Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 21
n_a_n_a spune:
Cris, sa stii ca si eu am avut un mic acces de panica in momentul in care am citit de bebelusul de la martie-aprile! Si asta nu e nimic, stai sa vezi cum vom fi la primul copilas nascut la noi la odisee
! Dar am incredere in instinctul matern, ne vom descurca foarte bine, si noi cele care suntem la primul bebe! Si unde mai pui ca avem fetele cu experienta langa noi, nu
?
Eu inca tot am fantezii cu nascutul natural. Simt ca voi primi vesti bune despre placenta miercuri
.
Am avut o experienta nasoala rau cu o operatie de apendice care mi-a perforat pe masa: initial mi-au facut anestezie rahidiana (pe care nu am simtit-o DELOC, a fost o binecuvantare care m-a scapat de chinurile suportate in ultimele zile); dar la un moment dat, dupa ce i-am auzit pe doctori povestind intre ei de "afectarea peritoneului" l-am vazut ingrozita pe nenea anestezist cu o siringa la mine la perfuzie, si ko! Unde mai pui senzatia de frig permanent, legatul de masa, masca de oxigen care paradoxal ma sufoca, aparatele nesuferite care imi tot piuiau la cap... Cand m-am trezit a fost si mai rau: dureri, gat varza (m-au intubat cand mi-au "dat somn"), sete groaznica (si nu aveam voie sa beau apa), ma straduiam sa fiu coerenta, ca eram inca sedata, m-am blcat psihic si nu am putut urina ca mi-era rusine sa fac in pat (nu mi-au pus sonda sa nu fac infectie urinara si stateau langa mine cu olita), cand mi-am ridicat putin capul am inceput sa icnesc de voma de mi-am desfacut operatia, etc... Am facut reactie la firele resorbabile care s-au incapsulat, apoi corpul a inceput sa la impinga afara prin piele, du-te iar la chirurgie sa le scoata... Am tras doi ani cu zona exagerat de sensibila: nu puteam sa ma aplec, sa ridic,
doar in anumite pozitii. Deci eu am reactionat prost la situatie, si cezariana suna pentru mine ca un film horror. In schimb, prietenele mele care au nascut prin cezariana s-au recuperat super bine si rapid! Unde mai pui ca si cicatricile sunt foarte estetice "under bikini line". Copilasii sunt sanatosi tun, nu a fost afectata lactatia, deci toate bune si frumoase!
Nana
22+ cu
Iubirici
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Corina - pe unde sunt magazine Kiabi? Au haine de gravi sau ai gasit marimi mai mari? 17+ |
Nicoleta, eu vizitez magazinul lor din Carrefour Grand Arena (berceni), dar mai au unul in mall-ul din Militari.
Au hainutze pentru toti - femei, barbati, copii, bebelusi, si sectie dedicata hainelor pt
(nu e f mare, dar ai din ce alege).Eu am luat doar pantalonii si blugii speciali cu burtica, iar restul am ales modele "normale", dar care sa ma avantajeze
cristina_26

Corina
16s+ cu Maria

17+