Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
merci de urare Helbi , dar n-a fost ala tortul meu, l-am descoperit doar ieri, al meu a fost unul simplu de ciocolata ... iti pun www.cevabun.ro/tort-de-ciocolata-cu-mango-si-cocos/" target="_blank">aici linkul si ai si reteta. si mie mi-a facut pofta si-am zis ca incerc sa-l fac cu prima ocazie.
Anda eu una m-am porcit ieri cu tortul de cioco pe care mi l-am facut ... , am avut o reteta de crema de cioco de la mama bestiala ...
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anda spune:
Getuleee, tort zici??
Sa ne dai reteta si noua, plzzz.
O cafa merge?
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
iupiiiiii ningeeeeee sunt happyyy
asa-mi place , chiar imi place .... copilu s-a trezit la ora 8.15 cu gandul ca ningea aseara si se intreba in somn "oare s-a depus?" chiuia la telefon de fericire
speram sa nu se topeasca, sa mai ninga azi .... si diseara la bulgarit cu noi
asa-mi place sa privesc pe geam cum ninge ... cu ceaiul in fata aburind offf daaaa chiar e frumos asa totul alb .... diseara musai sa fac poze in parc
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii iupiiiiii ningeeeeee ![]() ![]() ![]() |
io numa injur de dimineata parca am dat in tourette, din cauza de
![](auto.gif)
![](bang.gif)
inainte, stinga, dreapta, si iara inainte, foaaarte sexi am fost pe sosea
![](icon_smile_big.gif)
hai Danutzo, da cu bulgareala, bucura-ma si pe mine
![](pupic.gif)
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
andanii spune:
da, da, daaa diseara bulgarit si poze .... multe poze cu copaci plini de zapada ... peisaje de vis, totul alb ....oooo ce faine poze o sa facem ... suna bine andule ????
las' incolo ... cauciuce de vara detin si io, merg incet, admir peisajul si nu ma deranjeaza dansatul ...
hai ca-i frumos ....
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Mariaa spune:
neatza si spor la treaba, io bulgareala o las pe maine la gramada daca-i vorba de dans ma bag si eu la o lambada in pasi de vals..
o zi faina! mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
silvana75 spune:
de niste zapada proaspata parca m-as bucura si io, am numa deaia statuta si inghetata de aproape o luna de zile de cand n-o mai nins
iau si eu o cafa de la voi si o tai la sapa
Dana, distractie la zapada si musai sa vad si eu poze, daca se poate bineinteles
de Mihi mai stit ceva? o seara faina
danitin spune:
Salutare. Io-s in toane .... intelegeti voi. Cu tot regimul si grija pe care o am, m-am pricopsit iarasi cu o criza din aia naspa rau de tot, care-mi trezeste instinctele autodistructive de scorpion. Off, o sa dau in depresie ... n-am chef de nimic, n-am energie, n-am avant ... pe unde e butoiul ala in care ma pot ascunde in cazuri din astea??
andanii spune:
neata zuzele
dau un ceai "African Dream" bunnn cu niste wassa cine doreste , cine pofteste
azi nu mai ninge si nu-mi place .... aseara n-a prea fost zapada pentru bulgarit
asa caaaa am facut matematica
cine a mai vorbit cu mihi ??? cum se simte ???
o zi buna
ANDANII
anda spune:
Danitin, o sa-'nvetzi si tu s-o lasi mai moale, si-o sa vezi ce e important si ce nu in viata asta mare....iti doresc sa vina grabnic ziua aceea. Pina atunci te invit aiiiciiii, este ziua taaa si sponsorizes un SPA special pentru tine
Hai ca trece, da' schimba mama ceva, ca nu e bine
Andaniii, io ma infig in ceai , suna bestial, ca wassa aia nu-mi place