Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Anda, sa-ti traiasca sotiorul ani multi si fericiti!

Silva, oau, superb plan de vacanta. Ma abonez de pe acum la citit jurnal de calatorie si vizionat poze.

Doris, merci de incurajare, asta este, ce sa-i fac ... traversam o perioada super naspa, cu reduceri si spectrul restructurarilor mereu atarnat deasupra capului si trebuie sa fac tot ce pot ca sa ma dovedesc suficient de utila. Sper sa-mi treaca pasa asta naspoala si sa reusesc sa-mi revin emotional, ca pe urma nu-i problema de luat muntii in piept.

Maria, nu neaparat bonusul, la urma urmei nici nu e chiar asa de mare dar ... mi-e groaza de o eventuala reducere de posturi. Acolo se pune problema, cine ce face si cat de greu de inlocuit e ... as putea avea viata mult mai usoara, daca m-as limita strict la ce am eu teoretic de facut si nu m-as agita nici pe partea asta prea mult. Dar, ma repet poate, am viziunea zilei in care se va hotara ca se mai reduc "n" posturi. Si atunci cred eu ca-mi va prinde bine sa fiu cea care face si asta, si asta, si aialalta decat una ale carei atributii le poate prelua foarte usor un coleg.

Ana, ce faci, esti pe post de supersonic? Tot am vrut sa-ti spun ca-mi place tunsoarea Luanei, dat tot am uitat pana acum ....

Mihi, sper ca esti bine .... daca ajungi acasa da un semn mititel si nu uita, orice ai nevoie, sarim oricand....

Geta, sper ca nu ai tu necazuri la lucru ... in rest weekend placut si drum bun, la dus si intors.

Lori este invitata la ziua unei prietene dar smarcoceste zdravan, asa ca nu as duce-o. S=a pus insa pe plnas si cred ca reuseste sa ma induplece. Sper sa nu o ia o raceala urata, deocamdata suntem pe Nurofen si Tantum lemon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mihisorule pupici sa treaca febra si sa ajungeti repede acasa

anda sotiorului tau , multa sanatate si bucurie si tot ce va doriti scuze de intarziere

... pup gasca ... am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Andule cu intarziere (n-am intrat deloc pe forum tot we si n-am stiut )si scuzele de rigoare , La multi ani sotiorului tau , sa-ti traiasca sanatos si cu mult noroc

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

La Multi Ani Cosmin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Poftiti la un www.qack.com/wp-content/uploads/2009/10/green-tea.jpg" target="_blank">ceai verde chinezesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

multumim de urari.

Io ca acceleratu', saptamana noo, treaba kkalau....pusike si spor la munci.

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Salut! moama, ce liniste pe aici ... v-a amortit gerul? Adevarul e ca strange rau pe-afara. Spiridusul a ramas astazi acasa, din cauza de raceala, asa ca am trebaluit impreuna chestii casnice. In rest, simt ca incet, incet, ma extrag din butoi, sper sa nu intervina nimic care sa ma trimita inapoi.

Mergi la inceput

Alooo? ce se intampla, eu inchid seara, eu deschid a doua zi? Unde sunteti, ce faceti?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

io pe aci un pic ciufuta cu lucru asta ... in rest liniar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

hello .... haideti la un ceai ... de data asta cu fructe de padure ... va dau si-o chifla facuta de mine .... vreti ??? v-am facut pofta

in rest ce sa va mai spun ???
ma bucur pentru ca ninge si la noi , mai timid, da ninge totusi poate se depune, de cand o astept

pe copil il doare piciorul in continuare, aseara l-am tot dat cu creme de tot felul .... adevarul e ca s-a lungit lunile astea foarte mult si din cauza asta apar si problemele

aseara am mers sa-i zic la antrenor ca-l doare tare piciorul si sa-l lase mai moale la miscarile cu piciorul drept ... a inteles si a facut cu ei samba , care nu solicita asa mult genunchii ca si jive de exemplu

sunt putin intoarsa pe dos sunt ... poate daca va ninge mai tare ma voi inveseli putin

voi ce mai ziceti , ce mai faceti ???? nici o noutate nimic ???? chiar nimic ????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput