Club chic (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

dadada sunt fata simtita si nu cumpar la preturi nesimtite!

Alina, mama de Vlad

si cat a costat DUAMNA( asa zice carmena si eu ma amuz mereu) halatul, pardon , parfumul?
scump, doamna, scump?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

dana de la fiica mea pentru tine cantaretul ei preferat pe care il stie de la proful ei de ebraica un "iaron" pe care le tot asculta am avut si ""cede-urile ""

in prima cica e despre o poveste de iubire cica eu nu stiu si tu nu stii ca te iubesc cica un joc de cuvinte ...

- a doua se numeste floare cica

intreaba : de ce te uimeste ? ce parere aveai despre ea inainte de te uimeste asa acum cica sa fii sincera !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

am crezut ca sticlele de lolita sunt faine...

ia uitati aici, as ucide pt o sticla din asta ( cu spargatorul de gheata, ca in basic instinct, evident, nu, rose )?

mi-au ramas ochii la sticla a 3-a ONDINES !

ia ziceti care va place, sa va vad profilul psihologic dupa sticla preferata! http://maisqueperfume.blogspot.com/2010/01/imagem-do-mesimage-of-month-lalique.html

dana, rose nu mai e nici pe mess( o fi obosit ca am stat vreo 3 ore) dar sigur iti raspunde maine. vrei sa cumperi in noaptea asta?
zi ca-i dau un telefon!

Sali,mie-mi place a cincea sticluta,Les Elfs...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Sali, nu stiu de ce nu se vede clipul, acum nu mai merge nici la mine.Nici cel pus de tine la mine nu merge, cica nu merge pt tara mea.

Dana si mie imi place Hava Nagila,desi anul trecut in fiecare zi,acasa, in masina timp de 2 sapt mi l-a cantat nepoata .

Maine la cafea ascult ce ati mai pus ca acum nu mai am sonor.

Sali mie imi plac Le Baisier de Lalique si Ondines

Alina, sa stapanesti sanatoasa Allure-ul.Si eu to pe asta l-am vrut da a venit al meu cu Sensuelle-ul

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Sali,ai plecat la culcare fara sa ne dai tema pentru maine!

O dam pe Hava Naghila?...

Somn usor,parfumatelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!
Sali cred ca deja ai aflat , daca nu iti zic ca am dat 150 ron.

Despre sticle de parfum, hmmm nu ma pot hotara care imi place mai mult, a doua sau a treia, dar inclin spre a doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Alina, nu am divulgat tot lui sali, doar ce am scris aici, numele si gramajul parfumului

Teo, de la inceput am avut o parere f.buna despre fiica ta, doar e a ta, ma uimeste, avioane, cursuri de ebraica si cate si mai cate pe care nu le stim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana numele muzicianului e Giora Feidman e din Buenos Aires de origine basarabeana. Uite aici e site-ul oficial cu discografia si totul despre el:

http://www.giorafeidman.de/index.html

piesa de aseara e de pe albumul The Magic of Klezmer1991, Songs of Rejoycing.

http://cgi.ebay.com/Gloria-Feidman-THE-MAGIC-OF-THE-KLEZMER-1991_W0QQitemZ170415071565QQcmdZViewItemQQptZMusic_CDs?hash=item27ad87a14d

16 + si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Fetelor pt ca azi nu avem o tema muzicala concreta, as propune clipuri cu atmosfera si tipe misto.
I-am zis lui Sali ca ar da perfect in clip in locul tipei, asa cu mersul de felina pe tocuri inalte.

Dana scuze de intarzierea cu care am raspuns, aseara am inchis mai devreme.

16+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

rose, multumesc mult

Mergi la inceput