Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
'neata
Maria, sanatate la titirez! Te rog da-mi si mie reteta aia de placinta cu dovlec. Imi amintesc ca facea bunica-mea placinta din aia de intindea aluatu cat masa de mare, noi copii rupeam marginile care treceau de masa, puneam dovleac ras si zahar si dupa aia o rula, o baga in tava si presara zahar deasupra, asta e placinta copilariei mele, cred ca n-am mancat de 15 ani iar daca as reusi sa fac ar fi super.
Am rabdat 3 ani in speranta ca imi face si mie cineva statuie intr-un tarziu am ajuns la concluzia ca nimeni nu da doi bani pe tine si daca tu nu faci ceva pentru tine, nimeni n-o va face
Anda, aveti vacanta??!! e vacanta? nu s-o terminat trimestru/semestru sau cum i-o zice inainte de sarbatori? anyway, sa aveti odihna si distractie
Ana, ma bucur ca totu e liniar la voi. Aveai dreptate cand imi ziceai de planuri si asteptari in noul an, simteam ca urmeaza ceva schimbari.
Doamne Doamne sa-mi dea putere sa fac tot ce mi-am propus si atunci pot zice ca intr-adevar am facut schimbari uriase in viata mea. gasca, un weekend minunat cu soare in suflet va doresc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 Am rabdat 3 ani in speranta ca imi face si mie cineva statuie ![]() "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." |
chestia asta merita...merita...merita...o www.lalena.ro/43-reteta-placinta-cu-dovleac.html" target="_blank">reteta traditionala de placinta cu dovleac
![](floare.gif)
ar trebui sa ne-o scriem pe frunte. multe dintre noi. ca o singura viata avem.
io o sa-mi amintesc cred ca toata viata, ca intr-o zi amarata rau rau de tot, cu vreo doi ani in urma, Ana mi-a amintit ceva de un tren care pleaca si nu mai vine si ca-i tare important sa te sui la timp in el, sa nu casti gura prea mult in jur la minunatiile lumii ca risti sa pierzi minunatia din viata ta!
io-te de aia mi-am amintit acuma asta, ca ma uit cum doarme minunatia de langa noi si imi amintesc cum am bagat cox sa prind trenul...Ano
![](floare.gif)
week-end fain tuturor
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](olala.gif)
![](al9leacer.gif)
![](floare.gif)
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
![](copilas.gif)
![](icon_smile.gif)
![](ploua.gif)
silvana75 spune:
cumparat dovleacu si aluatu frantuzesc, care nu stiu exact cat de frantezesc e dar altceva n-am gasit, asa ca maine va arat pie dovleceasca
pana una alta va invit la o felie de pita de la Maria cu zacusca romaneasca de la mine
vickip spune:
Ola,
Poftiti la o cafea de dupa-masa!
Totul liniar la noi, nimic nou, nimic deosebit!
Multa sanatate la bolnaviori, vacanta placuta la scolarei!
Va pup
Mariaa spune:
Vikiii-Vikiii-Vikiii quess uat ...
![](punk.gif)
![](punk.gif)
in rest mai liniar decat atata nu cred ca se poate...adica ba da...am vazut pe aici un subiect care inca e plecat cu colinda, deci se poate si mai rau
![](icon_smile_big.gif)
va pupam si noi si uram sanatate tuturor de la mic la mare
![](pupic.gif)
btw, tare buna zacusca Silvano, vrei sa vii de cuscra la mine?!
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](cheers.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](olala.gif)
![](al9leacer.gif)
![](floare.gif)
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
![](copilas.gif)
![](icon_smile.gif)
![](ploua.gif)
silvana75 spune:
vin vin numa sa sti ca zacusca n-am facut-o eu, am luat-o de-a gata, eu ma laudam cu eticheta dau si sampania numa sa fie ok