Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*
Raspunsuri - Pagina 7
hepilica spune:
devylla - foarte interesante detaliile date de tine referitoare la diversificare. multumesc. eu sunt avida de informatii la acest capitol pentru ca nu vreau sa gresesc cu ceva atunci cand voi incepe diversificarea maiei, iar ceea ce ai scris tu mi se pare atat de pertinent..
orice info crezi ca ne mai sunt utile, "lanseaza-le" si la noi te rog.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
cristina_ana spune:
Buna dimineata!
Urez si eu La multi ani bebelusilor nascuti astazi!
Si nu in ultimul rand:
La multi ani Eva de Ellenuta!!!!!! Sa cresti mare, sanatoasa norocoasa si frumoasa si sa iti bucuri parintii toata viata!
Petrecere frumoasa astazi!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
x_ggg spune:
Multumesc mult, Cristina_ana si Dana15!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de
Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
cristina_ana spune:
Raluk, am vazut pozele tale si nu pot sa spun decat ca am ramas cat se poate de impresionata de cat de frumosi sunteti!!!! Tu esti deosebit de frumoasa, mi-a placut totul la tine, in special rochita, ai fost adorabila! Alex este un frumusel, si mi se pare ca totul a fost perfect la botez. Felicitari!
Crocodana, Ama ta este o fetita perfecta. De revista! SI ce par frumos are!!!! Iar ma apuca plansul ca a mea este cheliuta!
Suede, am devorat si pozele tale. Astazi am primit pe mail oferte pentru Corfu si a inceput sa ma bata un gand de duca!
Acolo se poate ajunge si cu masina? Ma gandesc ca decat sa ma duc in Turcia unde sunt legata aproape numai de hotel, parca ar fi mai frumos sa merg in Grecia si sa ne plimbam cu masina prin toata insula.
Ieri nu am mai intrat pe forum. A stat psiholoaga de vorba cu noi 3 ore si jumatate. Am aparticipat si eu la discutie, dar mai mult a vorbit ea cu sotul. Ne-a facut bine discutia, acum sa vedem efectele.
Astazi nu stiu ce sa fac. Pare asa de urat afara!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
monica_dicut spune:
In alta ordine de idei, (am stat mult sa ma gandesc daca sa scriu sau nu dar vreau sa stiti ce simt), am tot observat in ultima vreme ca "cineva" este cam deranjat de "plangerile" mele si sare dupa fiecare post al meu sa-mi spuna sa nu ma mai plang.
In primul rand vreau sa stie ca mi-am dorit enorm acest copil, este sulfetul meu, motivul pentru care traiesc si respir in fiecare zi, asa cum sunt convinsa ca este pentru fiecare dintre voi (nu al meu desigur
). Din pacate, temerile mele au fost alimentate inca din prima lui zi de viata prin faptul ca a avut diverse problemute pe care nu le mai enumar ca se stiu foarte bine. Piticii din pacate au fost alimentati in continuare si dupa ce am ajuns acasa si de catre asistenta, pediatra, apoi de catre doctorul la care am facut eco transfontanelara. Mai presus de toate astea este insa instinctul meu. Din pacate, acest instinct nu prea m-a inselat de-a lungul vietii culminand cu sarcina din 2008.
Ideea este ca mi-as dori din suflet sa fie un copil normal, sanatos si toate cele, nah, ca fiecare. DIn pacate insa observ le el ca azi face ceva, maine nu mai stie sa faca, peste 2-3 zile o ia de la capat. Din punctul meu de vedere nu isi tine inca bine capul, nu se sprijina pe coate, cade ca o placinta iar daaca il pun in fundulet i se lasa capun in jos. De prins... prinde asa si asa, cam stangaci. Nu isi prinde picioarele, nu s-a uitat niciodata la maini, nu gangure ci doar scoate niste sunete ca niste vaiete asa. In schimba ma bucura orice zambet al lui, zambet pe care-l afiseaza cam rar si provocat intens. A avut cateva tentative reusite de intors de pe spate pe burta si cam atat. Probabil ca o sa ziceti ca sunt nebuna, si din suflet sper sa fie asa. PRoblema este insa ca am 4 nepotei si o finuta care au crescut sub ochi mei si cam stiu ce face un copil de varsta lui. Da, fiecare are ritmul de crestere dar totusi niste "reguli" exista.
