Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*
Raspunsuri - Pagina 6
suede spune:
La multi ani Eva!
Ce papa bun a facut mami,o admir sincer!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Dana15 spune:
Croco, ai o fetita miiinunata! parutul este superb si imi place tare mult poza cu rochicioara!
Cu ocazia aceasta am vazut pe mailul comun si o schema de diversificare trimisa de Monica
Pentru toti dovleceii sarbatoriti, un pupic! sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani pentru Eva! mami, asteptam pozici de la petrecerea domnisoricii!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monica_dicut spune:
Neatza dragelor.
Apropos de diversificare, imi place mult ce a scris devylla si cum a argumentat. Dupa parerea mea, persoane precum ea sunt o bogatie la casa forumului si ne-am bucura sa o vedem mai des (desi stiu ca nu se poate). Asta ma face sa ma gandesc si la adimercedes
Dana, schema de diversificare pe care eu v-am trimis-o este de la cumnata mea, primita de la pediatra ei la fetita, care acum are 3 ani jumate si o foloseste si la baietel. Insa, mai este si un folder denumit chiar "diversificare" in care am pus eu scheme si tot felul de informatii utile de la fetele de anul trecut. POate va sunt de folos
Vroiam sa mai spun ca am vazut si eu pozele ralukai si m-au impresionat foarte tare. Sunteti o familie frumoasa frumoasa. Tu mamai esti asa cum te-am "citit" eu din prima, calda si sufletista, frumoasa nu mai spun. Ti-a venit extrem de bine si coafura si rochita (sau e fusta?), absolut totul. Alex nu mai spun cat este de dulce si de dragalas cu un zambet de milioane.
M-a impresionat tare biserica la care ati facut, tare frumoasa,am avut tendinta,la primele poze in care am vazut preotii, sa cred ca ati facut la catolici (zarisem vestmintele albe...)Mi-a placut mult si restaurantul si aranjamentele, totul. De tort nu mai vorbesc
La fel puteam sa jur in prima faza ca "nasa Doina" este mama ta . Nu stiu, dar mi se pare ca semanati
Trimit si revin...
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
LA MULTI ANI EVA
SA cresti mare, sanatoasa si frumoasa, sa le aduci parintilor numai bucurii
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
suede spune:
Lullabymerci!
Desi fiul meu seamana mai mult cu tati,a luat ce avea mai frumos mami,adica gropita,am fost foarte fericita cand am vazut!
Raluk sa va fie de bine botezul!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
nu e chiot....striga asa din gat ....dar nu-l doare nimic ca se distreaza singur ....numai ca striga tare rau Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
...si maia striga minute in sir...e foarte simpatica...cu toate ca striga tareeee...am zis ca o filmez zau.
mai nou isi ridica mainile deasupra capului in dreptul ochilor, si le impreuneaza si incepe sa "vorbeasca" cu ele in timp ce le misca...si le cearta, tipa la ele, rade la ele..., dar sunetele pe care le scoate ne fac si pe noi zambim...
ieri am gasit-o in patut de-a latul patului..nu stiu cum a reusit performana sa se intoarca perfect de-a latul.., dar era foarte fericita si prospecta totul curioasa cu niste ochi mari. dintr-o data vedea totul dintr-o noua perspectiva .
fetelor, am vazut ca sunteti foarte incantate de pozele lui raluk. va rog unde le pot vedea si eu ca am luat de la inceput tot capitolul trecut, am zis ca poate mi-au scapat mie..., dar nu le-am gasit. sau poate chiar mi-au scaptat...? ma ajutati?
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Dana15 spune:
Pozele lui Raluk sunt pe mailul comun;
Monica sa stii ca am studiat si folderul cu "diversificarea"; multumim! esti tare draguta!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
x_ggg spune:
Isi face mila cineva si de mine sa imi trimita parola de la mailul comun??
Ca vreau sa vad si eu scheme de diversificare...pe la 5 luni jumate am de gand sa incep sa il testez sa vad ce ii place...va pup..
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
cristina_ana spune:
Hepilica si Xggg v-am trimis eu pe PM adresa de mail si parola
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Dupa prima noapte de 2 luni cand se trezeste la 4 si nu vrea sa mai adoarma pana nu a primit papa, am dormit si eu cu ea pana acum si vad ca ea inca mai baga, asa ca v-am recuperat!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi
LA MULTI ANI EVA
Raluk am vazut pozele si nu pot decat sa va felicit, ati fost superbi!
Sabina multumim pentru sfaturi!
Si eu ma duc astazi la dentist, dar sper sa scap doar cu un detartraj.
Ma duc sa vad ce face picea si sa probez carutul sport, ca mi se pare mie ca nu prea mai tine treaba cu landoul, insa mie mi se pare ca a mea este atat de mica incat se va pierde prin el, o sa vad cum ma descurc.
Va pup si sa aveti o zi minunata!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!