Nickurile si numele reale

Nickurile si numele reale | Autor: blue eyes

Link direct la acest mesaj

Suntem cam toti inscrisi cu nick-uri si avem evident o identitate virtuala prin intermediul lor. Citesc postarile pseudonimelor, desi uneori userii isi pun ca semnatura numele real. Unii useri se cunosc si in afara cadrului virtual, deci stiu numele reale ale nick-urilor. Des vad raspunsuri in care autorul se adreseaza cuiva cu numele real si aceasta ma baga deseori in ceata, deoarece eu nu am vazut acel nume, pentru mine pseudonimul e punct de referinta .
Si uite asa ma apuc sa caut numele adevarat sau sa inteleg din context cu cine vorbeste membrul nr 2. Nu stiu daca s-a inteles ce vreau sa zic.

Adica, in cadrul unui subiect scriu userii abc, yxy, mn88 si la un moment dat cineva se adreseaza unuia dintre ei cu Ana; si eu ma uit ca vitelul la poarta noua incercand sa descopar cine e Ana!

Eu propun sa se foloseasca doar nickname-urile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca va fi greu. Din proprie experienta pot sa spun ca am ajuns sa cunosc destul de multi(e) utilizatori(oare) in viata reala si carora le stiu desigur si nickname-ul. Mi s-ar parea peste mana (desi uneori utilizez nickname-ul) sa-i spun "alo xyy647echokappa" in loc sa-i spun Daria sau Simina sau Cristina sau Monica samd.
Cred ca cel mai greu este cu mine, avantajul primului sosit.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cred ca multi useri nu au putut sa-si aleaga nick-ul cat mai apropiat sau identic cu prenumele lor deoarece existau deja useri inscrisi pe DC cu acel nick

imi amintesc foarte clar ca, atunci cand m-am inscris pe DC, am incercat vreo 5-6 variante de nick pana l-am gasit pe cel actual, nefolosit de alt user si apropiat de prenumele din viata reala...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

cred ca multi useri nu au putut sa-si aleaga nick-ul cat mai apropiat sau identic cu prenumele lor deoarece existau deja useri inscrisi pe DC cu acel nick

imi amintesc foarte clar ca, atunci cand m-am inscris pe DC, am incercat vreo 5-6 variante de nick pana l-am gasit pe cel actual, nefolosit de alt user si apropiat de prenumele din viata reala...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Asa e, Corina. Desi nu te cunosc personal, totusi stiu ca te cheama Corina, pentru ca asta e semnatura ta si tu ai ales-o, independent de pseudonim - nick. Pur si simplu ar trebui ca userii sa se semneze atunci cand aleg sa participe la discutii. Nu-i greu si ne-am lamuri mai repede care si cu cine discutam.

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Imi aduc aminte (cu placere) de o intalnire DC in Bucuresti la WTC, cand am avut ecusoane cu nickname-uri si acum vad ochii curosi cum fugeau sa citeasca si apoi zambeau.... aaaa tu esti... eu sunt..." memorabile amintiri.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Da Marius, dar pe forum suntem X si Y, nu Ana si Maria, si cred ca ar trebui sa se continue folosirea pseudonimelor, chiar daca membrii se cunosc in realitate; nu mi se pare corect fata de ceilalti membri pentru care punctul de referinta e pseudonimul, altfel nu se intelege cine cu cine vorbeste.

Eu o cunosc personal pe Lorelei_19, suntem prietene la catarama, dar pe forum ma adresez ei cu nick-ul.
Tora, cand face referire la sotul ei, scrie Rufus, nu numele real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahaha, mie mi se pare amuzant.
si cum s-ar putea face asta? sa se introduca in regulament? sa primesti avertisment daca nu respecti?
chiar e tare de tot :)))

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

si cum s-ar putea face asta? sa se introduca in regulament?

hahaha, buna idee! De ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Imi aduc aminte (cu placere) de o intalnire DC in Bucuresti la WTC, cand am avut ecusoane cu nickname-uri si acum vad ochii curosi cum fugeau sa citeasca si apoi zambeau.... aaaa tu esti... eu sunt..." memorabile amintiri.

Pagina legislativa

Ce bine le zici! Ce bine tin minte cand am urcat scarile, si ne intampinai la intrare! Putini useri din cei pe care i-am cunoscut atunci mai scriu pe forum: luizax, cori, monica..., ce pacat...!

Si ca sa fiu si on-topic, eu pe forum ma adresez cu prenumele real, daca il cunosc, dar sunt subiecte unde scriu si exista 5-6 fete pe care le cheama Cristina, atunci prefer sa ma adresez cu nickul de pe forum, ca sa se inteleaga cui ma adresez!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput