Club chic (26)
Raspunsuri - Pagina 11
Carmena spune:
Sali, si eu am ramas uimita de Givenchy ca e socotit floral, dar m-am uitat si nu are vanilie, asta ii lipsea pentru mine, nota aia duuulce de final. Oricum, eu un parfum reusit, dar pe pielea mea e diferit de Ange ou Demon, acesta din urma mie nu-mi place, il gasesc aspru, amarui.
Ar fi bine sa povestesti de bine despre soacre la copila ta ca nu se stie pe mana cui prinde
Io ca si Dana o sa fiu o soacra super buuuna..
evident. Si o sa analizez si mama fetei, ca de, e o vorba cum e sacul e si petecul, si as prefera sa-mi fie prietena
...HA HA HA, ai mei abia au scapat de pampersi si eu ma vad jucand la nunta![]()
sali spune:
carina, esti totalaaaaaaa !

parca te vad cu seringa in mana, incercand sa tragi 0,0001 ml
din mostra !
cu masca pe fatza, bineinteles , si cu manusi sterile!
te-a "prins" bine clarisss in descriere! ne putem baza pe tine, nu gluma! 
geniest, tipul de la esente vad ca a adus alien si la 90 ml, normal si tester. ( 349, respectiv 329 lei).
si vad ca are si DIOR- ESCALE a PORTOFINO! 
cat de bine arata !
carina85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali si vad ca are si DIOR- ESCALE a PORTOFINO! ![]() cat de bine arata ! [/purple] |
Escale a Portofinooooooo?????????
Te dai cumva la citrice,Sali?
danamiha spune:
Carmen, nu mai plecam impreuna in America pentru ca...vine ea la mine, daaaa, in aceasta dimineata la ora 6 am castigat licitatia pentru TF, 50 ml din care s-a consumat, dar vanzatorul spune ca sticla e "at least half full".
Am avut de ales intre aceasta oferta , pe care am si ales-o in final si aceasta unde licitatia nu s-a terminat, iar pretul cred ca va ajunge in jur de 150.
Dupa mine as fi licitat a doua oferta, dar m-a temperat sotul
Abia astept sa-l primesc.
Carmen, daca vrei sa-i faci sotului o surpriza, acum ai ocazia.
si va doresc o duminica frumoasa!
geniest spune:
| citat din mesajul lui sali geniest, tipul de la esente vad ca a adus alien si la 90 ml, normal si tester. ( 349, respectiv 329 lei). si vad ca are si DIOR- ESCALE a PORTOFINO! ![]() cat de bine arata ! [/purple] |
Multumesc, Sali, dar l-am vazut deja. Nu ma mai impresioneaza. Sunt in sesiune de mirosit pentru a nu pierde timpul in duty free (ma pierd cu totul printre parfumuri in duty-free-uri de fiecare data, zici ca-s gaina in boabe multe). Astept sa-mi vina mostrele de Liqueur si Eau Luminescente.
Dana, Carmena.....vreau si eu in Clubul Chic al Soacrelor Bune (rau)....va dati seama sa vina odrasla cu prietena si mama soacra sa inceapa sa o adulmece sa vada.....e banala, e elitista..cum e, cu ce s-a dat, are gusturi bune ????!!!!
Nu va suparati pe mine, dar eu cred ca vom fi destul de ciufute...ca soacre...si asta pentru ca nu cred in sintagma ca soacra e a doua mama...
O duminica superba va doresc !!!
sali spune:
dana, felicitari pt achizitie!
mi se pare ca l-ai luat f bine ca pret, din moment ce vad ca o mostra de 1,5 ml se vinde cu 17 $.
asadar, trecem la tine la calitati si un nas bun pt afaceri( nu doar pt mirosit parfumuri).
daca am drum prin zona, vin la usa sa mi dai un puf, ca ma intriga usor pasiunea ta pt acest parfum, din moment ce peste tot l-am gasit enumerat la capitolul " parfumuri pt barbati bine, da' bine de tot".
carina85 spune:
| citat din mesajul lui danamiha Carmen, nu mai plecam impreuna in America pentru ca...vine ea la mine, daaaa, in aceasta dimineata la ora 6 am castigat licitatia pentru TF, 50 ml din care s-a consumat, dar vanzatorul spune ca sticla e "at least half full". Am avut de ales intre aceasta oferta , pe care am si ales-o in final si aceasta unde licitatia nu s-a terminat, iar pretul cred ca va ajunge in jur de 150. Dupa mine as fi licitat a doua oferta, dar m-a temperat sotul Abia astept sa-l primesc. Carmen, daca vrei sa-i faci sotului o surpriza, acum ai ocazia. si va doresc o duminica frumoasa! |
Bravooo,Dana!
Am zis eu ca esti o tipa cu vointa si tot ce-ti propui realizezi!Super!Ma bucur pentru tine!

sali spune:
| citat din mesajul lui geniest Dana, Carmena.....vreau si eu in Clubul Chic al Soacrelor Bune (rau)....va dati seama sa vina odrasla cu prietena si mama soacra sa inceapa sa o adulmece sa vada.....e banala, e elitista..cum e, cu ce s-a dat, are gusturi bune ????!!!! |
da sa vezi cand o sa-ti intre pe poarta si cuscra
, lasanad in urma o dara de Montale sau Caron...Iar duminica la masa de pranz , in loc de retete de prajituri o sa schimbati adrese de site-uri cu vials, samples and the stuff !
asta e visul meu in materie de cuscra! ca na, mama de fata sunt si eu!
ai vazut ce repede ti-a trecut de ALIEN?
iti dai seama ca daca il cumparai atunci, acum deja te-ar fi plictisit de moarte ?
asadar nu e valabila intotdeauna treaba cu " scapi de obsesia pt un parfum numai cumparadu-l" , se pare ca la tine e " scapi de obsesia pt un parfum facand pasiune pt altul/altele"!
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carina85
Escale a Portofinooooooo????????? Te dai cumva la citrice,Sali? |
ma dau nu ma dau, vreau sa ma gaseasca primavara cu lista facuta, care pana acum cuprinde EAU DE SHALIMAR( Guerlain) , EAU DE MERVEILLES( Hermes) si Escale a Portofino( Dior).
ingrata alegere voi avea de facut! [/purple]
carina85 spune:
Buna dimineata,fetelor-parfumatelor!
As vrea sa va cer un sfat!
La mijlocul lui februarie am o zi de aniversat si as vrea sa iau cadou un parfum.Sa-l comand de pe fragrancex unde l-am vazut la un pret bun?Sa am incredere ca vine sigilat si totul va fi ok.Nu de alta,dar sa nu ma fac de ras cu el...Vine oare comanda in aprox. 20 de zile?
Sunt intr-o dilema...
Duminica frumoasa,va doresc
!