Ideea este ca daca m-am plans, m-am plans justificat si nu vreau sa fac pe victima sau mai stiu eu ce. Nu ma intereseaza compasiunea nimanui. Consider ca este un forum public unde am DREPTUL sa ma exprim liber fara sa fiu judecata. Daca cineva are o parere proasta de spre mine, as vrea sa o tina pt ea si nu sa o posteze clar si raspicat pe forum. Sau sa-mi spuna pe privat: esti nebuna du-te si cauta-te!
Si cu asta am incheiat pledoaria si ceea ce vroiam sa spun despre acest subiect. NU voi mai scrie niciodata despre ce face sau ce nu face Dragos. Este copilul meu si il voi iubi si ingriji orice s-ar intampla.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
neatza! in primul rand sa pupam toti sarbatoritii de azi, cu un pupic in plus de la Ebru pt Brucu 
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI Bruce Nicholas, Carina,Carol Ioan, Ruby Dinu Andrei, Vladimir Ioan, Bogdan Teodor Constantin, Mihai Dragos si daca am retinut bine, LA MULTI ANI SI PT Eva 

doi la mana, Raluk fff frumoase pozele, in special datorita protagonistilor
tu ai fost o frumoasa, arati tare bine si mi-a placut rochita ta, iar Alex un smecheras cu sepcuta si care rade tare frumos
am salivat de nu s-a putut la fantanile alea de ciocolata si la tort
si mi-a placut ca l-ai avut pe Alex tot timpul aproape de tine in wrap....si am vazut si poza in care te ascundeai in spatele lui Relu la biserica ![]()
unde sunt pozele Ioannei??
Andra eu nu mai zic nimic, ca n-am aratat si nu voi arata niciodata asa ![]()
poate azi am si eu timp sa citesc blogurile dragelor noastre Liliac si Nela 
Manga Aidan e din ce in ce mai frumusel!
Iulika mai mai ce ginere bine facut am eu 
Kemsy sa va traiasca micul crestin!
Mely spor la invatat si la scris (si eu am terminat ects
)
trimit ca prea ma intind..
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Dana15 spune:
Cristina apropo de parut..sa stii ca nici ana nu are cine stie ce podoaba..mai mult, are un fel de chica la spate, urmeaza un spatiu gol datorat frecarii de cearceaf si apoi iar par..arata intr-un mare fel!
ma bate gandul sa aplic metoda Nelei, ca am si eu un depilator care si tunde, pe care nu l-am folosit decat de vreo 2 ori (imi este mai simplu cu ceara);
eu vroiam sa-ti spun ca Emma este tare, dar tare frumoasa! are niste trasaturi atat de fine..ochisorii si buzitele..o minune!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Buna fetele,
Urez si eu la multi ani Evei si tuturor sarbatoritilor de azi.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma pt ca am la purtator un bb tare irascibil de ieri. Sper sa treaca repede. Cu toate acestea, am reusit sa termin povestea nasterii lui RARES. Lectura placuta celor care se vor incumeta sa citeasca, o zi buna celorlalte si un mare
tuturor.
Ne auzim curand.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
Ioanna81 spune:
buna dimineata doamnelor,
am facut si noi ochisori... mai devreme un pic, nu chiar acuma. si ne reluam activitatile zilnice in aceasta zi de sarbatoare
in care vom face injectie 
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Ioana,de la inceput Carol mi s-a parut frumos foc dar parca pe masura ce creste se face tot mai frumos ![]() ptiu sa nu ti-l deochi![]() |
multumesc din suflet.
o sa fie un don juan si jumatate (sper sa nu ma trezesc cu tot felul de domnisoare la usa, totusi!) - Doamne cata modestie pe capul meu!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
x_ggg spune:
Monica, nu stiu cine te-a suparat asa.... dar eu vreau sa stiu de Dragoshelu`, de fiecare data cand intram pe forum, voiam sa vad ce a mai gasit de morfolit cu guritza (balonul acela...the best)
...
Noua ne esti draga si cred ca marea majoritate dintre noi intra aici ca sa "se planga", sa gaseasca o explicatie la anumite comportamente ale picilor care ni se par ciudate...
Nu pune pe toata lumea la un loc, in aceeasi oala...te pupam si asteptam vesti si poze cu dovlecelul tau...![]()

--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de
Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii