Club chic (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
PS:teo si nu ne impartasesti si nou combinatiile de uleiuri pt fata?

unde sa vorbesc despre asta tumpi ca aici suntem la parfumuri!

pai suntem la club chic si daca nu ma insel la un mom dat propusese cineva sa se vb nu numai despre parfumuri ci si despre creme, asa ca nu vad de ce nu ai putea impartasii aici micile tale secrete

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Sunt de-acord cu tumpi!

Suntem deia la Club chic deci trebuie sa vorbim despre absolut tot ce este chic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Idylle e copilul din flori al casei Guerlain.
Imi aduce putin cu Narciso Rodriguez for her. Moscul nu e atat de prezent si notele florale din Idylle vin in fata, dar ca baza seamana. In urma cu vreo 6 capitole cam pe vremea cand aparuse aici l-am descris si spuneam ca daca vreau For Her mi-l iau dar nu iau copiile lui. Plus ca nu are caracterul unui potential clasic, nu-i gasesc nota aia ravasitoare. E un banal miros floral si nicidecum demn de restul familiei (Shalimar, Mitsouko, L'Instant Magic, L'Heure Bleu etc).
Cred ca intentia a fost sa creeze un parfum contemporan pt femei tinere, dar nu vad de ce l-au tratat cu atat superficialitate.
Mamaaaa ce l-am distrus. E opinia mea personala.

16+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Idylle e copilul din flori al casei Guerlain.
Imi aduce putin cu Narciso Rodriguez for her. Moscul nu e atat de prezent si notele florale din Idylle vin in fata, dar ca baza seamana. In urma cu vreo 6 capitole cam pe vremea cand aparuse aici l-am descris si spuneam ca daca vreau For Her mi-l iau dar nu iau copiile lui. Plus ca nu are caracterul unui potential clasic, nu-i gasesc nota aia ravasitoare. E un banal miros floral si nicidecum demn de restul familiei (Shalimar, Mitsouko, L'Instant Magic, L'Heure Bleu etc).
Cred ca intentia a fost sa creeze un parfum contemporan pt femei tinere, dar nu vad de ce l-au tratat cu atat superficialitate.
Mamaaaa ce l-am distrus. E opinia mea personala.

16+ si in culmea fericirii

Si a mea.Miroase destul de nasol din punctul meu de vedere si nici nu tine.
O zi buna.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ok, m-ati convins cu Idelle-ul.

Ma uitam in schimb acum la notele din LA ROSE ANGEL , suna interesant, numai ca azi nu mai apuc sa ajung in parfumerie, am sa-mi iau o monstra de 5ml si vad eu cum se prezinta in combinatie cu ph-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

Ma uitam in schimb acum la notele din LA ROSE ANGEL , suna interesant, numai ca azi nu mai apuc sa ajung in parfumerie, am sa-mi iau o monstra de 5ml si vad eu cum se prezinta in combinatie cu ph-ul meu

sper sa zici ca e fain ca eu tocmai am comandat 100 ml pe fragrancex fara sa stiu cum miroase.
dar descrierile sunt beton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Tocmai ce ma pregateam sa zic ceva despre Idylle de la Guerlain si vad ca Rose a luat gandurile mele le-a prelucrat sa sune frumos si documentat si le-a scris aici Si mie mi-a facut impresia impresia unui floral fara personalitate.

Teo astept si eu retetele uleioase pentru o privire de vis

Si pentru ca aminteai Dana de obsesia baietilor pentru insuratu' cu mama, sa va spun off topic si scuze ca postez aici, o perluta de-a lui Stefi de acum vreun an:

Stefi- Mami eu cand ma fac mare, ma insor cu tine.
Eu - Mami, nu se poate eu m-am maritat cu tati. Cand ai sa te faci mare, ai sa gasesti o fetita frumoasa de varsta ta si ai sa te insori cu ea.
Stefi - Mami, eu gasesc o fetita frumoasa cand ma fac mare, si o aduc lui tati, si eu ma insor cu tine!!

Peste vreo 15 ani cu siguranta i-ar surade lui tacsu' ideea(sau nu), dar pe mine m-a distrat cum l-a dus pe el mintea sa faca schimb cu tacsu'

Ca zicea Dana ca nu, mie mi-ar place sa ne vedem la o cafea, asa parfumata. Sunt sigura ca am avea ce povesti vreo cateva ore live

Si revenind - ce parere aveti de Givenchy - Absolute Irresitible? Am niste mostre de la Sephora si parca imi place

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carmen, ce scump e puiul tau Sper sa ne iubeasca si nurorile la fel

Referitor la parfumuri, io zic sa mergi si sa ceri ceva mostre cu elixir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ei, Dana, daca mi-ar fi dat fetele alea mostre cu Elixir,. Dar cred ca nu exista asa ceva, stii tu, se dau mostre la parfumuri care se vand mai greu. Dar venise vorba parfumuri florale, si vroiam sa zic ca, ca si parfum floral, mi s-a parut mai reusit decat Idylle. Oricum, stiu eu ca am sa am si Elixir, o data si data

Tom Ford ai gasit pe undeva?

De nurori, no comment, io inca nu am vazut soacra iubita, doar acceptata si tolerata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Ei, Dana, daca mi-ar fi dat fetele alea mostre cu Elixir,. Dar cred ca nu exista asa ceva, stii tu, se dau mostre la parfumuri care se vand mai greu. Dar venise vorba parfumuri florale, si vroiam sa zic ca, ca si parfum floral, mi s-a parut mai reusit decat Idylle. Oricum, stiu eu ca am sa am si Elixir, o data si data

Tom Ford ai gasit pe undeva?

De nurori, no comment, io inca nu am vazut soacra iubita, doar acceptata si tolerata

Carmen cu Stefan si Bogdan

Nu am gasit Tabacco Vanille, dar cand ajung in USA (habar n-am cand o fi asta) o sa-mi cumpar ca nu mai vad alta solutie. Mai urmaresc pe e-bay, dar am stricat deja banii pregatiti pt el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

[quote]citat din mesajul lui Carmena

Stefi- Mami eu cand ma fac mare, ma insor cu tine.
Eu - Mami, nu se poate eu m-am maritat cu tati. Cand ai sa te faci mare, ai sa gasesti o fetita frumoasa de varsta ta si ai sa te insori cu ea.
Stefi - Mami, eu gasesc o fetita frumoasa cand ma fac mare, si o aduc lui tati, si eu ma insor cu tine!!

dana si carmena, daca va preocupa cum o sa va priveasca nora, hai atunci ca incep sa-i vorbesc de acum lu fi-mea f f frumos despre soacre in general.
si despre voi in special?

[b]edit[/b] ca am uitat sa zic despre Givenchy _ Absolutely Irresistible.
imi place mult, il vreau si eu , seamana cu Inger sau demon la mine pe piele.
are o persistenta buna si se simte ca e givenchy de la o posta.
e categorisit ca floral pe fragrantica dar mie nu mi se pare, in nici un caz flori albe.

si am gasit si o trufanda de la givenchy, care face parfumuri atat de bune si totusi acum ma gandesc ca la noi pe forum nu e prea popular.
eu am avut un OBLIQUE( primul meu parf.bun cumparat din leafa, dar nu orice Oblique, ci Rewind- ca lucrasem intr-un post de radio si derulam toata ziua muzici ) .

trufandaua: http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Eaudemoiselle-de-Givenchy-7806.html

Mergi la inceput