BIOGENESIS FERTILITY CENTER(11)
Raspunsuri - Pagina 9
education spune:
Buna fetelor ,
Am fost ieri la punctie , n-a fost absolut nimic traumatizant- nu am avut nici un fel de dureri.
Dar sunt nelinistita pentru ca nu mi s-a transmis nr de ovocite extrase nici pana acum. Voua nu vi s-a spus imediat dupa punctie cate ovocite ati avut?
Sunt in asteptari- astept telefon de la clinica
.
Doamne ajuta!

education spune:
Buna fetelor,
Abia acum am reusit sa intru pe aici. Am incercat sa stau cat mai mult la orizontala .
Am avut 2 embrioni de calitate A , unul de calitate B. Restul de 3 cica nu erau buni.
Sa dea Dumnezeu sa se prinda macar unul!
Va pup!

honeys spune:
Buna fetelor,
Catalina, eram curioasa daca stii cumva daca s-au facut si inseminari la clinica si daca ai cumva idee si daca au reusite...
Multumesc anticipat.
catalina2307 spune:
education - bravo, sa fie intr-un ceas bun.
honeys - habar nu am. Eu am facut o IA dar nu cred ca este relevanta. Inseminarea mea a fost pe natural la modul ca am mers la control , am gasit un folicul matur - ceva de mare senzatie pt mine :)) - si am decis sa incercam o inseminare a doua zi. Nu mi-a reusit.In rest...alte informatii nu detin, nici nu m-a interesat foarte mult. Pt. mine a fost prima si ultima incercare.
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Arianna, bitza, education ????? Catalina |
Buna seara ,
eu am fost vineri .....le-am aratat toate analizele , si ale mele si ale sotului ....sunt perfecte toate.
ne-au clasat la infertilitate inexplicabila , avand in vedere k incercam de ceva timp , recomandarea domnilor doctori a fost FIV-ul.
acum ramane de vazut daca vom face sau nu , am timp de gandire pana pe 3 martie , atunci ar trebui sa incep tratamentul.
nici nu stiu ce sa zic , ma gandesc ca totusi prea repede a fost data aceasta solutie , eu nu am decat 27 de ani , sotul 31 ......am o singura IA facuta.......trebuie sa ne gandim serios ce vom face......un lucuru este clar.....copil facem anul asta
Viitoare