Club chic (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

carina, !

am primit plicul !

fiecare mostra in plicul mic( sigilat bine ) , apoi plicul mic intr-unul mai mare, cel mare in unul special pt transport si acela in altul normal!

e ca un cadou din acela, cutie in cutie in cutie in cutie!

carina, cata rabdare poti sa ai , in conditiile in care esti cu un bebe si noaptea nu dormi! iti multumesc o data in plus!

acum sunt data pe o mana cu Serendipitous ( acela cu ciocolata) si pe cealalta cu Annick Goutal - EAU D'HADRIEN.

ciocolatosul imi miroase a zahar vanilat, la inceput mi-a mirosit a a caramele bulgaresti cu lapte...care nu aveau nimic in comun cu caramelele romanesti ! e dulce dulce, dar fain, si vad ca persista f bine la mine pe piele, nu ma asteptam, ca avea plangeri tocmai la capitolul persistenta!
acum nu stiu daca bate Chocolovers-ul, ca pe acela nu l-am incercat pe piele dar serendipitous e clar ca imi place cum se aseaza pe piele.
acum sa vad ce zice si clarisss de el, ca azi maine primeste si ea mostra.

Eau D'HADRIEN .....m-am dat cu el si am vazut carafa cu limonada in fata ochilor, dar simt lamai verzi, nu galbene. e fin, placut, racoritor,sunt sigura, pe caldura mare, dar pe zapada asta, brrrrrrr.

nu zic mai multe acum, sunt pe fuga, mai am multe de mirosit, carina , imi tr o saptamana sa pot sa miros cate mi-ai dat tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali
nu ti-am mai zis ca in ziua cand ai scris prima data de dsquared 2 she wood exact in ziua aia intrasem in parfumerie si a fost singurul parfum care mi-a atras atentia.
nu ti-am zis atunci ca venea dupa o alta coincidenta si ziceai ca sunt si mai bu hu hu !

foaaaarte tare! (hmmmm, tre sa port mai des fularul si manusile mov). acu' sunt tare curioasa de melodia aia romanesca promisa, daca e aceeasi cu cea pe care o cantam in masina eu nu mai intru pe aici decat cu Aliodor de mana .

cum ti s'a parut She Wood? oare de ce l'am simtit atat de dulce prima data si ieri mi'au explodat sinusurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:

carina, !

am primit plicul !

fiecare mostra in plicul mic( sigilat bine ) , apoi plicul mic intr-unul mai mare, cel mare in unul special pt transport si acela in altul normal!

e ca un cadou din acela, cutie in cutie in cutie in cutie!

carina, cata rabdare poti sa ai , in conditiile in care esti cu un bebe si noaptea nu dormi! iti multumesc o data in plus!

acum sunt data pe o mana cu Serendipitous ( acela cu ciocolata) si pe cealalta cu Annick Goutal - EAU D'HADRIEN.

ciocolatosul imi miroase a zahar vanilat, la inceput mi-a mirosit a a caramele bulgaresti cu lapte...care nu aveau nimic in comun cu caramelele romanesti ! e dulce dulce, dar fain, si vad ca persista f bine la mine pe piele, nu ma asteptam, ca avea plangeri tocmai la capitolul persistenta!
acum nu stiu daca bate Chocolovers-ul, ca pe acela nu l-am incercat pe piele dar serendipitous e clar ca imi place cum se aseaza pe piele.
acum sa vad ce zice si clarisss de el, ca azi maine primeste si ea mostra.

Eau D'HADRIEN .....m-am dat cu el si am vazut carafa cu limonada in fata ochilor, dar simt lamai verzi, nu galbene. e fin, placut, racoritor,sunt sigura, pe caldura mare, dar pe zapada asta, brrrrrrr.

nu zic mai multe acum, sunt pe fuga, mai am multe de mirosit, carina , imi tr o saptamana sa pot sa miros cate mi-ai dat tu.

Sali,a fost deajuns in sticlute?Ca eu multe griji imi fac in privinta asta...Sper ca macar "de-o mirosire" sa fi avut suficient...

Clarisss,inseamna ca si tu poti sa-ti verifici cutiuta postala.Se pare ca Posta Romana s-a miscat de data aceasta cu talent!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

Citat:
nu ti-am mai zis ca in ziua cand ai scris prima data de dsquared 2 she wood exact in ziua aia intrasem in parfumerie si a fost singurul parfum care mi-a atras atentia.
nu ti-am zis atunci ca venea dupa o alta coincidenta si ziceai ca sunt si mai bu hu hu !

foaaaarte tare! (hmmmm, tre sa port mai des fularul si manusile mov). acu' sunt tare curioasa de melodia aia romanesca promisa, daca e aceeasi cu cea pe care o cantam in masina eu nu mai intru pe aici decat cu Aliodor de mana .

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

acum s-ar putea sa n-o mai nimeresc cu trupa romaneasca...pana si alio( deo)dor-antul are puteri limitate, ma gandesc ....daca avea depline, castiga base din primul tur..., nu?

melodia era asta, nu am pretentia ca asta sa fi fredonat in masina si tu, poate macar iti place trupa( si atunci se cheama ca am seminimerit-o, nu?):
http://www.youtube.com/watch?v=wYLTNu5uZqQ

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina85
Sali,a fost deajuns in sticlute?Ca eu multe griji imi fac in privinta asta...Sper ca macar "de-o mirosire" sa fi avut suficient...

stai foarte linistita ca este suficient, chiar ma mir ca ai putut sa "storci" atat din acei.7 ml din mostra de pe luckyscent ca sa ne faci portie si noua!

m-am spalat pe maini ( cu un sapun puternic) si inca se simt ambele parfumuri.avand in vedere ca am dat putin, cu batul acela de la mostra, chiar tin bine..

am uitat sa va zic, azi la serv un tip care m-a mirosit si pe o mana si pe cealalta, a zis ca sunt faine, dar ca totusi nu i-ar placea sa miroase asa o femeie( adica parfumul sa miroase a parfum, dom'le, nu a ciocolata, el a zis cofetarie, in fine sau a lamaie.).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carina, spune-mi te rog cum e COMME DE GARCONS-Comme de Garcons 3?
E citric in genul lui JM?

Dar CREED-Zeste Mandarin Pamplemousse?

Mergi la inceput

Mephalaaaaaaaaaa, te rog deschide un nou capitol

Trebuie sa invatam si noi cum se face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Dana,iti raspund in capitolul viitor,nu te supara...ca pana scriu eu ,parca vad ca vine mephala si "ma matura",si iar raman cu "vorba-n gura"...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Dana,iti raspund in capitolul viitor,nu te supara...ca pana scriu eu ,parca vad ca vine mephala si "ma matura",si iar raman cu "vorba-n gura"...

nu ma supar pe tine, daca tot ma hotarasc sa ma supar, atunci ma supar pe...mephala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Va invit la runda 27 de miresme .

PS:sper ca nu se supara Carmen ca am deschis eu noul capitol,dar v.am vazut nerabdatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput