Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
andule huhhhhhh .... cred ca se face , se face
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mariaa spune:
asa, deci incalzirea o prins...okeeee
Deya - io nu ma pun in printzip nasa la nimeni n-am atata tupeu
si ce te faci daca Guestus e de fapt popica?! ha?!
Doris, hai cu tata, hai cu tata...hai la lumina
Mihilicaaa, sunteti bine?? Sa indraznesc sa intreb daca vii?!
Aida, abia astept sa vad si eu foca mica
Vikii, te bagi?! haida sa-ti vaz ochii
Ana, ti-o spun pe-a dreapta...eu nu pot sa-mi imaginez intalneala (cat de mica) fara tine. Tu esti ca ceasu' si daca ma duc si stiu ca tu nu esti prima acolo, ii ca si cum nu-mi beau cafeaua dimineata
Daca tot ii 'bal mascat' atunci mi-ar mai place sa le (re)vad pe Laura, pe Alexa, pe Monica...si ca tot am ajuns la tine, iti zic
La multi ani, Zianei!
sa fie sanatoasa si sa va aduca multe, multe bucurii! sa-ti traiasca sanatoasa si fericita prunca, mamico!
aduc si io un shol de doara stam batz cumva...
mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
anda spune:
DECI:
Vineri 12 februarie, la Pizza Hut (Mall):
1. Aida si foca
2. Simo
3. Ana
5. Getulica
5. Doris
6. Andanii
7. Danitina ....??? huh?
8. Je
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
Ana68 spune:
Sal'tare...
Deci io inca nu am vorbit cu mustacila pentru vineri , pufai havana si ma joc cu petalele de trandafir...dar io zic ca vine si mandea , asa ca ceasornic sau ne -nu conteaza ce urmeaza dupa ne- io zic ca ajung vineri la pizza HOT...e bine ca acolo poti sa bagi si la felie , nu numai la pizza intreaga si au si salata....asa...deci.Unu' la mana.Doi la mana Carturestiul s-o mutat la penultimul nivel...sub locul de haleala de la ultimul nivel...asa ca pizza Hut este la primul nivel ....langa ce se demoleaza pe acolo si langa Altex...
No gata...agiunge aberatia...ne vedem cand ne intalnim...
Ana68 spune:
Si sa nu uit: Monica , la multi ani pentru dulceata ta de fata , cretulina scumpa!Sa-ti traiasca , draga mea , sanatoasa minunatia de copiluta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
salutare
in primul rand, Monica LA MULTI ANI pt fetita ta frumoasa, sa-i dea Domnul sanatate si mult noroc!
in al 2-lea rand: la ce ora ne intalnim? eu as prefera sa vin la 4 ca as veni direct de la servici, dar mai poate veni careva la ora aia?
in al 3-lea rand: abia astept sa va vad si pe tine Danitin sa te cunosc si live ...
dau o de pranz si
la munca ...
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Monica La multi ani !!!!!! multa sanatate si noroc sa-ti traiasca sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
silvana75 spune:
Ziana, printesa mica de Monica!
Ana, no ca ma incalzi de dimineata ce-o fi pana diseara
Anda, i gaciu nau
vickip spune:
LA MULTI ANI ZIANA!
Ma bag si eu la intalneala, dar pot sa ajung numai dupa 6...probabil pe la 6:30 daca stati pana atunci....