Club chic (26)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
mihaeladm spune:
Trebuie neaparat sa imi fac si eu card pentru fragrancex. Ma tenteaza pentru ca are si mostre, sunt si preturi ok.
Deci pana la urma vin in colet de pe fragrancex? Ca nu as vrea sa vina in plic simplu, am pierdut asa un tricou care venea din Franta. Le-am incarcat frigiderul celor de la Posta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carina85 spune:
Dana,Geniest,multumesc mult pentru informatii!
Atunci ar fi cazul sa nu mai pierd timpul si sa fac acea comanda...Poate am sanse sa vina in 3 sapt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
geniest, am glumit, nu pot sa ma supar pe tine
hai, spune-ne si noua ce falsuri ai luat? ar trebui sa stim si numele vanzatorului sa ne ferim de el.
pana acum nu am avut probleme, chiar glumeam aseara cu sotul ca sper sa nu primesc ceva parfum amestecat cu apa si zahar
tumpi spune:
Dana, sper sa fie parfumul asa cum zice vanzatorul, oricum vad ca are 100% pozitiv.
Eu cand cumpar de la vre-un privat intai ma asigur de punctajul care il are pe ebay si citesc parerile altora despre el.
Eu tocmai am scapat o licitatie la un La Rose Angel ca m-am dus la bucatarie sa-i pregatesc sotului papanasi si nu mi-am dat seama ca a expirat timpul si a avut un pret asa de bun
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha geniest, am glumit, nu pot sa ma supar pe tine ![]() ![]() hai, spune-ne si noua ce falsuri ai luat? ar trebui sa stim si numele vanzatorului sa ne ferim de el. pana acum nu am avut probleme, chiar glumeam aseara cu sotul ca sper sa nu primesc ceva parfum amestecat cu apa si zahar ![]() |
Nu ma refer la parfumuri. Slava Domnului la astea n-am luat tzeapa. oricum le-am luat numai din State.
Insa m-am pacalit cu niste argint de prin China, Hong Kong, India...
Am avut surpriza sa nu le primesc pe unele, altele au fost niste fake-uri de toata frumusetea. De aceea eu m-am lasat de licitat la rasa galbena ca sunt multi si probabilitatea de a lua teapa e mai mare.
Insa cu englezii, irlandezii n-am avut nicio problema. Am comandat in general bijuterii micute de argint, cosmetice, ceasuri...prostiute...nu ma arunc la sume mari. Acum mi-am comandat mostre de Alien-uri. In 2-3 zile o sa le am.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
citat din mesajul lui tumpi Eu tocmai am scapat o licitatie la un La Rose Angel ca m-am dus la bucatarie sa-i pregatesc sotului papanasi si nu mi-am dat seama ca a expirat timpul si a avut un pret asa de bun ![]() [red]"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)[/red |
stiam eu de ce nu m-am recasatorit....ca sa nu pierd licitatiile pe ebay...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
dar ai apucat sa testezi angel la rose, ca asa intentionai acum cateva zile?
tumpi spune:
citat din mesajul lui sali [ stiam eu de ce nu m-am recasatorit....ca sa nu pierd licitatiile pe ebay... ![]() ![]() dar ai apucat sa testezi angel la rose, ca asa intentionai acum cateva zile? |
nu, ca-s inca bolanda si nu stiu cat mai ma tine nasu la mirosit parfumuri.Tot pe ebay il gasisem si pe ala,dar eram in paralel cu alte licitatii care ma "ardeau" si l-am pierdut.Dar nu disper, mai caut.
![](icon_smile_big.gif)
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
cait spune:
Saluatre fetelor
Intreba cineva de Portofino de la Dior.L-am mirosit acum 2 saptamani parca cc ca mi-a atras atentia numele si cum imi place oraselul Portofino am zis sa vad cum este parfumul.Nu prea am eu talent la descris dar mie nu mi-a placut deloc.Nu este stilul Dior, acest parfum miroase mai mult ca o apa de colonie un pic fresh.Sunt curioasa daca voi dupa ce il veti mirosi o sa va placa.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
of cait, ce mai dezamagit cu Portofino.
ma bucur ca mai dai si pe la noi, nu ai scris de mult timp.
eu mi-l imaginam citric, lamai proaspete zdrobite, ce nu mi-a placut ca nu are macar un strop de vanilie , glumesc, imi plac cele puternic citrice.
tumpi, sotul trebuie sa-ti ia angelul la pret intreg
ne spui si noua cu cat l-ai fi putut lua? nu de alta, dar poate moare sali de ciuda ca e vreo 20 dolari
tumpi, asa procedam si noi, citim despre vanzator, e un intreg instructaj pe e-bay cum sa cumperi, la ce sa fii atent, sali ai ce lectura
sotul mi-a spus ca suntem acoperiti de paypal in caz ca e fake, dar nu cred
cait spune:
Dana va citesc mereu dar cum nu prea incerc asa demulte parfumuri ca si voi nu prea scriu.Nu vrea sa mai incerc pentru ca am destule si stiu ca daca ma pune cel rau sa le incerc si imi place vreunul im cumpar..Si cum nu mai am loc nici in baie nici in dulap nicaieri de parfumuri, creme si toate cele ma abtin cat pot..De la Craciun ma tot gandesc la Juicy-ul meu si ma bate un gand..Ca sa nu mai spun cc ca mai sunt si soldurile prin zona si trebuie sa mai fiu atenta nitel si la buget..
Iar despre paypal daca nu m ainsel eu sotul tau are dreptate daca e fake faci un litigiu, astia transeaza si iti dau banii inapoi; de asta se spune cc ca cumparatorul e protejat prin paypal..
va pup si mai revin
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#