tb sa recunosc am primit inmiit inapoi. cand eram singura si mai saracuta, la salariu, cumparam de o anumita suma mancare pt o batranica. O data de Anul Nou mergeam spre parcul Cismigiu - Bucuresti, in fata mea o batranica in papuci de plastic se deplasa f incet, incerca sa urce o treapta la alimentara de pe str Kogalniceanu, dupa ce am ajutat-o mi-a spus ca vrea sa cumpere un pachet de unt. asadar, amarata voia sa se rasfete cu un pachet de unt de Anul Nou. Am facut cale intoarsa, stateam in Militari si am pus repede din toate bunatatile trimise de acasa si am adus si batranei. A fost cel mai frumos moment din viata mea pe anul 1997 cand i-am vazut chipul in camaruta ei de la mansarda, plin de bucurie ca m-am intors intr-adevar la ea cu cele promise).
De sf. Nicolae, anul trecut am luat cadouri si am impartit la biserica la copii.
am spus toate astea, nu ca sa ma laud. suntem prezenti in viata aproapelui nostru (recunosc se poate si mai mult), dar mai putin virtual.
pt cei care sunt si virtual alaturi de semenii nostri la nevoie.
Natasa spune:
Problema nu este sa ne justificam daca dam si unde. Problema e ca daca nu reactionam si la cazuri pe care nu le vedem cu ochii nostri, niste copii care au nevoie se sume uriase de bani nu au nicio sansa la viata. Intrati aici tp://www.alexav.ro/ , de exemplu si spuneti ce sansa are copilul asta daca nu donam fara sa o cunoastem direct??
nushulica spune:
citat din mesajul lui Dorothee intr-adevar, binevenit subiectul. am dat o fuga pe la bazar si am vazut hainute frumoase si bune. voi cumpara si eu mai ales in semn de apreciere pt cei care organizeaza si activeaza mai des acolo. si eu ma gandeam intr-un timp ca s-ar putea sa fiu intrebata (mai ales ca mai vizitez si Sufletul Credintei) de ce nu poftesc si pe la umanitare?! pt mine "prezenta la umanitare" inseamna milostenie, adica din pronia dumnezeiasca dau si celui care are mai putin. am dat si tb sa recunosc am primit inmiit inapoi. cand eram singura si mai saracuta, la salariu, cumparam de o anumita suma mancare pt o batranica. O data de Anul Nou mergeam spre parcul Cismigiu - Bucuresti, in fata mea o batranica in papuci de plastic se deplasa f incet, incerca sa urce o treapta la alimentara de pe str Kogalniceanu, dupa ce am ajutat-o mi-a spus ca vrea sa cumpere un pachet de unt. asadar, amarata voia sa se rasfete cu un pachet de unt de Anul Nou. Am facut cale intoarsa, stateam in Militari si am pus repede din toate bunatatile trimise de acasa si am adus si batranei. A fost cel mai frumos moment din viata mea pe anul 1997 cand i-am vazut chipul in camaruta ei de la mansarda, plin de bucurie ca m-am intors intr-adevar la ea cu cele promise). De sf. Nicolae, anul trecut am luat cadouri si am impartit la biserica la copii. am spus toate astea, nu ca sa ma laud. suntem prezenti in viata aproapelui nostru (recunosc se poate si mai mult), dar mai putin virtual. pt cei care sunt si virtual alaturi de semenii nostri la nevoie. |
mi-au dat lacrimileai un suflet mare!
de David
Dorothee spune:
da, Natasa, ai dreptate, uneori suntem mai "Toma necredinciosul".
tocmai am sunat si eu la teledon la Alexandra. stiu e putin...