Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)
Raspunsuri - Pagina 7
alynta27 spune:
Roxi.........cred ca merita scaunul de baie, dar daca il aveai de pe la 4 luni..Noi nu avem, dar nici nu-i i-au! Sta singur (supravegheat" in cada in fundulet! Si apoi nu stiu daca ar sta "incatusat", daca nu a fost obisnuit pana acum.... Poate fetele care il folosesc sunt de alta parere!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
laurraa spune:
aici am gasit pt cadita cum are Lauraohttp://www.bebestore.ro/sanatate-si-ingrijire/igiena-si-baie/scaun-baie-pentru-copii-primii-pasi.html
http://www.bebestore.ro/sanatate-si-ingrijire/siguranta/-saltea-baie-anti-alunecare-forma-piciorus-chicco.html
si saculet tot pe sitehttp://www.bebestore.ro/alimentatie/canute-boluri-si-accesorii/saculet-pentru-hranire-bebelusi-primii-pasi.html
alic, suntem 4 prietene cu copilas si am facut o comanda de toata frumuseteaaaaaa
![]()
asa in iuda sotilor
; am luat multe; am gast acolo si balsam pt rufe chicco 750 ml 12 ron, paturica de joaca cu jucarii 50 ron,multe
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
otiliap spune:
buna fetele!
beca, eu asa fac cu mancarea la matei:cand nu vrea sa manance pregatesc acelas fel de mancare in 2 moduri, unul cu cereale si altul cu biscuiti. poti incerca si tu strivind mancarea diferit> intr-un bol ii pregatesti mancarea mai greanulat, in alt bol - mai putin granulat. dupa care ii dai o ligurita dintr-un bol si a doua lingurita din al doilea bol. poate se va obisnui intr-un final. sper ca m-am facut inteleasa. 
alic, am vazut pozele. superbe!! 
laurraa, multumesc pt raspuns. eu inca mai am in casa dexametazona si chiar ma gandeam sa o arunc.
si multa sanatate printesei!!
flobaby, si matei ciupeste cat poate pe cine ii pica la mana
. si mai si trage de par cat poate el. si are ceva putere in manutele alea micute. 
mamica_oana, felicitari pt dintisori, kg si cm!!! eu ii dau lui matei in acelasi timp si vigantolul si vit C, zilnic, fara pauze. 
miruta, multa sanatate antoniei, sa treaca cat mai epede si mucusorii!!
beca, abia acu am vazut intrebarea ta, asa ca raspund cu intarziere. ieri am facut spaghetti bologneze cu piept de pui si paste cu lapte. azi nu am facut nimic, imi astept sotul sa prepare el ceva bun. eu doar am aspirat prin toata casa. mai am doar baia de la etaj se curatat si gata!!!!!
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
ginette spune:
Pup mamici si bebici si insanatosire grabnica bebicilor bolnaviori

nu am mai reusit sa scriu pe motiv de Maya tare maraita de cateva zile, nu vrea sa stea deloc singura ziua, se agata de mine si vrea in brate sau vrea sa o tin sa stea in picioare. Maraie continuu, face ceva de genu' mmmm...mmmm...mmm..bbbb.bbbb....
Acum doarme si ma apuc si eu sa citesc din urma.
Gina - mamica de Stefania-Maya 08.06.2009
strunfita spune:
Laurraa, vezi ca balsamul de corp (chit ca e chicco) nu e indicat pentru pielea sensibila. Doar detergent hipoalergen sau clatire suplimentara.
Roxi, ma bucur sa te citesc din nou. Nici a mea nu vrea deloc sa stea la cineva strain.
Otiliap, si tu harnicutza, ca si mine (mi-au murit laudatorii)
Of, maine trebuie sa fac mancare si mi-e asa de greu. Voua va place sa faceti mancare. Mie mi se pare asa o risipa de timp 
na ca s-a trezit
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita Laurraa, vezi ca balsamul de corp (chit ca e chicco) nu e indicat pentru pielea sensibila. Doar detergent hipoalergen sau clatire suplimentara. Roxi, ma bucur sa te citesc din nou. Nici a mea nu vrea deloc sa stea la cineva strain. Otiliap, si tu harnicutza, ca si mine (mi-au murit laudatorii) Of, maine trebuie sa fac mancare si mi-e asa de greu. Voua va place sa faceti mancare. Mie mi se pare asa o risipa de timp ![]() na ca s-a trezit Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Poze ***Poze *** Poze "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
bine ca mi-ai zis ca Maya e tare sensibila; stiti de ce oare nu mai este dalin detergentul pentru bebelusi? nu-l mai gasesc in carrefour si nici la magazine; cu ce sa-l inlocuiesc? tu cu ce speli? spor la tb si eu sunt cu curatenia astazi

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
coraly spune:
Carmina, mie imi place, dar nu am timp
Vroiam sa zic ca am vazut pozele si ce casa frumoasa aveti, dar acum zici ca tocmai v-ati cumparat una, deci pozele in ce casa erau? Sau am pierdut eu ceva?
Ioana, foarte dragut covorul de baie cu suport! Deja ii vedeam pe ai mei amandoi:) Numai pe site-ul ala strain exista asa ceva?
Nu mai stiu cine mi-a zis de legume, ca le amesteca cu ceva, ei si eu azi am amestecat un morcov mic (din supa noastra!) cu niste dovlecel fiert la aburi si un strop de ulei de masline, un picur de sare si putin lapte de-al meu. Si a luat vreo 4 lingurite. S-a strambat ca de obicei, si si-a facut greata, dar a mai deschis de 2-3 ori gura! Deci am progresat![]()
A, si l-am masurat iar si luase 100 g in 2 zile! Acum ma gandesc daca n-ar trebui sa-l tin pe antibiotic din ala de control, ca daca revine infectia se duce naibii crescutul iar...
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita Voua va place sa faceti mancare. Mie mi se pare asa o risipa de timp ![]() na ca s-a trezit Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Poze ***Poze *** Poze "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
Mie nu-mi place, si in nici un caz cu 1-2 copii in brate. Cu toate astea, le fac fetelor zilnic, vreau sa le dau mereu proaspat.
Nicuratze, multumim mult

.Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
strunfita spune:
Laura, eu spal cu Sodasan bio hipoalergen (de pe elemental.ro) pentru amandoi copiii.
Coraly,
casa din poze e a unor prieteni buni din Arad unde am facut revelionul. Au o casa tare mare si frumoasa. Bine ca a papat Dominic ceva, a luat tare bine in 2 zile.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
clodyac spune:
nici mie nu-mi place sa gateasc bleahhhh dar daca trebuie trebuie

lauraa eu spal cu detergent pentru bebe de la sano de la inceput si nu am avut deloc probleme

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic